TableOnline Icon

Emmeline & Otto

Paldiski mnt 1, Tallinn

Emmeline & Otto TallinnEmmeline & Otto TallinnEmmeline & Otto TallinnEmmeline & Otto TallinnEmmeline & Otto TallinnEmmeline & Otto Tallinn

„Emmeline & Otto“ on tyylikäs paikka sadalle vieraalle.

Jykevät kalkkikiviseinät, puukatto ja –lattia korostavat hotellin historiallista ilmapiiriä ja tuovat isoon tilaan miellyttävää lämpöä. Ravintola on saanut nimensä paroni Theophil von Stackelbergin lasten mukaan. Emmeline oli yksi paronin esikoisen kolmesta nimestä ja Otto oli paronin esikoispojan kutsumanimi. Lapsilla oli vain kaksi vuotta ikäeroa ja se teki heistä hyvin läheiset. Heillä oli monta yhteistä salaisuutta ja eräs niistä oli kokkaustaito. Von Stackelbergien kartanon kokki osasi valmistaa erityisesti lapsille maistuvaa herkullista, kanelilta tuoksuvaa omenavanukasta. Emmeline ja Otto joutuivat eräänä iltapäivänä leikkiessään keittiöön, johon heillä ei muuten ollut lupaa mennä. Taitava kokki hääräsi sinä hetkenä heidän suosikkiherkun parissa. Ruokaan lisättävä hyppysellinen kaneli herätti pienessä tytössä kiinnostuksen ruoanlaittoon ja Otto-veli tuli innolla mukaan. Emmelinestä ei tosin tullut kokkia, mutta hän piti hyvin valmistettua ruokaa hyvin tärkeänä. Tulevalle ravintolalle varattujen tilojen entisöinnin aikana löysimme kanelitangot ja ne antoivat vihjeen ravintolan nimen valintaan – Emmeline jumaloi aikuisiällä hyvää ruokaa ja vieraiden vastaanottamista ja Otto tuki siskoaan hänen ideoiden toteuttamisessa ja kutsui usein ystäviään iltapäiväjuomia nauttimaan. Samanlaista vieraanvaraisuuttu tarjoamme myös Emmeline & Otto –ravintolassa. Se hyppysellinen kanelia, joka herätti aikoinaan intohimon ruoanlaittoon, on täällä yhä aistittavissa. Toivomme, että koette kaikilla aisteilla meidän keittiömestarin intohimoisen asenteen ruoanvalmistukseen ja nautitte herkullisista elämyksistä aivan uudella tavalla. Emmeline & Otton tarjoamissa ruoissa on energiaa ja vauhdikkuutta, mutta myös naisellista pehmeyttä, eleganssia ja luovuutta. Täällä arvostetaan aitoa virolaista ruokaa ja jokaisen vieraan eteen kannetaan lautasella hivenen historiaa, perinteitä ja virolaisten vuodenaikojen kauniita värejä ja variaatioita. Ruoka on aina tuoretta, maultaan puhdasta ja yksinkertaista, jokaiselle jotakin. Jos olette hakemassa paitsi hyvää ruokaa, vaan myös tyylikästä ja historiallista ilmapiiriä - Emmeline & Otto on täydellinen paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen tai ystävien ja yhteistyökumppaneiden kanssa miellyttävän illan viettämiseen.

Arvostelut

4.00 / 5

Arvostelut (1)

5.00Ruoka
3.00Tunnelma
4.00Palvelu

Food was amazing

The food was absolutely amazing!
Olivia - 2.1.2019

★ 4.00534

Avoinna

MA
12:00-22:00
TI
12:00-22:00
KE
12:00-22:00
TO
12:00-22:00
PE
12:00-23:00
LA
12:00-23:00
SU
12:00-22:00

4.00

Arvostelut (1)

5.00Ruoka
3.00Tunnelma
4.00Palvelu

Food was amazing

The food was absolutely amazing!
Olivia - 2.1.2019

★ 4.00534

Emmeline & Otto invites you to join their amazing 3 course winter menu for only 35 euros for 1 person
17.11.2018 - 01.02.2019

Emmeline & Otto invites you to join their amazing 3 course winter menu for only 35 euros for 1 person

We have created a special menu for the cold winter time to warm you up a little and offer you our amazing flavours. 3 course menu only 35 euros for 1 person including glass of house wine and coffee/tea.

Lataa Menu

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!