TableOnline Icon

La Torrefazione Kortteli

Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

La Torrefazione on kolmannen kahviaallon kahvilaketju; tuntemalla kahvin koko tuotantokaaren pystymme takaamaan tarjoamamme kahvin laadun ja maun.

Kaikki baristamme ovat suorittaneet baristakoulutuksen, he tuntevat kahvien tarinat ja ovat sitoutuneita valmistamaan kahvia hartaasti ja kunnioittavasti. Hyvän kahvin valmistus on vaativaa käsityötä ja siksi jokainen vaihe pavusta kuppiin ovat meille tärkeitä. Arkisin tarjolla on aamiaista, lounasta sekä suolaista ja makeaa. Viikonloppuisin tarjolla on suosittu brunssi joka koostuu alku- ja jälkiruokapöydästä sekä pääruoka-lautasannoksesta.

Listattuna seuraavilla erkoissivuilla:

Kortteli on ravintolakeskittymä Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa.
Brunssipaikkoja Helsingissä
La Torrefazione kahvilat varattavissa TableOnlinessa.
La Torrefazione Kortteli HelsinkiLa Torrefazione Kortteli HelsinkiLa Torrefazione Kortteli HelsinkiLa Torrefazione Kortteli HelsinkiLa Torrefazione Kortteli Helsinki
Erikoisala

SalaattiKahvi
Tunnelma

RentoKotoisa
Avoinna

MA
07:30-21:00
TI
07:30-21:00
KE
07:30-21:00
TO
07:30-21:00
PE
07:30-21:00
LA
10:00-21:00
SU
10:00-18:00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!