TableOnline Icon

Enoteca Lucca

Terase 16, Tallinn

Kadriorun uusin ravintola Enoteca Lucca tarjoaa Välimeren keittiön parhaita paloja ja mahtavia Vanhan Maailman viiniä.

Entoeca Luccan kaunisssa ja kodikassa ravintolassa koet ammattilaista ja ystävällistä palvelua. Seiniä koristaa innostavan Martin Saaren kokoelma maalauksia. Ravintolan viini liike tuo kaikki viinit suoraan Vanhan-Maailman tuottajilta - mieluiten niitä, ketkä kuuluu vastavien maiden parhaisiin. Valikossa on lisäksi Italian viinille myös Ranskan, Espanjan, Portugalin, Saksan ja Itävallan viinin tuotantoa. Ravintola tarjoaa lisäksi viinin esittelyä, viini-iltoja sommeljer kanssa ja syntymäpäivien ja yritystapahtumien organisomista. A la carte tyylissä tapahtumalle mahtuu 50 henkilöä ja seisomapaikkoja jopa 70. Huone on tyylikäs, valoisa ja tilava ja mahtavat näkymät Faehlmanni ja Terasen kadulle. Ravintola sijaitsee Eesti Rahvusringhäälingu talon vastapäätä.

Enoteca Lucca TallinnEnoteca Lucca TallinnEnoteca Lucca TallinnEnoteca Lucca TallinnEnoteca Lucca Tallinn
Erikoisala

Viini
Ominaisuudet

Ilmainen wifi
Avoinna

MA
12:00-18:00
TI
12:00-23:00
KE
12:00-23:00
TO
12:00-23:00
PE
12:00-23:00
LA
12:00-23:00
SU
-

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ