TableOnline Icon

Hausman

Töölönlahdenkatu 3, Helsinki

Ravintola Hausman on perheyritys, joka sijaistee Helsingin sydämessä rautatieasema ja kansalaistorin välittömässä läheisyydessä.

Hausmannin nimi viittaa siihen, että ruokalista edustaa saksalaista ja suomalais-scandinaavista keittiötä. Listalta löytyy tuhti Wienerschnitzel ja badenilaiseen tapaat valmistettua maksaa ja pohjoismaista ruokaa edustavat esim. Toasta skagen ja silakkapihvit. Ravintoloitsija Manfred Schlegelin yli 45 vuotinen rautainen alan kokemus takaa laadukkaan ruokailukokemuksen. Tytär Satu Schlegel ja ystävällinen sekä palvelualtis henkilökunta luovat asiakkaille miellyttävän ravintolaelämyksen. Manfredin ja Sadun omistautuminen näkyy jatkuvana korkeana laatuna ravintolan keittiön ja ravintolasalin työskentelyssä. Ravintolassa panostetaan aina parhaisiin raaka aineisiin. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka aineista paikan päällä. Hausmanniin voit tullla pikaiselle lounaalle, piipahtaa lasilliselle tai illallistaa pitkän kaavan mukaan. Ravintola on myös erinomainen paikka viettää yksityistilaisuuksia, Hausman tarjoaa myös catering-palveluja. Kesäaikaan ravintolan edessä on mukava terassi vastapäätä uutta keskuskirjastoa.

Hausman HelsinkiHausman HelsinkiHausman HelsinkiHausman HelsinkiHausman Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

LUE LISÄÄ