TableOnline Icon

Paat

Rohuneeme tee 53, Tallinn

Rantaravintola "Paat" ( suomeksi vene) on yksi omannäkköisimmistä ruokapaikoista Pohjois -Eestissä, tunnettu keittiötaidon, arhitektuurin sekä ihmeellisen merinäköalan puolesta.

Ainoastaan parinkymmenen ajominuutin päästä Tallinnan keskikaupunkista VIimsissä sijaitsee suoraan merenrannalla nurinpäin vene - näky mitä on mahtoton unohttaa... Hiljattain täydellisesti uusitun ravintolan ruokalistalta löytyy klassisia merenantimia, liharuokia kuin myös valikoimia jälkiruokia. Makunautinnot ovat omanlaatuisia ja mielenkiintoisia - paljon tuoraineista tulee suoraan paikailiseilta kalastajailta tai farmereilta. "Paat" tarjoa elämyksiä vielä pitkään vierailun jälkeenpäin.

Paat TallinnPaat TallinnPaat TallinnPaat TallinnPaat TallinnPaat TallinnPaat TallinnPaat Tallinn
Arvostelut


Maittava ruoka ja loistava näköala!

★ 5.00

Ravintola Paat

★ 4.00
Näytä lisää

Maittava ruoka ja loistava näköala!

★ 5.00

Ravintola Paat

★ 4.00

Restoran Paat

★ 5.00

Paat Restotan.Viimsi,Estonia

★ 5.00

Paat Restotan.Viimsi,Estonia

★ 5.00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme