TableOnline Icon

Masha

Lootsi 14, Tallinn

Masha on romanttisen kodikkaan ja ylellisen interiöörin omaava ravintola, jonka pienimmätkin yksityiskohdat on harkittu tarkkaan.

Ravintola Mashan päämääränä on palvella asiakkaitaan perusteellisesti, syöttää ja juottaa heitä ja saada heidät ymmärtämään mitä on venäläinen vieraanvaraisuus. Mashan runsas menu tarjoaa venäläisen keittiön klassikkoja, kuten ihania kotitekoisia suolakurkkuja ja marinoituja metsäsieniä; maukasta borssikeittoa ja pampushka-sämpylöitä; käsintehtyjä pelmenejä, jotka on keitetty savikulhossa taikinakuoren alla; blinejä mädin, hapankerman ja punasipulin kera; rakastettua stroganoffia sienten kera; herkullisella yrttivoilla täytettyä Kiovan kanaa sekä ikimuistoisia isoäidin rahkalettuja. Ravintola Masha tarjoaa asiakkailleen myös monenlaisia juomia, mm. laajan valikoiman suosituimpia venäläisiä vodkia ja oluita.

Masha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha TallinnMasha Tallinn
Arvostelut

5.00

Arvostelut (1)

5.00Ruoka
5.00Tunnelma
5.00Palvelu

Спасибо

Всё было замечательно и очень вкусно! Девушка официантка милая и приветливая :)
Anita - 29.1.2017

★ 5.00555


5.00

Arvostelut (1)

5.00Ruoka
5.00Tunnelma
5.00Palvelu

Спасибо

Всё было замечательно и очень вкусно! Девушка официантка милая и приветливая :)
Anita - 29.1.2017

★ 5.00555

Tarjous

Free welcome drink!

Masha offers free welcome drink for all TableOnline bookings. Welcome drink is Smirnoff Red shot.

Masha
Tallinn

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme