TableOnline Icon

Hello Stranger

Vilhonkatu 6, Helsinki

Hello Stranger HelsinkiHello Stranger HelsinkiHello Stranger HelsinkiHello Stranger HelsinkiHello Stranger HelsinkiHello Stranger Helsinki

Hello Stranger on ravintola ja cocktail-lounge, joka ylpeilee erinomaisella asiakaspalvelulla, ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetulla ruualla ja erityisen upealla cocktail-valikoimallaan.

Hello Strangerissa ruoka ja sen alkuperä on sydämen asia. Ravintola hakee inspiraatiota satokausista, maatiloista, joiden kanssa tehdään yhteistyötä sekä korkealaatuisista raaka-aineista. Menu koostuu pienistä annoksista, jotka on tarkoitettu nautittavaksi koko seurueen kesken. Nälkäisimmät tilaavat vaikka koko menun, pientä hiukopalaa hakemaan tulleet voivat nauttia annoksensa halutessaan baaritiskillä. Keittiömestarina toimii Tom Hudson. Tom on uransa aikana saanut työskennellä useissa huippuravintoloissa, sekä Helsingissä että muualla. Hello Strangerissa Tom haluaa tuoda esiin sesongin parhaita raaka-aineita rennossa ilmapiirissä; ravintolan menu heijastaa aikaa ja paikkaa ja lainaa makuja myös lapsuuden ruokamuistoista. Hello Stranger avataan yleisölle 23.3. varaa pöytäsi jo TableOnlinesta.

Lue lisää:

City.fi 15.3.2019: Hello Strangerin menu syntyy rakkaudesta lähiruokaan ja sesonkiajatteluun

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!