TableOnline Icon

Dylan Kottby

Mäkitorpantie 3, Helsinki

Dylan Kottby on modernisti 60-luvun henkeen designattu hybridiravintola joka venyy ja muokkaantuu sinun tilaisuutesi ja toivomuksiesi mukaisesti.

Dylan Kottbyn lounas on omaa luokkaansa. Salaattibuffet on todennäköisesti yksi runsaimmista Helsingissä Dylaneiden tyyliin. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti myös kasvissyöjille. Lämpimästä noutopöydästä löytyy tuttuja kotiruokia sekä kansainvälisen keittiön herkkuja. Viikonloppu brunsseilla notkuvista pöydistä herkuttelevat niin aikuiset kuin lapsetkin. Vatsaa ilahduttavat raikas salaatti- ja leikkelepöytä, myslit, murot, lämpimät ruuat, uunituoreet croissantit, karjalanpiirakat yms yms, muhkeaa jälkkäripöytää unohtamatta. Lapsille Kottbyssä on oma viihtyisä telkkari- ja leikkinurkkaus! Dylan Kottby sijaitsee keskeisellä paikalla Oulunkylän ja Käpylän rajalla joka takaa helpot kulkuyhteydet junalla sekä bussilla. Kottby sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja meille johtaa sivuovelta luiska. Meillä on avarat tilat tulla vaikkapa lastenrattaiden kera.

Dylan Kottby Helsinki
Dylan Kottby Helsinki
Dylan Kottby Helsinki

Palaute Dylan Käpylästä

★ 5.00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ