TableOnline Icon

Lonnan sauna naiset

Lonna, Helsinki

Lonnan saaren uusi yleinen sauna on kunnianosoitus perinteiselle saunakulttuurille.

Hirsirunkoisesta saunasta löytyy miesten ja naisten parvisaunat, jotka lämpenevät suurilla kertalämmitteisillä puukiukailla. Molempiin saunatiloihin mahtuu kerrallaan 20 vierasta. Aloitusaikoja on porrastettu siten, että naisten ja miesten puolille aukeaa varattavaksi kymmenen paikkaa aina tasatunnein. Paikkoja voi varata tiistaista lauantaihin klo 14-19 välillä. Saunomisaika on kaksi tuntia, jolloin viimeinen saunavuoro päättyy klo 21. Saunan yhteydessä on suuri yhteinen vilvoitteluterassi, josta aukeaa upeat maisemat saaristoon. Saunamaksu on 16 euroa / vieras ja vuoron pituus on 2 tuntia. Alle 12-vuotiaat saunovat veloituksetta. Maksuun sisältyy pesuaineet sekä laudeliina, pyyhkeitä on vuokrattavissa erikseen Vohvelibaarista. Saunavuoron varaaminen etukäteen on suositeltavaa. Mikäli saunoissa on tilaa, pääsee löylyihin myös paikan päällä. Saunan pukuhuonetilat ovat vielä kaudella 2017 erittäin pienet, vuodeksi 2018 saarelle saadaan kunnostettua lisätiloja, jolloin pukuhuonekapasiteettia saadaan kasvatettua.

Lonnan sauna naiset HelsinkiLonnan sauna naiset Helsinki
Keittiö

Suomalainen
Erikoisala

ViiniOlut
Tunnelma

RentoKotoisa
Avoinna

MA
-
TI
14:00-21:00
KE
14:00-21:00
TO
-
PE
14:00-21:00
LA
14:00-21:00
SU
-

23.06.2017 - 24.06.2017

Stadin Juhannus!

Huomioithan, että Lonnaan pääsee vain Stadin Juhannus-tapahtuman lipulla. Saunavuoroa ei voi käyttää ilman, että on lunastanut lipun tapahtumaan. Nähdään Lonnassa!!

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme