TableOnline Icon

Kiila Food & Bar

Kalevankatu 1, Helsinki

Ravintola K I I L A on uusi tulokas Helsingin ravintolamaailmassa, joka on varustettu hulppeilla näkymillä ja sijaitsee ydinkeskustassa Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmassa.

Kiilan keittiö ei vedä tarkkoja maantieteellisiä rajoja, vaan listalta löytyy Skandinaavisten ruokien lisäksi kansainvälisiä ja amerikkalaisiakin vaikutteita. Kiilassa panostetaan kokonaisuudessaan visuaalisuuteen, niin ruoan, juoman kuin tunnelmankin puitteissa. Ravintola aloittaa päivänsä jo aikaisin aamiaistarjoilulla ja jatkaa lounaan ja illallisen kautta illanviettopaikkana. Sunnuntaisin nautiskellaan Brunssilla pitkän kaavan mukaan. Kiilassa voi istua iltaa rennossa seurassa näyttävistä cocktaileista ja hyvästä musiikista nauttien, ja tietysti tanssilattialla pyörähdellen. Kiilaathan sisään!

Kiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar Helsinki
Arvostelut

3.39

Arvostelut (966)

3.55Ruoka
3.20Tunnelma
2.80Palvelu

Lounas treffit mamma porukassa

Kaikki meni ihan hyvin ja varattu pöytäkin osittain täytti kriteerit. Henkilökunta ei osannut kertoa mitä kaikkea annokset lounas listalla sisältää .
Sandra - 22.5.2017

★ 4.00543

Sunnuntai 21.5.

Pidin ravintolan sisustuksesta ja tunnelmasta. Myös ruoka oli erittäin hyvää
Pinja - 21.5.2017

★ 5.00555
Näytä lisää

3.39

Arvostelut (966)

3.55Ruoka
3.20Tunnelma
2.80Palvelu

Lounas treffit mamma porukassa

Kaikki meni ihan hyvin ja varattu pöytäkin osittain täytti kriteerit. Henkilökunta ei osannut kertoa mitä kaikkea annokset lounas listalla sisältää .
Sandra - 22.5.2017

★ 4.00543

Sunnuntai 21.5.

Pidin ravintolan sisustuksesta ja tunnelmasta. Myös ruoka oli erittäin hyvää
Pinja - 21.5.2017

★ 5.00555

Viihtyisä ja rento

Paikka oli viihtyisä ja rento, aamiaisvalikoima kattava edulliseen hintaan nähden.
Janika - 21.5.2017

★ 4.00455

Sunnuntai brunssi klo. 14

Muuten kaikki oli hyvin mutta meitä harmitti todella paljon, ettei Rockyroadia ollut enää (tai ainakaan tuotu lisää vaikka mainitsimme asiasta?) kun tulimme klo. 14 kattaukseen ja vaikka RockyRoad oli mainittu brunssimenussa joten mielestäni sitä olisi pitänyt saada. Muutenkin jälkiruokaa oli vähäisesti ja pannacotta oli todella mautonta.. Muut ruoat olivat hyviä!
Heidi - 21.5.2017

★ 3.00344

Brunssi

Palvelua ei juurikaan brunssilla kyllä tarvinnutkaan. Buffet-pöydästä oli usein jokin tarjottava loppu/ rippeet jäljellä ja tarjolla olevien ruokien laatu on heikentynyt (enemmän valmisteita kuten falafel-pyörykät, makkarat jne.) Aiemmilla kerroilla lähtenyt pois ajatuksella: "täytyypä tulla pian uudestaan", tällä kertaa niin ei käynyt.
Katri - 20.5.2017

★ 2.00221

Muuten hyvä mutta henkilökunta ei laadun tasolla

Istuimme pitkän illan ravintolassa. Tarjoilijaa joutui aktiivisesti metsästämään tilauksen tekemiseen eikä ruokailun ohessa kyselty mitä saisi olla muuta, miten maistui tms. Yksi tarjoilija oli lähes tyly: "En mä voi tietää, mitä teille on aiemmin tarjoiltu..."
Mia - 19.5.2017

★ 3.00432

Bra!

Hyvä ikkunaplats!
Juhani - 16.5.2017

★ 5.00555

Äitienpäivä brunssi

Kun tulimme brunssille, mille kerrottiin että juomat tullaan tarjoilemaan pöytään ( vesikannu) ei koskaan vesikannua tuotu tai ei tultu kysymään saisiko olla kuohuvaa ym. Ruoka oli taivaallista mutta koko ajan loppu. Enemmän henkiökuntaa töihin!
Iira - 14.5.2017

★ 3.00541

Äitienpäivän viimeinen kattaus

Hei! Monia ruokia ei ollut enää tarjolla, joita menussa oli mainittu. Esim. Croissantit ja Caesar-salaatti, jonka vuoksi tämän osin valitsimme. Juomat luvattiin tulla kysymään pöydästä, ei tultu. Ruuat olivat jatkuvasti loppu ja lusikat, kupit monet likaisia.
Sanna - 14.5.2017

★ 2.00332

Äitienpäiväbrunssi 3 kattaus

Kolmannen brunssin osalta henkilökunta jaksoi olla kohtelias ja palvelualtis, mutta monet ruoat olivat useasti lopussa ja lattiat olivat hyvin roskattu edellisten ruokailijoiden jäljiltä...kiire toki on, mutta jos saumaa, niin pikaimurointi olisi poikaa. Myös lämpimän ruoan kombo oli hieman lihapainotteinen...olisi kaivannut perunan ja munakakkaan lisäksi vaikka jonkun kasvishöystön tms. Ehkä alkupalapöytään myös jonkun toisen salaatin...nyt oli vain vihreää salaattia...esim. kiilan cesar ollut aina herkullista. Tulemme taas uudemman kerran:)
Mimosa - 14.5.2017

★ 3.00344

.

Lattia oli likainen, lautaset ja ruoka loppuivat säännöllisesti.
Miikka - 14.5.2017

★ 3.00334

Äitienpäiväbrunssi

Tosi hyvä ruoka, mutta vähäisen henkilökunnan takia ruokia joutui odottelemaan kohtuuttoman kauan ja esim. puhtaiden lautasten täyttö oli hidasta. Enemmän henkilökuntaa seuraavaan kertaan.
Anette - 14.5.2017

★ 4.00543

Äitienpäiväbrunssi

Ruoka ja lautaset ehtivät loppua kesken brunssin ja henkilökuntaa oli selkeästi liian vähän ennakoimaan ruuan ja lautasten tilannetta. On nihkeää seistä odottelemassa lautasia, jonka jälkeen kun saat lautasen, on jokainen ruokalaari tyhjä. Ymmärrän työntekijöiden kiireen mutta myös hermostunut ja kireä vastaaminen, kun ystävällisesti kysellään ruuan perään lannistaa tunnelman ihan täysin. Valitettavasti tämän perusteella en ainakaan mitään erikoispäivän brunsseja voi ystävilleni voi suositella, vaikka normaalisti olen pitänyt teidän vkoloppubrunsseista.
Allison - 14.5.2017

★ 2.00322

Äitienpäiväbrunssi

Kiila mitoittaa henkilökuntansa väärin. Tarjoilijat saivat juosta jatkuvasti edestakaisin, ja silti jokin pääsi aina loppumaan noutopöydästä. Ulko-ovien auki pitämisestä johtuva läpiveto haittasi pitkään ruokailua, ja vasta asiakkaitten oman käden oikeus toi muutoksen tilanteeseen.
Timo - 14.5.2017

★ 3.00333

Äitienpäiväbrunssi

Alkuruoat olivat todella hyviä, pääruoka ihan ok. Pääruoalle olisi voinut olla kastikkeita ruokien vieressä. Äitejä ei huomioitu erityisesti, ei meille toivotettu edes hyvää äitienpäivää. Työntekijöiden ilmeet olivat jo väsyneitä, varmaan, koska söimme viimeisessä kattauksessa ja hulinaa ollut varmasti koko päivän. Palvelu oli kuitenkin ihan ok. Jälkiruokana tarjoiltu pannacotta oli todella hyvää. Eniten harmitti, että osa ruoista oli loppu kokonaan, vaikka otimme ruokaa ensimmäisinä viimeisestä kattauksesta ja esimerkiksi leipien vieressä oleva voi oli töhnäinen ja epäsiistin näköinen eikä ruokapöytien ympäristöä oltu siivottu ennen tuloamme ja lattialla oli paljon roskaa/pudonnutta ruokaa. Kasvispiirakka oli loppu ja samoin jälkiruokien kakkujen vegevaihtoehto.
Julia - 14.5.2017

★ 3.00433

1/5

Elämän ensimmäinen kriittinen palaute ravintolalle, eli helposta en valita. Punatukkainen tarjoilija oli alusta saakka erittäin töykeä. Oli mukamas vaikea löytää pöytä meille. Tönäisi "vahingossa" lastenvaunujamme jossa nukkui 10kk tyttö - heräsi heti. Pyysin jo varauksessa lastenistuinta tytölle, saimme sen jälkiruoan puolessa välissä. Teitte meidän perheen ensimmäisestä äitienpäivästä hieman erilaisen kuin odotimme. Odotukset brunssille oli korkealla. Ruoan loppuminen ei ollut niiin paha, mutta tuo asiakaspalvelu oli kamalinta mitä on Suomessa tullut vastaan. Ja on kuitenkin tullut käytyä aika monenlaisissa paikoissa.
Miika - 14.5.2017

★ 1.00311

Äitienpäiväbrunssilta kokemuksia

Hyvin meluisa brunssi. Ruoka-astiat olivat sotkuisia. Tunnelma oli hyvin hektinen ja stressaava. Henkilökunta palveli hyvin kunhan ehtivät. Epäselvät ohjeet alussa kuinka toimia mutta pöytiinohjaus toimi. Hintalaatusuhde oli 2,5 asteikolla 1-5
Patrik - 14.5.2017

★ 2.00323

Pettymys

Olen todella pettynyt koko ravintolaan. Ensiksi, pöytämme oli heti oven suussa, missä piti pitää takkia päällä koska oli niin kylmä, toiseksi tarjoilija ei tullut kertaakaan kysymään juomia, edessen jälkeen kun olin itse kysynyt juomien perään. Menin tilaamaan tiskiltä jossa minua ennen oli kaksi ihmistä ja juoman saanti kesti minulle silti noin 10min. Tarjoilijoita oli kyllä mutta keskustelu keskenään vei voiton. Ruoka ei todellakaan vastannut hintaa... voin syödä nuudeleita ja valmislihapullia kotonakin. Onneksi muu ohjelma oli äitienpäivänä mukavaa koska ravintolanne oli pettymys...
Anne-mari - 14.5.2017

★ 1.00111

Maukas äitienpäiväbrunssi

Ruoka oli tosi hyvää, pöytiin ohjattiin nopeasti suuresta ihmismäärästä huolimatta eivätkä ruoat olleet kokoajan loppu vaan niitä tuotiin nopeaan tahtiin lisää buffettiin. Henkilökunta olikin aika työllistetty ruokien täydentämisen kanssa, joten he eivät valitettavasti hirveästi kerenneet keskittyä ruokaileviin asiakkaisiin. Brunssi oli suhteellisen hintava, ja olisin toivonut hintaan sisältyvän esim. kuohuviinilasillisen tai vastaavan. Olisi ollut myös kiva, jos pöydässä olisi ollut odottamassa vesipullo eikä sitä olisi pitänyt hakea itse.
Maiju - 14.5.2017

★ 4.00543

Kiilan äitienpäivän brunssi klo 15 kattaus

- Jos varauksessa on lisätietokenttä, niin olisi kiva jos sen viitsisitte lukaista. Olimme tehneet varauksen ja lisätietokentässä oli semitärkeää asiaa jota ei ilmeisesti oltu luettu koska tuli noottia meille päin heti kun saavuimme paikalle. - Itseäni häiritsi eniten ruuan loppuminen. Uudet ruuat eivät tulleet tarpeeksi nopeasti kun vanhat jo loppuivat buffetpöydästä. Tämä vaikuttaa jo hyvin paljon yleiseen tunnelmaan sillä ihmisten on pakko ns taistella ruuastaan tai joutuu odottamaan vartin. Lisäksi croissanttien loppuminen brunssilta (olivat kuulemma loppu koko ravintolasta) on melkoinen emämunaus, ottaen huomioon että ne on brunssilla niitä keskeisiä ruokia. Lisäksi melko helppoja varastoida ja tehdä, joten ravintola olisi voinut varautua. - Brunssilla oli kokonaisuudessaan ehkä vähän liikaa ihmisiä, mutta osa syy oli juuri tuo ruokien riittävyys jne koska ihmiset eivät voineet istua rauhassa paikallaan ja nauttia ruuasta kun piti käydä aina erikseeen ottamassa ruokia joita tuotiin lisää hitaalla tahdilla.
Hanna - 14.5.2017

★ 1.00221

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme