TableOnline Icon

Gourmet Coffee

L. Koidula 13A, Tallinn

Gourmet Coffeen Kadriorgissa omistavat Heili Politanov ja Annar Alas, jotka ovat molemmat niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin ansioituneita kahvikilpailujen tuomareita ja perustajia.

Heillä on laaja tietotaito kahvipavuista ja niiden paahdoista. Tallinnan kahvilakulttuuri kukoistaa ja monet uusien kahviloiden omistajista ovat saaneet kannuksensa Gourmet Coffeesta. Kahvilan sisäänkäynti voi olla hieman petollinen, vaikuttaa sille, että astuisi sisään pieneen huoneeseen. Todellisuudessa jokaisella askeleella voi aistia jotain uutta; uskomattomia kahvintuoksuja ja kotoista tunnelmaa. Kahvilassa on loistava valikoima teetä, kahvia sekä niiden valmistusvälineitä myös kotiin ostettavaksi ja voit kuulla henkilökunnalta paljon tarinoita kahvien alkuperistä. Kahvilan ylpeys on talon espressokone. Voit valita useista eri paahdoista ja kahvinvalmistustavoista ja baristat neuvovat aina mielellään.

Gourmet Coffee TallinnGourmet Coffee TallinnGourmet Coffee TallinnGourmet Coffee TallinnGourmet Coffee TallinnGourmet Coffee TallinnGourmet Coffee TallinnGourmet Coffee Tallinn

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!