TableOnline Icon

Chic Dining

Linnankatu 18, Turku

Chic on Pariisista vaikutteita saanut ruoka- ja seurusteluravintola sekä yökerho.

Upea entinen pankkisali, Champagne Lounge ja erikokoiset kabinetit muodostavat Chicin sydämen. DINING - Keittiö perustuu ranskalaiseen moderniin keittiöön Chicin omalla twistillä. Laaja ja tarkasti hiottu viinilista kruunaa ruuan. BAR - Baarista löytyy kattava tuotevalikoima niin kuohuvista cocktaileihin, jotka baarimestarimme ovat tarkoin valinneet sekä luoneet Chicin ilmeen mukaisesti.

Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Chic Dining Turku
Avoinna

MA
-
TI
18:00-04:00
KE
18:00-04:00
TO
18:00-04:00
PE
18:00-04:00
LA
18:00-04:00
SU
-

3.62

Arvostelut (56)

3.15Ruoka
3.90Tunnelma
3.55Palvelu

chic

Viinejä ei esitelty tai suositeltu mikä sopii valitsemiemme ruokien kanssa. Alkuruokaa sai odottaa todella kauan.
Kaisa - 4.2.2017

★ 4.00443

Illallinen kahdelle

Ruoka oli keskinkertaista, ei mitenkään yllättävää. Molemmissa annoksissa samat lisukkeet. Vaikka paikka oli puoli tyhjä, ruoka antoi odottaa itseään 45min. Näkkä lähti, mutta hinta-laatu suhde jäi mietityttämään. Ei tule kantista tästä paikasta.
Minja - 4.2.2017

★ 3.00334

Mukava ilta

Hyvä palvelu suuresta asiakasmäärästä huolimatta. Hieno sisustus. VIP vieraiden äänekkäät illanistujaiset vähensivät nautintoa ymmärrettävästi.
Jonne - 28.1.2017

★ 4.00455

Keskinkertainen kokemus

Ilmapiiri oli viihtyisä ja palvelu melko hyvää, tosin ihmetytti ettei ketään kysynyt maistuuko ruoka taikka tarvitsetteko jotain? Pahin asia oli, että molempien hampurilaiset olivat lähes kylmiä, pihvi todella haalea, lämpöisestä ei voi puhua. Bataatti raskalaiset olivat hyviä ja parasta annoksessa. Jäi sellainen mielikuva, että tarjouksenne kaksi burgeri ateriaa yhden hinnalla niin laadulla ei väliä. Oliko ensi kokemus niin hyvä, että uudelleen tultsisiin jää nähtäväksi...
Jani - 28.1.2017

★ 2.00243

Luokatonta palvelua

-Meitä ei otettu mitenkään vastaan kun saavuimme ravintolaan -Pöytämme jouduimme itse etsimään ja ne oli erotettu toisista niin, että puhuminen oli vaikeaa ystäväporukkamme välillä -Ruokalistat saimme eteemme vasta 15min kuluttua pöytään saavuttua -Olisimme saaneet ruoan vasta tunnin päästä, koska vieressä olevat vieraat olivat etusijalla ja tämä tehtiin meille harvinaisen selväksi heti kättelyssä -Olimme kuitenkin varanneet pöydän ja olisi ollut mukava tietää, että ruokaa olisi saanut odottaa niin kauan -Annoimme tästä rakentavaa palautetta, mutta meille kohautettiin vain olkapäitä ja naurettiin. -Kaiken kukkuraksi toimintaanne ei pahoiteltu meille mitenkään! -Emme tule ravintolaanne enää, toivottavasti palvelunne parantuu ettei seuraavien asiakkaiden tarvitse kärsiä tästä
Juulia - 28.1.2017

★ 1.00111

Arvostelu

Ruokatilauksissa oli sekavuutta, yhdelle tuotiin väärä ruoka. Ruoka oli muutamalla haaleaa, ei tarpeeksi kuumaa. Pöydässä kävi kolme eri tarjoilijaa, mikä tuntui hämmentävältä.
Taru - 27.1.2017

★ 3.00242

Jäähtyneet purilaiset

Ruoan tulisi tietenkin olla kuumaa. Vaikka saimme illan ensimmäiset hampurilaiset, olivat ne pettymykseksemme jo ihan jäähtyneet.. Tarjoilija tuli kysymään "onko kaikki hyvin?" vasta siinä kohtaa, kun lautaset olivat jo tyhjät. Miljöö itsessään kiva, joten se hieman nosti yleisarvosanaa.
Virve - 27.1.2017

★ 3.00243

Palaute

Paikka oli upea, tyylikäs ja moderni. Palvelussa vaan ihmetytti vähän se, ettei juomalistoja tuotu pöytiin eikä mitään baarin antimia suositeltu. Jouduin pyytämään juomalistaa erikseen. Luulisi että noin hienon baarin juomavalikoimaa hehkutettaisiin enemmän. Juomalista saisi kyllä löytyä myös netistä.
Sannimaria - 27.1.2017

★ 4.00542

Chic Dining

Kana- ja lihaburgerit olivat herkullisia. Menen uudestaan varmasti.
Aija - 21.1.2017

★ 4.00545

Illallinen kahdelle

Söimme häränlihaburgerit, mutta ne olivat pieni pettymys. Hampurilaissämpylä oli sitkeää ja pihvit täysin kypsiä. Tilatessamme tarjoilija olisi voinut tiedustella, haluammeko pihvit mediumeina vai kypsinä. Bataattiranskalaiset olivat puolestaan hyviä, sekä punaviini (Parlez-vous) erinomaista. Yleisesti ottaen tyylikäs ravintola, mutta ruoka tuotti pienoisen pettymyksen.
Elina - 21.1.2017

★ 3.00244

Mahtava paikka!

Olisin toivonut että välillä olisi kysytty onko kaikki ok, lisää mausteita joutui itse käydä pyytämässä. Hamppariannoksesta oli ketsuppi unohtunut, härkähampparia tilatessa olisi ollut kiva että olisi kysytty kypsyydestä, onneksi ei tullut minulle olisi jäänyt syömättä. Ruokaa sai odottaa todella pitkään. Mutta kaiken kaikkiaan ruoka oli hyvää, kun henkilökunnan kanssa kun puhui olivat ystävällisiä ja iloisia. Pienistä jutuista miinusta silti suosittelen lämpimästi!
Paula - 21.1.2017

★ 5.00444

Jep

Ruoan tulo kesti liian kauan. Bataattiranskalaiset olivat löysiä ja öljyisiä. Tarjoilija kyllä toi heti uudet normaalit ranskalaiset kun mainitsimme asiasta. Akustiikka surkea. Liian kova meteli. Miestarjoilija ammattilainen. :)
Jani - 20.1.2017

★ 3.00345

Melko hyvä kokemus

Kaikki alkoi hyvin. Jostakin syystä alkupalojen ja pääruuan välissä oli melko pitkä odotus, vaikka sali ei ollut täynnä. Kalani oli oikein hyvä, vaimo kana oli ehkä pikkuisen kuiva.
Ari - 20.1.2017

★ 4.00454

Miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

Ruokamme kesti 1 1/2 tuntia tilauksesta (6 hlöä) ja kun annolset lopulta tulivat, yhdelle tuli väärä ruoka. Tarjoilija teki parhaansa ja antoi ruoista 20℅ hyvityksen mikä oli ok. Muutoin ruoka hyvää ja tunnelma kiva.
Janne - 20.1.2017

★ 2.00343

Palaute

Olemme olleet todella innoissamme ravintolanne tulosta Turkuun. Pidämme sitä tyylikkäänä ja arvoiseensa kiinteistöön sopivana. Tervetullut lisä Turun ravintolavalikoimaan. Valitettavasti ensimmäinen ruokailukokemuksemme Chicissä oli pettymys. Alkuruuat olivat meillä kaikilla hyvät. Pääruuista lohi ja kanavaihtoehdot olivat ok. Valitettavasti kolmas meistä joutui palauttamaan risottoannoksensa takaisin. Se oli hyvin mauton, uunissa hautunut? ja maistui puurolle. Tilalle tarjottiin korvaukseksi jälkiruoka ja kahvit koko seurueelle. Ok, näin sovittiin. Tämän lisäksi palvelu tuntui tosi kiireiseltä. Meitä palveli illan aikana kolme eri tarjoilijaa. Luvatut kahvit tulivat vasta kun jälkiruoka oli jo syöty. Lopuksi vielä maksaessamme tilauksemme ottaneella tarjoilijalla oli lappu hukassa, mitä kukakin meistä oli tilannut. Vaikka yrittäisi positiivisesti ja ymmärtävästi ajatella, niin käynnistämme jäi ikävä maku.
Terhi - 20.1.2017

★ 3.00232

Burgerit

Erityiskehut tarjoilijallemme joka oli tosi ystävällinen ja huomioi meidät juuri sopivasti. Hän hoiti homman erittäin hienosti vaikka oli kuulemma ekaa iltaa tässä hommassa. Toivottavasti viesti menee hänelle asti... 
Juha - 14.1.2017

★ 4.00355

Fancy

Lankkuperunoiden kanssa olisin kaivannut ketsuppia/majoneesia/muuta dipattavaa. Niiden kanssa ei tullut mitään niin oli vähän kuivahkoa. Muuten palvelu pelasi oikein hyvin.
Saranda - 14.1.2017

★ 4.00444

Illallinen

Saimme burgerannosten hinnalla kaksi sisäfileannosta, koska reipas ja ihana tarjoilija tuli kysymään meiltä, ottaisimmeko sisäfilettä joita keittiössä oli valmistettu vahingossa burgereiden sijaan. Saimme myös kuoarilasit kaupanpäälle, kun tällainen kämmi oli käynyt ja otimme sisäfileet, eikä niitä tatvinnut heittää pois. Fileet olivat erinomaisia, samoin kastikkeet. Perunat ja bataatit olivat erittäin hyviä, mutta sisäfileen kanssa olisi mielestäni paremmin sopinut esimerkiksi valkosipuliperunat. Loistavaa palvelua ja maukasta ruokaa siis!
Suvi - 13.1.2017

★ 4.00445

Huippuhyvät kanaburgerit!

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Palvelu oli ystävällistä.
Noora - 13.1.2017

★ 5.00555

Ei uudestaan!

Uuden vuoden aattona suppeampi menu ja asiasta ilmoitetaan vasta samana päivänä. Pöytävaraus rakettien jälkeen hankalaa sekä sisäänpääsy ylipäänsä.
Anssi - 31.12.2016

★ 2.00132

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ