TableOnline Icon

Grotesk

Ludviginkatu 10, Helsinki

Ludviginkadun ja Erottajan kulmassa ravintola Grotesk on jo yli vuosikymmenen tarjoillut herkkuja sekä cocktaileja kaikille laatua ja käsityötä arvostaville.

Ravitntolassa panostetaan vain parhaisiin raaka-aineisiin, lihat raakakypsytetään omassa raaka-kypsytys kaapissa, jonka jälkeen ne grillataan Josper puuhiiligrillillä täydellisen mehukkaiksi. Josperissa paahtuu lihan lisäksi paljon muitakin herkkuja, kauden kasviksista kokonaisena grillattuun kalaan. Grotesk panostaan sosiaaliseen All day dining -ruokailuun ja suurin osa annoksista onkin tarkoitettu nautittavaksi jaettuna koko seurueen kesken. Kaikki ruoka leivästä jäätelöön valmistetaan paikan päällä. Groteskista saat aina myös huipputuottajien viinejä hyvään hintaan. Ravintolan lisäksi teitä palvelee myös cocktailpiireissä jo mainetta niittänyt cocktailbar Grotesk, joka panostaa näyttäviin ja herkullisiin cocktaileihin. Juomat valmistetaan siirapeista asti käsin. Cocktailbaarissa voit nauttia drinkin ja pientä suolaista alkuillasta, tai tanssia viikonloppuna pikkutunneille asti. Kesäaikaan ravintolan sisäpihalla sijaiseva näyttävä terassi on huippusuosittu paikka rennolle illalliselle DJ:n säestyksellä ja mahtavista drinkeistä nauttien. Myös viinitasting tai baarin puolella järjestettävä drinkkikoulu onnistuu ryhmille. Kellarissa sijaitsee myös oma Private Bar, joka on mahdollista varata yksityistilaisuuteen.

Grotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk Helsinki

01.02.2018 - 01.02.2018 Joka Torstai 19:30 - 23:00

Grotesk Winemakers Dinner - Antinori Tignanello 1.2.2018

Groteskilla on ilo ja kunnia järjestää Antinori Tignanello -viinintekijäillallinen torstaina 1.2.2018. Kun ulkona säät viilenevät, Groteskin tunnelma lämmitetään yhden illan ajaksi Toscanalaisen ruoan sekä tietenkin viinin merkeissä! Illallisen voi saapua kahdessa kattauksessa klo 19.30 tai 20.30, illalliseen on hyvä varata muutama tunti. Keittiömestari Jere Nevalainen on loihtinut illalle neljän ruokalajin Toscana -henkisen menun Italian maistuvimmista herkuista ja parhaista raaka-aineista. Illallisen hinta on 149€ per hlö sisältäen menun sekä viinit.

Grotesk
Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN