TableOnline Icon

Le Chateau

Lai 19, Tallinn

Ravintola Le Château sijaitsee Tallinnan Kaupungin teatterin kellarissa Vanhassa kaupungissa.

Vierailu ravintolaan vie sinut matkalle 1600- luvulle. Ruoassa, tarjoilussa ja sisustuksessa on käytetty pohjana Louis XIV:n aikakautta musketti hengessä. Aurinkokuninkaan luksusjuhlat Versaillesissa pohjustivat ranskalaisen keittiön perinteen jälkipolville ja loi nykyiselle modernille keittiölle pohjan. Le Châteaun kokit ovat yhtä ammattilaisia ruokaan liittyvässä taiteessa, klassisessa ruoan valmistuksessa ja tietysti myös uusien makujen luomisessa, niin kuin Louis XIV:n tuomioistuin oli omana aikanaan omassa työssään. Le Château on sisustettu hajautetusti - ravintolassa on taverna tyyppisiä saleja Cardinaali -sali ja Musketti -sali, sekä ylväästi ja tasokkaasti sisustetut Metsästys -sali, Pilari -sali ja Kuningas -sali. Hovimestari auttaa löytämään oikean tunnelmallisen tilan illallisellenne. Porthos, Aramis, Athos ja d’Artagnan nauttivat usein lasillisen viiniä ystäviensä seurassa. Le Château on koonnut laajan valikoiman parhaita viinejä ja erikoiskonjakkeja viinikellariinsa ja ravintolan ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään valinnoissanne.

Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn
Le Chateau Tallinn

4.64

Arvostelut (11)

4.83Ruoka
4.83Tunnelma
4.83Palvelu

Illallinen Le Chateaussa

Kaikki toimi hyvin ja oltiin tyytyväisiä sekä ruokaan, että palveluun. Paikka ok.
Mika - 5.11.2016

★ 4.00444

Rauhallinen ja idyllinen ravintola kellarissa

Kaikki onnistui hyvin.
Kalevi - 24.9.2016

★ 5.00555

Täydellistä ruokaa ja palvelua

Delicious food and great service.
Sara - 7.5.2016

★ 5.00555

Pirjo Ström

Fantastic evening!
Pirjo - 7.5.2016

★ 5.00555

arvostelu

kaikki täydellistä. 6 hengen seurue oli tyytyväisiä ja jokainen sanoi tulevansa uudelleen. Kiistos vielä
Minna - 28.11.2015

★ 5.00555

Kiitokset

Kaikki on ollut aina kohdallaan niinä kolmena kertana kun olemme ruokailleet Le Chateaussa.
Kari - 5.11.2015

★ 5.00555

Hieno kokemus

★ 5.00

Suosittelen!

★ 4.00

Ilta oli mieleenpainuva

★ 5.00

Illallinen neljälle 11.12.2014

★ 3.00

Ihana paikka

★ 5.00

31.12.2016 - 31.12.2016

Uudenvuoden vastaanotto jazzin ja bossa novan tunnelmissa musketööriravintola Le Châteaussa 31.12.2016 klo 18 alkaen

Arvoisa vieras! Kutsumme sinut viettämään kanssamme vuoden viimeistä iltaa. Jätämme yhdessä jäähyväiset vanhalle vuodelle ja toivotamme uutta ja parempaa uutta vuotta tervetulleeksi! Hyväile makuastiasi ja nauti ravintolamme parhaista à la carte -antimista. Ihmeellinen ilta miellyttävässä tunnelmassa sisältää elävää jazz- ja bossa nova musiikkia kauniine melodioineen ja tanssirytmeineen. Musiikkiesitys alkaa klo 20. Uudenvuodenaaton lippu (25 €/henkilö) sisältää tervetuliaismaljan Kir Royal ja musiikkiesityksen. Ravintolamme on avoinna klo 18-01. Varaus tulee vahvistaa ennakkomaksulla (lipun hinta). Ennakkomaksun tulee suorittaa viimeistään 29.12.2016.

Le Chateau
Tallinn

24.11.2016 - 26.12.2016

Le Chateau joulumenu

Ryhmän vähimmäiskoko on 6 henkeä. Pikkujoulumenu tulisi tilata vähintään 2 työpäivää etukäteen. Le Châteaun iso joulujuhlapöytä à 40 € Riimihärkää sienitartarilla Patee jouluisen punasipulihillokkeen kera Graavattua silakkaa tomaatin ja kermaisen sinappikastikkeen kera Kurpitsapikkelsi Valkosipuli-hunajakurkut *** Yrttinen juustosalaatti puolukan ja karpalon kera Waldorfin salaatti paahdetulla sitruuna-kaneelibroilerilla *** Parmesaanijuustossa paahdettu broilerinfilee mausteisella punaviini-kirsikkakastikkeella Joulumakkaravalikoima karpalokastikkeella Hunajassa ja sinapissa paahdettua porsaanseläkettä punaviini-sipulikastikkeella Uuniperunaa appelsiinilla ja valkosipulilla Savustettua hapankaalia Haudutettuja kasviksia *** Omenakakku, kermainen marjakastike Inkivääri- ja minttujäätelön duetto *** Sitruunavesi Kahvi tai tee *************************** Joulumenu I à 25 € Yrttinen juustosalaatti puolukan ja karpalon kera *** Hunajassa ja sinapissa paahdettua porsaanseläkettä punaviini-sipulikastikkeella Savustettua hapankaalia Uuniperunaa appelsiinilla ja valkosipulilla *** Omenakakku, kermainen marjakastike *** Sitruunavesi Kahvi tai tee Joulumenu II à 25 € Kermainen metsäsienikeitto vuohenjuustolla *** Pähkinöillä gratinoitu lohi valkoviini-bechamelkastikkeella Haudutettuja kasviksia Uuniperunaa appelsiinilla ja valkosipulilla *** Inkivääri- ja minttujäätelön duetto *** Sitruunavesi Kahvi tai tee Joulumenu III à 35 € Vihreää salaattia appelsiinisen lohen kanssa Waldorfin salaatti paahdetulla sitruuna-kaneelibroilerilla *** Joulumakkaravalikoima karpalokastikkeella Hunajassa ja sinapissa paahdettua porsaanseläkettä punaviini-sipulikastikkeella Savustettua hapankaalia Uuniperunaa appelsiinilla ja valkosipulilla *** Jouluvanukas *** Sitruunavesi Kahvi tai tee

Le Chateau
Tallinn

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ