TableOnline Icon

City Marina

Kuunari, Tallinn

Ravintola-baari City Marina odottaa sinua Tallinnan keskustassa Amiraaliteetin altaan (Admiraliteedi bassein) rannalla, ”märkää aukiota” ympäröivän ”aktiivisen meripeninkulman” varrella.

Sijainniltaan ainutlaatuinen ravintola tarjoaa meri- ja vanhakaupunkinäkymän lisäksi kansainvälisen keittiön parhaita herkkuja. Pääpaino on kuitenkin Välimeren maiden ruoilla. Ruokalistalla on tuoresalaatteja, pastoja, meren antimia ja runsas valikoima grillillä paahdettuja kala- ja liharuokia. Joka ei halua nauttia ateriaa, voi tilata vain pullon hyvää viiniä nauttiakseen City Marinan valoisasta tunnelmasta ja upeasta näkymästä venesatamalle ja vanhallekaupungille. City Marina on kuin kaupunkin salainen puutarha, jossa monet vaikuttimet tapaavat toisiaan: julkinen tila vilkasta kaupunkielämää ja luonto meren rannan romantiikkaa.

City Marina Tallinn
City Marina Tallinn
City Marina Tallinn
City Marina Tallinn
City Marina Tallinn
City Marina Tallinn

4.00

Arvostelut (1)

4.00Ruoka
3.00Tunnelma
4.00Palvelu

Arvamus

Latte piim oli veider ja kohvi maitse võõras. Toit ja vein olid väga head.
Mare - 28.6.2016

★ 4.00434

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ