TableOnline Icon

Juurella

Keskustori 1, Seinäjoki

Seinäjoen keskustassa sijaitseva ravintola luo jatkuvasti muuttuvat ruoka-annokset kauden raaka-aineiden ympärille.

Valittavissa ovat sekä Ruokaprovinssimenu, Juurella -menu että 6 –ruokalajin Matka Maakuntaan -menu. Ruoka-annosten makua täydentävät vanhan ja uuden maailman viinit sekä muut pienten tuottajien suuret tuotteet. Ravintola Juurella on ominut eteläpohjalaisuuden parhaat piirteet: vieraanvaraisuuden, lähellä tuotetun ruoan ja kunnianhimon. Juurella perhe on paikalla tiistaista perjantaihin alkaen klo 16 ja lauantaisin alkaen klo 14. Sunnuntait ja maanantait ravintola on suljettu.

Juurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella SeinäjokiJuurella Seinäjoki
Arvostelut

4.74

Arvostelut (617)

4.65Ruoka
4.55Tunnelma
4.35Palvelu

juurella

Täydellinen kokonaisuus. Jos nyt jotain pientä muutettavaa niin viinipakettien annoskoko oli hieman pienehkö.
Jonne - 18.3.2017

★ 5.00555

Loistavaa ja maukasta ruokaa

Loistavaa ruokaa ja hyvää palvelua, niin kuin aina. Kiitos!
Janne - 18.3.2017

★ 5.00545
Näytä Lisää

4.74

Arvostelut (617)

4.65Ruoka
4.55Tunnelma
4.35Palvelu

juurella

Täydellinen kokonaisuus. Jos nyt jotain pientä muutettavaa niin viinipakettien annoskoko oli hieman pienehkö.
Jonne - 18.3.2017

★ 5.00555

Loistavaa ja maukasta ruokaa

Loistavaa ruokaa ja hyvää palvelua, niin kuin aina. Kiitos!
Janne - 18.3.2017

★ 5.00545

Kiitos :)

Hyvää ruokaa, hyvää palvelua. Tuli tunne, että olimme tärkeitä ja meistä välitettiin. Juuri aloittanut tarjoilija oli rehellinen ja ystävällinen.
Tanja - 17.3.2017

★ 5.00555

Makua mahtavaa Seinäjoen Juurelta!

Erinomainen
Anne-maria - 15.3.2017

★ 5.00555

Palaute

Halusin asiasta mainita, koska valvoin vielä yölläkin tilannetta pohtien. Toki olin itse mokannut, enkä tajunnut ottaa työpaikkamme BSTR:n kirjettä mukaan kun en ymmärtänyt sitä lahjakortiksi. Muut työpaikalla vitsailivat, että minun pitää vain sanoa "et sä tiedä kuka mä oon", sen kohdan jätin toki sanomatta, mutta en tajunnut sitä vitsiksi muutenkin. Mutta ihmettelen edelleen tarjoilijan kommentteja. Hän ensin tuli kertomaan, ettei tälläisestä BSTR jutusta tiedä kukaan mitään. Tässä vaiheessa olin valmis vajoamaan maan alle ja tajusin olleeni vain vitsailun kohde. Tarjoilija hyvin määrätietoisesti ilmoitti, että kyllä se lahjakortti pitäisi olla mukana. Koska en voinut siinä tilanteessa enää kirjeeksi muuttua, ihmettelin, että minulle kerrottiin ettei sitä tarvita, hän hyvin tiukasti vaati, että kyllä se pitää olla. Ei antanut mitään ratkaisua tilanteeseen ja tivasi kirjettä. Jatkoi vielä tiukkaan sävyyn, että se tarvitaan verotuksellisista ja tilityksellistä syistä, heidän on saatava se kirjanpitoon mukaan. Kerroin, että voin lähteä hakemaan sitä tai voin tuoda sen jälkikäteen, meille oli jo tuotu epakset sekä juomat, olisin halunnut lähteä koska kaikki naapuripöydät tuijottivat. Mutta kuulemma he voivat sen nyt hoitaa nimelläkin, mutta kyllä se kirje olisi pitänyt olla. Vielä lähtöä tehdessämme sain huomautuksen asiasta, lupasin toki informoida muillekin ja kerroin tätä erikseen kysyneeni, etten nimenomaan joudu mihinkään noloon tilanteeseen. En osannut edes pahoitella kun teki vain mieli vajota pöydän alle. Jälkikäteen jäin vain ihmettelemään miksi asiaa ei voinut hoitaa kohteliaasti tai miksi se olisi ollut verotuksellisista ja tilityksellisistä syistä mahdotonta tuoda kirje jälkikäteen kun olin jo mokannut. Toki jälkikäteen vasta tajusin, että olisimme voineet ihan hyvin maksaa itsekin. Olemme joka vuosi viettäneet hääpäiväämme ravintolassanne ja se on ollut kiva traditio useita vuosia, joten harmittaa tosi paljon kokemus, jonka koimme molemmat nolaamisena, varsinkin kun naapuripöydistä seurattiin tilannetta kiinnostuneina. Palautteen halusin antaa vinkkinä, että omasta mokastani olisi voinut myös auttaa kuivin jaloin pinnalle, se olisi ollut kivaa asiakaspalvelua, ihmettelen miksi meitä tylytettiin niin tiukasti, omaa mokaani pahoittelen kun aiheutin turhaa vaivaa, en osannut arvioida tilannetta oikein.
Hanne - 11.3.2017

★ 4.00542

Erinomaista kaikkinensa

Täydellistä! Kiitos sekä loistavista mauista että miellyttävästä palvelusta 
Jenni - 11.3.2017

★ 5.00545

Isoo kiitos!

Teitte tulosdinneristämme juhlatilaisuuden!
Riitta - 8.3.2017

★ 5.00555

Arviointi

Aivan loistava ruoka. En ole ikinä parempaa saanut. Erittäin ystävällinen palvelu.
Johanna - 4.3.2017

★ 4.00555

++++

Ruoka oli hyvää ja palvelu kohdillaan. Joissakin annoksissa olisi toivonut hieman isompaa annoskokoa. Esim. juustolautanen, jossa oli vain kaksi pientä siivua juustoa.
Jani - 4.3.2017

★ 4.00454

Esa

Kodikas ja rauhallinen, annoskoot kuuden ruokalajin illallisessa olivat sopivan kokoisia.
Esa - 4.3.2017

★ 4.00444

Juurella

Erittäin hyvä ruoka ja palvelu!
Risto - 4.3.2017

★ 5.00555

Juurella

Ruoka oli erinomaisen hyvää! Voi suositella
Eija - 3.3.2017

★ 5.00544

kahdestaan herkuttelemassa

vastaanotto oli ihan hyvä, ravintola kivan rauhallinen, kaunis sisustus, hieman erilaista musiikkia olisin toivonut (jatsahtavaa tms. hienompaa), mutta musiikin volymi oli hyvä, ruoat paranivat koko aj an loppua kohti, hienot esillepanot, erityisesti tykkäsin kun kysyttiin onko allergioita (minulla on laktoosivaiva) eikä itse tarvinnut kysyä, hienoa, kun käytetään luomuakin
Sanni - 28.2.2017

★ 4.00444

Palaute

Nieriä-pääruoka oli erinomainen! Kokonaisuus ruokien, niiden asettelun ja viinien suhteen oli selvästi mietitty loppuun asti.
Anne - 25.2.2017

★ 5.00455

Erinomainen ruoka, keskinkertainen palvelu

Pääruokien annoskoot olivat liian suuret, muuten ruoka oli erinomaista ja kauniisti aseteltu. Ruokien alkuperästä olisi voinut kertoa enemmän, koska se kuitenkin on tämän ravintolan ylpeyden aihe. Tarjoilijaksi meille osui aloittelija. Hän teki kokemukseensa nähden parhaansa. Viinit hän esitteli välttävästi, eikä osannut vastata kysymyksiimme. Jätimme jatkokysymykset kysymättä ja selvitimme itse jälkikäteen. Tässä paikassa on ainekset vielä parempaan. Palvelua on vielä varaa parantaa. Lähtiessä asiakkaat vielä huomioidaan edes toivottamalla mukavaa iltaa. Esimerkiksi tämä jäi tekemättä. Ravintola on kaunis ja mukavan tilava. Tunnelma oli rento ja siitä kannattaa pitää kiinni jatkossakin.
Johanna - 25.2.2017

★ 4.00432

mahtavia makuja ja sujuvaa palvelua

Kaikki järjestelyt toimi erittäin hyvin. Ruoka erinomaista! Juurella menu oli makuhermoja kutkuttava:)
Olli - 25.2.2017

★ 4.00444

Odotukset ylittyivät kaikin puolin

Kiitos kokonaiselämyksestä! Herkullisia makuja, hienoja viinejä, erinomainen palvelu ja kiireetön tunnelma - tulemme varmasti toistekin.
Tiina - 25.2.2017

★ 5.00555

Nam

Kiitos kovasti illan tarjonnasta.
Petteri - 25.2.2017

★ 5.00555

Palaute

Seurueemme mielestä Seinäjoen ylivoimaisesti parhaassa ruokapaikassa sattui nyt kaksi mokaa, jota emme haluaisi toteutuvan, jos olisimme vieraiden kanssa liikkeellä. 1. Mateeseen oli jäänyt ruoto, 2. Vaikkakin jokaisen on joskus aloitettava ja uusi tarjoilija oli herttainen ja teki varmasti parhaansa, niin me tulimme nauttimaan tuosta korkealle arvostamastamme palvelusta ja asiantuntemuksesta jo olemassa olevalta henkilökunnalta. Tämän harjoittelijan käytön olisi ainakin kannattanut kysyä ennalta, koska tuo puhelinnumero oli käytössä. Yrityksen kanalta nämä molemmat ovat finedining paikoissa massiivisia mokia ja toivomme, että Juurella nämä eivät toistu. Rakentavin terveisin :)
Ali - 24.2.2017

★ 5.00453

Täydellistä

Mukava ja rento palvelu, joka toimi sekä aivan loistavaa ruokaa!
Milja - 22.2.2017

★ 5.00555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ