TableOnline Icon

Grotesk

Ludviginkatu 10, Helsinki

Ludviginkadun ja Erottajan kulmassa ravintola Grotesk on jo yli vuosikymmenen tarjoillut herkkuja sekä cocktaileja kaikille laatua ja käsityötä arvostaville.

Ravintolassa panostetaan vain parhaisiin raaka-aineisiin. Lihat raakakypsytetään omassa raakakypsytyskaapissa, jonka jälkeen ne grillataan Josper-puuhiiligrillillä täydellisen mehukkaiksi. Josperissa paahtuu lihan lisäksi paljon muitakin herkkuja kauden kasviksista kokonaisena grillattuun kalaan. Grotesk panostaan sosiaaliseen All day dining -ruokailuun ja suurin osa annoksista onkin tarkoitettu nautittavaksi jaettuna koko seurueen kesken. Kaikki ruoka leivästä jäätelöön valmistetaan paikan päällä. Groteskista saat aina myös huipputuottajien viinejä hyvään hintaan. Ravintolan lisäksi teitä palvelee myös cocktailpiireissä jo mainetta niittänyt cocktailbar Grotesk, joka panostaa näyttäviin ja herkullisiin cocktaileihin. Juomat valmistetaan siirapeista asti käsin. Cocktailbaarissa voit nauttia drinkin ja pientä suolaista alkuillasta, tai tanssia viikonloppuna pikkutunneille asti. Kesäaikaan ravintolan sisäpihalla sijaiseva näyttävä terassi on huippusuosittu paikka rennolle illalliselle DJ:n säestyksellä ja mahtavista drinkeistä nauttien. Myös viinitasting tai baarin puolella järjestettävä drinkkikoulu onnistuu ryhmille. Kellarissa sijaitsee myös oma Private Bar, joka on mahdollista varata yksityistilaisuuteen.

Grotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk HelsinkiGrotesk Helsinki
Arvostelut

4.33 / 5

Arvostelut (3)

4.33Ruoka
4.33Tunnelma
4.33Palvelu

Hyvä pihvipaikka

Parhaat sisäfileepihvit pitkään aikaan ja hyvä palvelu
Markus - 10.3.2018

★ 4.00445

Illallinen

Iloinen ja positiivinen palvelu
Petra - 2.2.2018

★ 4.00443
Näytä lisää

4.33

Arvostelut (3)

4.33Ruoka
4.33Tunnelma
4.33Palvelu

Hyvä pihvipaikka

Parhaat sisäfileepihvit pitkään aikaan ja hyvä palvelu
Markus - 10.3.2018

★ 4.00445

Illallinen

Iloinen ja positiivinen palvelu
Petra - 2.2.2018

★ 4.00443

viininmaistelu menu

Viinit olivat aivan loistavia ja oli mukavaa, että niitä tarjoiltiin säästelemättä. Ihana mieleenpainuva ilta. Pöytäseurakin oli mitä mainiointa
Johanna - 1.2.2018

★ 5.00555

01.05.2018 - 01.05.2018

Groteskin wappubrunssi 12 & 14:30

Tervetuloa Groteskin wappubrunssille tiistaina 1.5. Brunssiin sisältyy runsaan noutopöydän lisäksi yksi pöytiin tarjoiltu lautasannos, jonka voit valita kolmesta vaihtoehdosta. Brunssin viimeistelee makeat herkut sekä Groteskin sima. Wappubrunssin hinta 47€. Tarjolla myös sommelierimme valitsemia keväisiä viinejä ja raikkaita viinejä, samppanjaa sekä cocktaileja.

Lataa Menu

Grotesk
Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!