TableOnline Icon

Fisken på Disken

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki

Fisken på Diskenissä pintaa syvemmät maut ovat kaiken keskiössä.

Ruoka valmistetaan upeista raaka-aineista ammentaen sekä klassisesta että modernista keittotaidosta. Erikoisuutena on osteribaari, jossa on aina tarjolla tuoreita ostereita. Viinibaarin kattavasta valikoimasta löytyy varmasti juuri Sinulle oikea juoma. Erityisruokavaliot huomioidaan mieluusti. Lounasta tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-14:30. Fisken på Disken sijaitsee Korttelissa, Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa!

Listattuna seuraavilla erkoissivuilla:

Ravintolakeskittymä Kortteli Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa
TableOnline suosittelee 2018

Lue lisää:

TableOnlinen blogissa ollaan merta lähempänä Fisken på Diskenissä
City 26.9.2016 –Salaisuus on julki: Kamppiin tulee uusi ravintolakortteli
Tiskin takaa15.9.2017: Fisken på Disken – Joona Lehto
Fisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken HelsinkiFisken på Disken Helsinki
Arvostelut

4.38 / 5

Arvostelut (404)

4.55Ruoka
4.10Tunnelma
4.25Palvelu

Ruokalistan puutteista ei ilmoitettu

Listan kuudesta pääruuasta kahta ei ollut lainkaan ja yhtä oli vain yksi annos. Tästä olisi voinut infota varauksen tehneitä asiakkaita. Paikkaa pantiin etuajassa kiinni kun olimme syömässä joka latisti sekin tunnelmaa. Jos olisimme tämän tienneet olisimme valinneet muun paikan.
Arto - 11.8.2018

★ 3.00421

Palautetta

Maukasta oli
Jari - 6.8.2018

★ 4.00433
Näytä lisää
Avoinna

MA
11:00-20:30
TI
11:00-20:30
KE
11:00-20:30
TO
11:00-20:30
PE
11:00-21:30
LA
12:00-21:30
SU
-

4.38

Arvostelut (404)

4.55Ruoka
4.10Tunnelma
4.25Palvelu

Ruokalistan puutteista ei ilmoitettu

Listan kuudesta pääruuasta kahta ei ollut lainkaan ja yhtä oli vain yksi annos. Tästä olisi voinut infota varauksen tehneitä asiakkaita. Paikkaa pantiin etuajassa kiinni kun olimme syömässä joka latisti sekin tunnelmaa. Jos olisimme tämän tienneet olisimme valinneet muun paikan.
Arto - 11.8.2018

★ 3.00421

Palautetta

Maukasta oli
Jari - 6.8.2018

★ 4.00433

Great dishes and service

Quite a few original recepies. Wine menu was excellent with courses of chefs choices. Something special for critical restaurant visitors.
Marton - 31.7.2018

★ 5.00545

A Superb Dinner behind the Panel Curtain

It’s the second time we’ve visited Fisken på Disken and Chef Mikko Mikko Pakola has redesigned the summer menu: It doesn’t disappoint. We’ve seen before the Mikko takes his inspiration from the Finnish food tradition, combining selections from the Baltic Sea fishing heritage and the birch-covered land. We chose the six course taster menu this evening. We started with Baltic herring “boquerones”, served elegantly with olives and tomatoes. Our second course was charred whitefish. This was served with egg, truffle and white asparagus and our waiter poured over the gorgeous white gazpacho, more as a sauce than a soup. Subtle flavours, fresh and rewarding. The third course was a gorgeous bolete risotto with pickled chantarelles and mushroom puree. The risotto was finely cooked, full of flavour and retaining bite without being undercooked. Not an easy feat to pull off and retain flavour at the same time. The fourth course was fried pike-perch (a Nordic delicacy I’ve loved since first discovering it in Denmark) with chanterelles, beurre blanc, dill and summer potatoes. At Fisken på Disken the taster menu concept includes a “main course” where the preceding tasters are effectively warm-up acts, so the fifth course was offered as our “main”. This course was fresh cod and scallops ”bouillabaisse”. This was presented with a sumptuous carrot purée and summer vegetables. The cod was beautifully cooked. The carrot purée flavoured with saffron. We rounded off with a blueberry cinnamon bun, blueberry preserve and and a tangy, tasty lemongrass ice cream, sitting on desiccated blueberry powder —really vibrant, thrilling highlight to compliment the cinnamon and lemongrass. The dish was dressed with a green liquorice-tasting herb. The dish combined arguably the two ultimate dessert flavours of Finland, Salmiakki (liquorice) and Mustikka (blueberry). We drank: Weingut Weszeli Grüner Veltliner. We loved the atmosphere, friendly and humorous waiting staff (our waiter was delightfully witty) and the outstanding food. Superb.
Alastair - 27.7.2018

★ 5.00555

Great Chef’s menu

Risotto was the best ever!!!
Jari - 27.7.2018

★ 5.00545

Lounas 23.7.

Kaikki erittäin hienosti:)
Satu - 23.7.2018

★ 5.00555

Lounastapaaminen

Hyvää lounasruokaa, mutkaton paikka.
Laila - 3.7.2018

★ 4.00443

kiitos

Loistava ruoka, loistava palvelu! kiitos!
Pia - 27.6.2018

★ 5.00555

5 ruokalajin menu

Hienosti suunniteltu ja toteutettu menu, kivoja yllätyksiä ja monta Wauta! Kiitos!
Aissa - 27.6.2018

★ 4.00544

Arvostelu

Erinomaisesti valmistettu ruoka. Ehkä kuitenten kala ei ollut viimeisen päälle tuoretta, mikä vaikutti makuun.
Martti - 26.6.2018

★ 4.00435

Arki-illan ystävätapaaminen

Pikkasen pehmeyttä ravintolasaliin, kukkia/läpikuultavia sermejä ? Palvelu todella palveluhalukasta, asiakkaan toiveet haluttiin toteuttaa. Kiitos. Hinta-laatu-suhde paikallaan.
Heini - 26.6.2018

★ 4.00545

Parasta lohikeittoa ikinä!

Olen käynyt Fisken på Diskenissä lounaalla, illallisella ja baarivälipalalla - aina natsaa. Ruoka on ihanaa, palvelu lämpimän ystävällistä ja myös viinit erinomaisia. Tällä kertaa olimme ystävän kanssa lounaalla ja söimme maailman parasta lohikeittoa. Myös alkuruokasiika ja jälkiruokamarjat jäätelön kanssa olivat erinomaisia. Tulen uudelleen!
Riikka - 19.6.2018

★ 5.00555

Kahvit

Uusikaa kahvikoneenne. Espresso ja kahvi olivat ala-arvoisia. Myös tarjoilijan mielestä.
Jouko - 18.6.2018

★ 1.00232

erinomainen lauantai illallinen

Herkullinen kala ateria lisukkeineen. Paras GT aikoihin. Tulemme toistekin!
Katariina - 16.6.2018

★ 5.00445

Todella hyvää ruokaa ja palvelua

Ruoka ja palvelu 10+!
Satu - 15.6.2018

★ 5.00555

Loistava kokemus

Ruoka oli taivaallista ja palvelu asiantuntevaa, lämminhenkistä ja ystävällistä. Menen ehdottomasti uudestaan.
Kaisa - 15.6.2018

★ 5.00555

Kesästaffi fisupaikalla

Fiskenissä ruoka on aina erinomaista, tällä kertaa kesämenun annos oli kuitenkin melko pieni 28euron hintatasoon nähden.
Niki - 15.6.2018

★ 4.00533

Maukas illallinen, mukava ilmapiiri

Alkupalat ja etenkin pääruokana nautittu sea bass oli erinomaisen hyvää. Ainoastaan jälkiruoassa panna cotta jätti hieman toivomisen varaa. Palvelu todella hyvää ja ystävällistä.
Juuso - 13.6.2018

★ 4.00455

Arvostelu

Oikein hyvä illallinen viineineen!
Karoliina - 13.6.2018

★ 4.00544

Mahtavia makuja!

Erinomainen ruoka. Ahven-kanttarelliannos aivan mahtava.
Mia - 9.6.2018

★ 5.00555

Tapahtuma Joka Sunnuntai 12:00 - 16:00

Fiskenin brunssi

Sunnuntaisin tarjoilemme brunssia (32,-), the lohikeittoa (20,-) sekä äyriäisbaarin antimia. Fiskenin brunssilla nautitaan kiireettömästi huolella valikoituja ja valmistettuja merellisiä makuja. Brunssissa yhdistyy perinteiseen tapaan aamiaiselta ja lounaalta tuttuja herkullisia annoksia. Kausiajattelu, käsityö ja rento sekä laadukas ruoka ovat keskiössä. Sunnuntaibrunssia voi tulla nauttimaan yksin tai isommalla porukalla. Brunssimme tarjoillaan pöytään usean jaettavan annoksen muodossa. Thoreau-vesi kuplilla tai ilman, itseleivottu leipä sekä Johan & Nyströmin kahvi tai tee kuuluvat aina brunssin monipuoliseen valikoimaan. Miltä kuulostaisi Fiskenin skagen, grillattua parsaa ja Hollannin kastiketta tai savusiika? Sunnuntaibrunssi suositellaan nautittavan kuohuviinilasillisen kera (+5,-) ja brunssin kruunaa makeisten ja leivonnaisten lisäksi kahvi tai tee, minkä voit halutessasi vaihtaa erikoiskahviin (+3,-). Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen makuelämyksen.

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!