TableOnline Icon

Fahle

Tartu mnt. 84A, Tallinn

Ravintola Fahle sijaitsee lentokentän läheisyydessä ja on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2006.

Fahle on paras paikka nauttia todellisia makuelämyksiä. Parhaissa herkuissa on sopivasti hienostuneisuutta ja ruokalista pohjautuu Ranskan -, Italian -, ja Venäläisen keittiön ruokiin. Juomavalikoima on hyvin laaja: alkaen tuoreista smootheista laajaan viinilistaan. Loistavan aamiaisen tai kahvikupposen nauttimiseen Fahlesta löytyy kahvila puoli. Suurempiin tilaisuuksiin tai tapaamisiin Fahlesta löytyy viini kabinetti, jonne mahtuu n. 20 henkilöä. Ravintolasta löytyy myös sikarihuone.

Fahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle TallinnFahle Tallinn

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!