TableOnline Icon

Meat & Wine

Väike-Karja 1, Tallinn

Meat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine TallinnMeat & Wine Tallinn

Meat & Wine on oikea taiteellinen liharuokien laboratorio.

Ravintola sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä ja sopii täydellisesti sen keskiaikaiseen ympäristöön. Voit nauttia herkullisen lounaan, levähtää kaupunkikierroksen välissä tai vaikkapa pysähtyä nopealle lounaalle. Liha ja viinit ovat täydentävät toisiaan gastronomian maailmassa. Jokainen annos yhdistyy laadukkaiden viinien kanssa sanoin kuvaamattomaksi makunautinnoksi. Koe oikean elämän tunnelma Meat & Wine -pihviravintolassa. Dynaaminen, valoisa, viimeisin muttei vähäisin - kodikas ravintola joka on myös kuuluisa laajasta viinivalikoimastaan. Ravintola on täydellinen niille joiden aisteja parhaiten avaavat laadukkaat liharuoat ja viinit. Ei ylimääräistä snobailua - ruoka on yksinkertaista, mutta tarkoin valitut raaka-aineet ja maku on yleellistä. Palvelu on ystävällistä ja sisustukseltaan ravintola on yksinkertainen ja käytännön läheinen. Nautinnollinen tunnelma viimeistellään perusteellisesti hyvin valitulla musiikilla. Ravintolan erikoispiirre syntyy tavasta jolla liharuoat valmistetaan. Raa’at lihat tuodaan asiakkaan valittavaksi ja tämän perusteella suositellaan kypsyyttä, sekä valmistuslämpötilaa. Ruoat valmistetaan vain laadukkaimmista lihoista joita tilataan ympäri maailmaa parhaan laadun takaamiseksi. Kaikki annokset valmistetaan Josper -uunissa luonnollisen lämmön kypsentäessä lihat. Näin saadaan säilytettyä kaikki lihan luonnolliset vitamiinit ja mineraalit.

Arvostelut

3.75 / 5

Arvostelut (5)

4.50Ruoka
3.25Tunnelma
2.75Palvelu

Lounas

Palvelu oli ystävällistä. Paistettu lohi salaatin ja valkoviinin kanssa oli maukas ja sopivan kevyt.
Eila - 30.5.2018

★ 5.00545

pöytävaraus ei toiminut

Pöytävarausta ei ollut, vaikka minulle oli tullut vahvistus... Saimme kuitenkin pöydät, mutta hieman erillään. Palvelu hyvää, mutta hidasta.
Jonna - 6.10.2017

★ 3.00432
Näytä lisää
Erikoisala

ViiniGrilli
Avoinna

MA
12:00-23:00
TI
12:00-23:00
KE
12:00-23:00
TO
12:00-23:00
PE
12:00-2:00
LA
12:00-2:00
SU
12:00-23:00

3.75

Arvostelut (5)

4.50Ruoka
3.25Tunnelma
2.75Palvelu

Lounas

Palvelu oli ystävällistä. Paistettu lohi salaatin ja valkoviinin kanssa oli maukas ja sopivan kevyt.
Eila - 30.5.2018

★ 5.00545

pöytävaraus ei toiminut

Pöytävarausta ei ollut, vaikka minulle oli tullut vahvistus... Saimme kuitenkin pöydät, mutta hieman erillään. Palvelu hyvää, mutta hidasta.
Jonna - 6.10.2017

★ 3.00432

Hyvä hinta/laatusuhde ravintola

Olimme varanneet 14 hengelle ruokailun ja saavuimme sovittuun aikaan mennessä 3 - 4 ryhmässä. Pöytäänohjaus oli alakerrassa ja löysimme meille varatun pöydän yläkerrasta. Melko pian kaksi tarjoilijaa jakoi meille ruokalistat. Samalla miestarjoilija tiedusteli, mitä juomia tilaamme. Juomat tulivat pian ja saimme tilattua alku- ja pääruuat. Naistarjoilija puhui englantia ja miestarjoilijan kanssa tilaukset pystyi tekemään suomeksi. Alkupalat alkoivat tulemaan noin klo 20:45 ja osa meistä oli syönyt jo omansa, kun toiset eivät olleet vielä saaneet omiaan. Kun kaikki oli saanut syötyä alkuruuan ja lautaset oli viety pois alkoi uusi odottelu. Miestarjoilija tarjosi tilauksen myöhästymisestä meille kahta kannullista talon punaviiniä. Tähän yksi meidän ryhmän mieshenkilö ei ollut tyytyväinen ja alkoi vaatimaan gin toniciä, johon tarjoilija vastasi tuomalla niitä puolen kymmentä. Olen pahoillani tämän ryhmäämme kuuluvan henkilön käyttäytymistä tässä tilanteessa ja vähän myöhemminkin, kun hän huuteli ruuan myöhästymistä. Tilanne kuitenkin rauhoittui, kun aloimme saamaan pääruokia pöytään noin klo 22 aikaan. Tarjoilija kertoi viivästyksen johtuvan runsaasta asiakasmäärästä. Kaikki ryhmämme jäsenet olivat erittäin tyytyväisiä ruuan laatuun ja annoksien kokoihin. Lisäksi hinta/laatusuhde oli edullinen. Suosittelen Meat & Wine ravintolaa, sillä se oli ainoita ravintoloita, johon pystyi tekemään yli kahdeksan hengen varauksen. Vinkkinä isommalla porukalla tuleville annan, että kannattaisi tehdä ruokatilaukset ennakkoon.
Jarmo - 11.3.2016

★ 4.00542

27.2 illallinen

Olimme varanneet pöydän etukäteen, se oli ihan ok,vähän pieni kylläkin mutta sijaitsi ravintolasalin keskellä jonka ohi käveli koko ajan tarjoilijat.tuntu aika ruuhkaiselta paikalta.tilasimme punaviiniä,joka kaadettiin lasiin maistattamatta mutta viini oli hyvää kuitenkin.ruoat tilasimme,kun ne tulivat pöytään lampaan kare annos oli läpi kypsä joten palautin sen keittiöön.toinen annoksemme oli täydellinen.kun lampaan kare annos tehtiin uudestaan,se oli oikein hyvä mutta seuralaiseni oli jo syönyt oman ruokansa joten söimme eriaikaan samassa pöydässä ruokamme.
Outi - 27.2.2016

★ 3.00422

Ei palvelua.

★ 1.00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!