TableOnline Icon

Hella & Huone

Salhojankatu 48, Tampere

Hella & Huone on Pohjoismaiseen ruokafilosofiaan nojautuva illallisravintola Tampere-talon läheisyydessä, lähes Tampereen sydämessä.

Pieni ja persoonallinen ravintola on saavuttanut jalansijansa Tampereen ravintolamaailmassa ja on usein tunnustettu myös maanlaajuisesti sekä pohjoismaisesti.Keittiömme ajatus pohjautuu puhtaisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin sekä paikallisiin lähituotteisiin. Haluamme yllättää ja tuottaa makuelämyksiä, joita et helposti unohda. Jos haluat todella hemmotella itseäsi ja seuralaisiasi, keittiömestarin omistama Hella & Huone on varmasti oikea osoite.

Hella & Huone TampereHella & Huone TampereHella & Huone TampereHella & Huone Tampere
Arvostelut

4.38

Arvostelut (250)

4.15Ruoka
3.80Tunnelma
4.20Palvelu

Hyvä ruoka ja hyvä palvelu

Muistamisen arvoinen kokemus. Vielä kun muistaisi kaikkien ruokalajien raaka-aineet jne =) Onnistuneita makuja! Kiitos.
Tommi - 18.8.2017

★ 4.00555

Pettymys

Kuuden ruokalajin kokonaisuudessa yksi juustoviipale ruokalajina tuntui mitättömältä. Keittiön tervehdyksiä ei tullut ja viinikaadot olivat todella pienet. Juomapaketin hinta 52e oli todella kova sisältöön nähden. Ruoka-annokset olivat kohtuulliset, ei mitään erityistä. Jälkiruokakeksi oli surkea esitys eikä kuiva viini parantanut sitä yhtään. Vuosi sitten vaikutti lupaavalta, nyt on todella menty väärään suuntaan.
Hanna - 18.8.2017

★ 3.00433
Näytä lisää

4.38

Arvostelut (250)

4.15Ruoka
3.80Tunnelma
4.20Palvelu

Hyvä ruoka ja hyvä palvelu

Muistamisen arvoinen kokemus. Vielä kun muistaisi kaikkien ruokalajien raaka-aineet jne =) Onnistuneita makuja! Kiitos.
Tommi - 18.8.2017

★ 4.00555

Pettymys

Kuuden ruokalajin kokonaisuudessa yksi juustoviipale ruokalajina tuntui mitättömältä. Keittiön tervehdyksiä ei tullut ja viinikaadot olivat todella pienet. Juomapaketin hinta 52e oli todella kova sisältöön nähden. Ruoka-annokset olivat kohtuulliset, ei mitään erityistä. Jälkiruokakeksi oli surkea esitys eikä kuiva viini parantanut sitä yhtään. Vuosi sitten vaikutti lupaavalta, nyt on todella menty väärään suuntaan.
Hanna - 18.8.2017

★ 3.00433

palaute 17.8. illallisesta

Vierailu Hella & Huone ravintolassa oli kummityttären ensimmäinen käynti fine dining -ravintolassa. Tyttö on ruokaharrastaja ja ruuan osalta ilta oli onnistunut. Tosin tarjoilija puhui palsternakasta vaikka ruokalaji oli selleriä ja juusto vietiin pois ennen kuin tyttö oli ehtinyt syömään kaikkea. Palvelu oli muuten ok, mutta viinien esittely nuorelle asiakkaalle oli rutiininomaista: tässä tapauksessa asiakas osasi hyvin analysoida viiniä ja sen suhdetta ruoka-annokseen. Ehkä palvelussa oletus oli että huolellisempi esittely tai analysointi olisi mennyt hukkaan nuoren asiakkaan kohdalla. Näin ei kuitenkaan olisi tämän nuoren kohdalla käynyt. Kokonaisuutena kuitenkin onnistunut ilta nuoren näkökulmasta. Pienet kärpäset (banaanikärpäset?) haittasivat jonkin verran. Pahoittelen, että annan palautteen näin epäsuorasti, vaikka reilumpi tapa olisi ollut antaa palautetta suoraan tilanteessa. Joka tapauksessa palaamme uudelleen.
Paula - 17.8.2017

★ 4.00543

Hääpäivällinen

Paistettu lohi oli pettymys muuten niin herkullisten ruokien joukossa. Jokaiselle paketteihin sisältyneelle viinille tulisi olla vaihtoehto, joista ruokailija voisi valita. Palvelu oli erinomaista.
Timo - 5.8.2017

★ 4.00455

12 ruokalajin menu

Kaikin puolin onnistunut kokonaisuus.
Martti - 4.8.2017

★ 5.00545

Loistava hintalaatusuhde hieman hälyisässä salissa

Erittäin laadukkaasti toteutettu menu hyvin valittuine viineineen. Erittäin hyvä hintalaatusuhde. Saapuessamme ravintolaan tila oli kuitenkin melko hälyisä ja tarjoilijan puheesta ei meinannut saada selvää. Tilanne parani pöytäseurueiden vähentyessä. Muutama hyvin sijoitettu taustahälyä absorboiva akustiikkapaneeli ei olisi pahitteeksi!
Kaisa - 28.7.2017

★ 4.00545

Parempaakin on koettu

Hyvät oli sapuskat, en vain voi käsittää miten pienet ja mitättömät nämä annokset todellisuudessa olivatkaan. Kaikki oli hyvää, kaikkea oli tosin vain liian vähän. Ymmärrän että menun idea on "maistella" mutta annosten kokoon nähden hieman pettynyt fiilis jäi. Turussa eräs ravintola on antanut laatutakuun 6 ruokalajin menuun: jos jää isommallakin miehellä nälkä, he tarjoavat mäen alla sijaitsevalta grilliltä annoksen kun tuo kuitin tunnin sen jälkeen kun on syönyt heillä. Lisäksi, ymmärrän että tilat ovat ahtaat mutta mielestäni vessa ei ollut erityisen hyvä / samaa tasoa kuin muu ravintolan sisusta. Jopa mutamissa pizzerioissa on paremmat vessat. Lisäksi vessassa oli yläkulmassa hämähäkin seittiä
Tatu - 28.7.2017

★ 3.00224

Ei mennyt ihan nappiin

Otimme 1/2 sekä sekä 3 viinin aterian. Nyt ei ollut kyllä 1/2 hintansa arvoinen elämys, varsinkaan hinta ja laatu eivät kohdanneet tässä kokonaisuudessa. Hinta ero on pieni kokonaiseen verrattuna, mutta erittäin paljoin jäi pois. Olisin myös odottanut normaali kaadot chablista, mutta jäi kyllä pahasti vajaaksi. Harmi että ainoa jälki ruoka oli juustot. Olitte tätä vierailua ennen vielä 1 paikka Tampereella, harmi.
Esa - 28.7.2017

★ 2.00222

Emme palaa emmekä suosittele

Puolikas menu olikin 6/16-osa. Maksoimme puolikkaasta menusta, mikä olisi ollut 8/16 eli 1/2. Pitäisi varmaan korjata hinnastoa eikä valehdella siinä. Annoskoot olivat erittäin pieniä verrattuna annosmääriin ja vastaaviin ravintoloihin. Jos tilataan vähemmän annoksia, olisi annosten koossa huomioitava tämä seikka eikä tehdä samanlaisia kokoja kuin 10 ruokalajia enemmän syöville. Viinipullon hinta selvisi vasta laskusta, sitä ei kerrottu. Tilaajan pitäisi saada tietää mitä on ostamassa. Hinnastoa ei myöskään näytetty mistään oheistuotteista kuten kahvista. Jos on hienostoravintola, pitäisi myös viimeisen kupin eli kahvin tai teen olla osa nautintoa, eikä ylihaudutettua kitkerää perusteetä. Jäi tosi huono maku suuhun. Hyviä makuja ruoissa oli 2/6 annoksessa. Eikä yhden lusikallisen/haarukallisen verran ehdi paljoa maistelemaan. Pääruokien koot olivat naurettavia, yhtä pieniä kuin alkupalat. Ymmärrän koot 16-ruokalajin menussa, mutta en 6 ruokalajin menussa, varsinkaan hinta/laatusuhde ei kohdannyt pienessä menussa. Meiltä olisi pitänyt kysyä alkuun onko meillä nälkä vai ei, eikä onko aikaa vai ei, sillä perusteella olisimme valinneet koko menun.
Hanna - 22.7.2017

★ 1.00111

Hyvä kokemus, kiitos!

Ravintolakäynti täytti odotukset. Hyvä ruoka, hyvä palvelu!
Sanna - 22.7.2017

★ 5.00555

22.7 hella ja huone

Ruoka oli erittäin hyvää. Puolikkaan menuun syötyämme jäimme harmittelemaan ettei otettu täyttä menuuta.
Laura - 22.7.2017

★ 4.00444

Ok

Palvelu oli loistavaa! Ruoka jätti toivomisen varaa: osin makuasioiden takia (tykkään hieman mausteisemmasta ja "jännittävämmästä" ruoasta) ja osin muista syistä. Vaikka pidän hyvin sulatusta ruoasta, ja kotonakin tulee käytettyä varmaan liikaa suolaa, olivat teidän ruokanne lähes pilalle suolattu. Korvasienikeitto jäi syömättä, kuten myös ylikypsä possu suolan takia. Muissakin oli kyllä reilulla kädellä. Toinen juttu on että söimme täyden menun (aikaakin kului 4 tuntia), ja huomasimme puolessa välissä että annokset ovat aivan naurettavan isoja siihen nähden kuinka monta niitä pitäisi syödä! Viimeiset annokset menivät vähän taistellen alas. Vaikka muutama kehityskohtakin olisi, kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen elämykseen. Kiitos!
Maria - 21.7.2017

★ 4.00345

Arvostelu

Oikein mainio ravintola!
Petra - 17.6.2017

★ 4.00444

kiitos mahtavista mauista

Täydellinen ilta vaimon kanssa, sopiva määrä todella maukasta ruokaa viihtyisässä ravintolassa. Ehdottomasti suosittelen. Isoin yllätys oli kananmaksabrulee ja punajuuriviini.
Jari - 16.6.2017

★ 4.00555

Jäykkää mutta asiallista, kallista mutta hyvää

Söimme pitkän kaavan mukaan. Ruoka oli oikein hyvää, kaunistakin. Joku seikka jäi vaivaamaan: Vastaanotto oli jäykkä, melkeinpä vaikea, mutta tilanne onneksi parani. Ruoka oli siis hyvää, mutta ehkä melko persoonatonta, ilmeetöntä ja jollakin tavalla ns. filosofiatonta. Tällaista ruoka on tuhansissa hyvissä eurooppalaisissa ravintoloissa. Eniten petyimme joihinkin viineihin. Maistelimme suositusten mukaan, ja kaikki neljä meistä olivat sitä mieltä, että ne olivat hyviä. Mutta jäimme kaipaamaan enemmän ilotulitusta tai luonnetta tai yllätyksiä; nuo viinit olivat liian normaaleja valintoja - joskin siis hyviä ja normaaleja lukuun ottamatta tosi hauskaa punajuuriviiniä tai jotakuta muuta mukavasti potkaissutta yllätystä ja makua. Ravintola on turvallinen hyvä vaihtoehto, joskin ehkä pilkun verran vanhoillisemmalle ruokaihmiselle.
Marko - 10.6.2017

★ 4.00534

Illallinen

Hieno Illallinen loistavien viinien kera
Ari - 9.6.2017

★ 5.00555

Täydellistä fine diningia.

Ei lisättävää.
Johanna - 8.6.2017

★ 5.00555

Kelpo fine dining

Kelpo fine dining -tasoa. Hyvällä tavalla pelkistetyt annokset. Viinimenu täydensi jokaista ruokalajia hyvin. Kuitenkin hieman hinnakas, kun ei kuitenkaan olla Michelin-tasolla.
Ilkka - 3.6.2017

★ 4.00434

Hella & Huone Review

Nice atmosphere, great service, fabulous food and an overall wonderful experience! Thank you for a memorable evening!
Kim - 27.5.2017

★ 5.00555

Hyvä ruoka, kova käry

Ruoka ja palvelu oli erinomaista, mutta keittiöstä saliin puskeva käry ei kyllä kuilu minkäänlaiseen ravintolaan. En tiedä, oliko joku rikki vai onko ongelma jatkuvaa mutta häiritsevää se oli.
Miko - 20.5.2017

★ 4.00535

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme