TableOnline Icon

Dylan Milk

Porkkalankatu 5, Helsinki

Dylan Milk on modernisti ja iloisesti designattu hybridiravintola joka venyy ja muokkaantuu sinun tilaisuutesi ja toivomuksiesi mukaisesti.

Dylan Milkin lounas on omaa luokkaansa. salaattibuffet on todennäköisesti yksi runsaimmista Helsingissä. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti myös kasvissyöjille. Lämpimästä noutopöydästä löytyy tuttuja kotiruokia modernilla twistillä sekä kansainvälisen keittiön herkkuja. Lapsille Milkissä on oma viihtyisä telkkarinurkkaus! Dylan Milk sijaitsee keskeisellä paikalla Ruoholahdessa joka takaa helpot kulkuyhteydet metrolla, raitiovaunulla ja bussilla. Milk sijaitsee katutasossa ja meillä on avarat tilat tulla vaikkapa lastenrattaiden kera.

Dylan Milk Helsinki
Dylan Milk Helsinki
Dylan Milk Helsinki
Dylan Milk Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ