TableOnline Icon

Natura

Iso Roobertinkatu 11, Helsinki

Iso Roobertinkadulle auennut Natura yhdistää pohjoismaisen keittiön ja tapas baarien parhaat palat.

Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä. Henkilökunnan ammattitaito pohjautuu kokemukseen yhden, kahden ja kolmen tähden Michelin-ravintoloissa Suomessa, Ranskassa, Englannissa, Espanjassa ja Australiassa. Ravintolan takana ovat David Alberti sekä Anya Sivkova. Keittömestarin roolista vastaa Juuso Haapamäki. Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä, kuten Espanjalaisissa tapas baareissa. Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta. Keittiön kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen. Lihat hankitaan ainoastaan tiloilta, jotka Naturassa tunnetaan henkilökohtaisesti. Näillä maatiloilla eläinten elinolot ja ruokavalio ovat parhaat mahdolliset. Käytetyt kalat ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja, lisäksi ravintola saa kalaonnen mukaan saaliita omilta kalastajilta. Naturassa suositaan luomu- ja Fair Trade -tuotteita. Suuren panoksen ruokaan antavatkin lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat ja pientuottajat, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan Naturaan. Suomalaisten tuottajien lisäksi ravintola käyttää muutamia tarkoin valittuja ulkomaisia toimittajia. Naturan viinilista pohjautuu ruoan tavoin puhtaisiin ja raikkaisiin makuihin, pientuottajiin sekä hyvään hinta-laatu suhteeseen. Iso Roobertinkatu 11:ssa sijaitseva intiimi Natura on auki keskiviikosta sunnuntaihin 17:00 alkaen.

Natura Helsinki
Natura Helsinki
Natura Helsinki
Natura Helsinki
Natura Helsinki
Natura Helsinki
Tunnelma

ModerniRento
Avoinna

MA
-
TI
-
KE
17:00-01:00
TO
17:00-01:00
PE
17:00-01:00
LA
17:00-01:00
SU
17:00-01:00

4.42

Arvostelut (278)

4.30Ruoka
4.20Tunnelma
4.50Palvelu

Kokonaisuus ei toiminut.

Odotukset olivat korkealla ja alku lähti hyvin liikkelle. Keittiön tervehdys oli lopulta keskipitkän menun paras osuus. Alkuruoat ja juomat tulivat hyvin ja olivat ihan ok. Sen jälkeen odotimme yli puoli tuntia pääruokaa ja juomaa. Odoteltua aikamme, kysyimme tarjoilijalta onko joku mennyt pieleen. Vastaus oli, että eivät ole huomanneet mitään normaalista poikkeavaa ja meidän olisi pitänyt kertoa, jos on kiire. Pääruoka ja jälkiruoka olivat tasoltaan heikkoja, keittiön lopputervehdys menun toiseksi paras osuus.
Outi - 24.2.2017

★ 2.00241

Hyvä ruoka, mukava palvelu ja lämmin tunnelma

Mukava palvelu, hyvä ruoka ja lämmin tunnelma
Janika - 23.2.2017

★ 4.00445

Ihana sunnuntai-ilta :)

Kiitos ihanasta illasta, niin kokeille kuin tarjoilijoillekkin - palvelu oli loistavaa ja ystävällistä, erityisenä kiitoksena tuotteista kertominen, tekemättä siitä turhan hienosteltua (tähän törmää liian usein). Annokset olivat erittäin kekseliäitä ja uuden raikkaita, ja eritoten maukkaita - tätä juuri toivoin/toivon kaltaiseltanne ravintolalta :) Erinomainen kokemus, ja ottakaa tämä ainoastaan kohteliaisuutena, olitte 'viittä-vaille' kuin suosikkimme, Tampereen C :)
Teemu mikael - 19.2.2017

★ 5.00545

We were in heaven

Allready planning next time.
Anni - 18.2.2017

★ 4.00444

Natura hyvää puhdasta ruokaa

Ruuat raikkaita ja maukkaita, raaka-aineita käytetty hyvin ja tulivat hyvin esille aistikkaasti.
Lea - 18.2.2017

★ 5.00555

Erinomainen menu

Erinomainen menu, miellyttävä ilmapiiri, hyvä sijainti.
Olli - 18.2.2017

★ 5.00555

Onnistunut käynti

Söimme neljän ruokalajin menun, joka oli yhtä annosta lukuun ottamatta erinomainen. Joukossa oli todella hyviä viini-ruoka-yhdistelmiä. Myös juustolautanen oli tosi hyvä. Palvelu oli hyvää ja tila kaunis.
Emmi - 17.2.2017

★ 5.00445

Kekseliäät ruoat

Keskipitkä maistelumenu oli tosi kiva, kekseliäitä ruokia ja hyvä hinta-laatusuhde. Myös lihaton versio menusta oli erinomainen. Viinimenu kannattaa ottaa rinnalle. Palvelu oli ystävällistä ja ruokien ja viinien taustat kerrottiin hyvin. Mukavasti vierähti puolison kanssa kaksi ja puoli tuntia :-)
Jukka - 17.2.2017

★ 5.00554

Syntymäpäiväillallinen

Kiitos paljon hyvästä palvelusta ja erinomaisesta ruuasta! Olen todella kiitollinen! P.S. Teidän pitäisi tehdä jotakin google arvostelunne parantamiseksi... Melkein jätimme varaamatta kun näimme numerot. Olimme kuitenkin erittäin tyytyväisiä ja huolemme oli turhaa! :)
Oscar - 16.2.2017

★ 5.00555

Huippuravintola Natura

Ruoka oli kekseliästä, yllättävää ja todella maukasta. Ravintolan henkilökunta oli ystävällistä ja osaavaa, eikä kuitenkaan liian päälleliimatun palvelualtista tai tyrkyttävää. Ravintolan miljöö voisi olla paremmin linjassa listan ja ravintolan filosofian kanssa. Kohtuullisen tyylitön, ja tylsä, ja 2000-luvun alun "fine diningia" matkiva sisustus oli hengetön ja musiikki alussa liian kovalla ja liian dj-henkistä. Illan kuluessa musiikkityyli muuttui enemmän taustalle vaipuvaksi lounge-musaki, eikä enää hyppinyt korville. Pitkään aikaan paras maistamani jälkiruoka oli mahtava fenkolin, omenan ja sellerin liitto. Mallassiirappi/öljy kruunasi jälkkäriannoksen!
Taru - 15.2.2017

★ 5.00545

Arvostelu

Ei missään valittamista
Miska - 14.2.2017

★ 5.00555

Loistava ystävänpäivä, kiitos Natura.

Vietimme paremman puoliskoni kanssa sangen onnistunutta ystävänpäivää Naturassa. Ravintola oli kokonaisuudessan loistava kokemus. Safkat, ilmapiiri, palvelu ja kaikki toimi. Jonkin verran Stadin fine dining -ravintoloita kiertäneenä, Natura nousee henkilökohtaiseen top 3:eeni. 7 ruokalajin menu oli loistava niin liha- kuin vegeversionakin. Safkat olivat maistuvia ja esteettisiä. Tästä kertoo jotain se, että minä, joka en IKINÄ ota kuvia ruoka-annoksistani, jouduin ottamaan kuvan yhdestä aivan upeasta annoksesta. Tätä mestaa voi suositella!
Olli - 14.2.2017

★ 5.00555

Maukas Valentines Day

Loistava tasapainoinen menu oli suunniteltu. Salin henkilökunta jaksoi kertoa jokaisen ruokalajin sisällön kaikille asiakkaille ja keittiössä loihdittiin upeita makuelämyksiä hyvistä raaka-aineista.
Mika - 14.2.2017

★ 4.00545

Fiasko

Hehkutukseen ja hintaan nähden paha pettymys, asiaan vaikutti viereisessä pöydässä liian humalaiset mekkaloijat. Akustiikka on aivan kauhea tilassa, valaistus liian kirkas ja ysäridiskomusa taustalla ei lainkaan sovi ravintolan nimen tai esitettyyn lähiruoka/pientuottajateemaan kanssa yhteen. Pari hyvää annosta oli, loput keskivertoiset tai pahat. Viinaan hukutettu vesimeloni, viinaiset 'suunraikastajat', ylikypsää kalaa ja kitkeräksi palanut kakkupala lopuksi ei saisi vaan tapahtua tällä hintatasolla. Viiniyhdistelmät ruokien kanssa ei nekään toiminut kovinkaan hyvin, loppuhuipennuksena moscato joka muistutti teinivuosien päärynä-kopparbergs siideriä. Palvelu oli mukavaa ja ystävällistä, vaikka allergeeniviestiä ei heti mennyt keittiölle saakka perille ja suolaa sai pariinkin otteeseen pyytää uudelleen. Muuhun nähden niin se oli kuitenkin illan parasta.
Linda - 11.2.2017

★ 1.00213

Illallinen

Nahkasohvat epämukavia ja hikisiä.
Henrik - 10.2.2017

★ 4.00435

Ihan ok

Ihan ok ravintola. Hieman enemmän olisimme ruualta odottaneet. Ei yhtään varsinaista wau-tunnetta 7-9 lajin menusta. Makumaailmaltaan hieman vaatimatonta.
Airikka - 3.2.2017

★ 4.00444

Arvostelu

Paikka oli hieno, viihtyisä, palvelu oli hyvää, mutta ruoka ei vain ollut ihan niin meidän mieleen.
Linda - 3.2.2017

★ 4.00255

Hyvä hyvä

Yllättävän hyvä. Hyvä ja ystävällinen tarjoilu. Ruoat maisteluannoksessa kiinnostavia. Hyvät vinit.
Jan - 3.2.2017

★ 4.00545

Menu 2

Erinomainen menu (keskimmäinen). Osterit aivan mielettömän hyviä. Ainoastaan silakka-annoksen leipä ei ihan iskenyt. Tuntui että söisi taikinapalloa. Viinit aivan mahtavia ja henkilökunta myös.
Jaana - 28.1.2017

★ 5.00555

Natura

Sisustus vähän kolkko. Ystävällinen mutta ulkokultainen palvelu. Erinomainen ruoka vaikka possunniska vaikutti keittokinkulta. Upea, rohkea jälkiruoka. Allergia otettu erinomaisesti huomioon. Kauniit annokset, paitsi "keittokinkku". Leipää voisi tarjota toisen kerran. Mainiot viinit.
Olli-matti - 28.1.2017

★ 4.00544

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ