TableOnline Icon

Krapihovi

Rantatie 2, Tuusula

Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus.

Ravintola Krapihovi vaalii ja luo suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä huvilaympäristössä. Helmenharmaa päärakennus on rakennettu vuonna 1883 valtioneuvos Souranderin kesähuvilaksi ja Krapin tilan päärakennukseksi. Vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista maalta, mereltä, metsistä rakentuu Krapihovin keittiön tarina. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on omin käsin tehtyä, huolella valmistettua. "Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän. Keittiössä syntyy talon sielu, makuja, hyvää mieltä ja huolenpitoa. Krapin ruokasaliin on katettuna herkullinen tarina suomalaisesta keittiöstä.”

Krapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi TuusulaKrapihovi Tuusula
Erikoisala

GourmetViini
Avoinna

MA
11-15,17-23
TI
11-15,17-23
KE
11-15,17-23
TO
11-15,17-23
PE
11-15,17-23
LA
12-16,17-21
SU
-

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!