TableOnline Icon

Periscope Restaurant

Vuolteenkatu 1, Tampere

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.

Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta. Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää:

TableOnline blogissa: Ratinan huipulla ikimuistoisia elämyksiä
Periscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant Tampere
Arvostelut

3.69 / 5

Arvostelut (237)

3.85Ruoka
4.20Tunnelma
3.90Palvelu

Huippu ruoka ja vielä parempi palvely

Kaikki oli todella hyvää
Atte - 21.6.2018

★ 5.00555

Hyvä ruoka, upea miljöö

Oikein hyvä ruoka ja palvelu, näkymät loistavat. Saimme ikkunapöydän koska olin varauksen yhteydessä pyytänyt, vaikka paikka oli täynnä keskiviikkoiltanakin. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Menen uudelleen!
Veliville - 20.6.2018

★ 4.00444
Näytä lisää

3.69

Arvostelut (237)

3.85Ruoka
4.20Tunnelma
3.90Palvelu

Huippu ruoka ja vielä parempi palvely

Kaikki oli todella hyvää
Atte - 21.6.2018

★ 5.00555

Hyvä ruoka, upea miljöö

Oikein hyvä ruoka ja palvelu, näkymät loistavat. Saimme ikkunapöydän koska olin varauksen yhteydessä pyytänyt, vaikka paikka oli täynnä keskiviikkoiltanakin. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Menen uudelleen!
Veliville - 20.6.2018

★ 4.00444

Ne jälkiruoat...

Kun jälkiruokalistalla on neljä vaihtoehtoa ja niistä kaksi on ”lopussa”, tilanteen vähättely ei auta asiaa. Muuten hyvän kokemuksen laimensi nämä kaksi pakollista vaihtoehtoa, joiden hinta-laatusuhde ei ollut missään nimessä kohdallaan. Tarjoilija otti palautteen vastaan vaivautuneena, pahoittelematta.
Mikko - 20.6.2018

★ 4.00443

ei odotusten mukainen

tilatut ruuat eivät miellyttäneet eivätkä maistuneet kaikille pöydässä olijoille
Markku - 19.6.2018

★ 3.00234

Hyvä kokemus

Olen kerran käynyt syömässä menun isolla porukalla ja silloin ei saanut vatsaa ihan täyteen, eikä makujen suhteen tullut mitään vau-elämyksiä. Sama juttu kävi kerran lounaalla. Annos oli liian pieni. Eilen otimme listalta ns. pääruuat + 2 side annosta per henkilö. Tällä kertaa yllätyin positiivisesti. Ruoka oli hyvää ja tulimme täyteen!
Elina - 19.6.2018

★ 4.00454

Ma 18.6.

Sisäänkäyntiä sai etsiä, piti kysyä neuvoa, reititys selväksi. Myös poistuessa, hissillä ei päässyt kuin kerrokseen 1, ei P1, eikä päässyt takaisin 6.kerros kysymään, kuinka pääsee P-halliin. Teille ei puhelimella päässyt. Soitto numerotiedustelun kautta Finnpark. Lasikoppi, mistä alas P, huonosti merkattu kauppakeskuksen suuntaan nähden, teippaukset myös siihen suuntaan. Finnpark myönsi saman asian. Seuraava ongelma alhaalla hallissa, mihin maksaa, kun rapun ovi lukossa, jälleen luuri käteen ja ohjeita, ystävällinen ihminen siellä neuvoi ja totesi, että huonosti on merkattu. Tämä toki Finnparkin ongelma MUTTA käynti ravintolassa on kokonaisvaltainen kokemus, Joku tulee omalla autollakin teille. Meille kerrottiin, että on oma vastuutarjoilija, kolmen kanssa asioitiin, sinänsä ok mutta eipä tarvi mielestäni vastuuta mainita, Hyvin toimi, ystävällistä, veden riitävyyttä voisi kysyä useammin, ruoka kaikilla ok, 1 valitti hieman pihvin lämpimyydestä mutta kuumat perunat tasasivat tilanteen. Hyviä makuyhdistelmiä, jaettavuus hienoa varsinkin alkuruoissa. Kohtuuhintaisia viinejä, suositus kohdillaan. Mutta hei, servettejä lisää pöytään johonkin kippoon, kun on sormisyötävää => kana, ribsit. Hyvin myös upgreidattiin pöytä ikkunapöydäksi. Terassi näytti oikein mukavalta. Hyvää jatkoa!
Jari - 18.6.2018

★ 3.00443

Hääpäivämenu

Loistava kokonaisuus
Olli-pekka - 17.6.2018

★ 5.00555

Periscope dinner

Ruoka näytti paremmalta kuin maistui. Maisemat hienot. Pääruokavaihtoehdot liian lihapainoitteiseisia, jälkiruokalista oli hyvä. Monipuolinen viinilista. Palvelussa vielä kehittämisen varaa. Pullonpohja-cavasta huomautettaessa uuden lasillisen sijaan tarjoilija kaatoi täydennystä uudesta pullosta samaan lasiin!
Suvi - 16.6.2018

★ 3.00243

Ravintola Periscope

Huippu ravintola!
Kalle - 16.6.2018

★ 5.00555

Erinomainen illallinen ja loistavaa palvelua

Nautimme illallisen Periscopessa lauantaina 16.6. Meillä oli onni saada tarjoilijaksemme parrakas nuorimies, joka hienosti kyyditsi meidät läpi aterian. Hän suositteli eriomaisen valkoviinin, teki maistuvat cocktailit (menikös niitä peräti kolme per henkilö illan mittaain) ja jutteli muutenkin mukavia asiantuntevaan tapaan. Ruoat maistuivat kaikki, söimme kuusi alkuruokaa ja neljä sidedishiä. Jälkkäriä emme jaksaneet, koska annokset olivat niin runsaita. Näköalat ovat upeat, tunnelma ravintolassa rento ja meidän kaikki toiveemme huomioitiin viimeiseen asti. Ahkerina ravintolassa kävijöinä arvostimme tarjoilijan omia ajatuksia ruokavalinnoista ja viineistä, mutta hienovaraisesti esitettynä ilman tyrkyttämistä. Tulemme varmasti uudelleen.
Riku-matti - 16.6.2018

★ 5.00445

Voi pettymystä

Olipa pettymys. Epämukavan ahdas ravintola ja isoista lasi-ikkunoista killittävältä auringolta ei saanut suojaa. Lihaa syömättömälle tarjolla pääruuissa vain salaattia. Ruoka oli ihan ok, mutta ei hintansa väärtti ja tarjoilu hieman kömpelöä. Plussaa siitä, että palvelussa tapahtuneet virheet kyllä korjattiin auliisti. Ei tarvitse mennä toiste - paitsi ehkä drinksuille terassille - näköalat terassilta on hyvät.
Pirjo - 15.6.2018

★ 1.00222

Kiitos erinomaisesta palvelusta

Upea paikka, ihasti huomioitu erikoistoiveet, hyvä palvelu. Ruoka maittavaa ja sitä ei tarvinnut turhaan odotella. Ainoa miinus nuuska tarjoilijan huulessa.
Anu - 15.6.2018

★ 5.00455

Pelescope ravintola

Todella hyvä kokemus. Ruoka raikasata, erilaista, eikä suolalla pilattu. Naisten vessat ovat surkeat! Säästetty väärässä paikassa. Juuri ja juuri mahtuu sisään ja luovien pesulle ja peilaamaan!
Sanna - 14.6.2018

★ 4.00555

Hyvin meni

Mukava paikka, hieno pöytä, kivat tarjoilijat! Syötiin 9 ruokalajin maistelumenu. Oli kova nälkä ja se lähti, mutta ehkä oltaisi vähän enemmänkin jaksettu syödä. Mutta tosi kiva kokemus ja suosittelen muille!
Ulla - 13.6.2018

★ 4.00454

erinomaista ruokaa

Puhelimella ei päässyt millään läpi, että olisin ilmoittanut meidän olevan myöhässä. Onneksi pöytä oli pidetty, kiitos siitä! Palvelu oli erittäin ystävällistä, suomalaiseen makuun jopa hieman liiankin... Ruoka todella todella hyvää.
Riikka - 13.6.2018

★ 4.00544

Kerta riittää?

Odotukset olivat isot. Ravintola on ahdas, vain ikkunapöydät vastaavat ennakkomainetta. Kahden hengen pöytä ”käytävällä”, ohikulkijoita runsaasti pöytää viistäen. Ruoan pitäisi olla aivan ekstra hyvää, jotta se korvaisi miljöön puutteet. Terassi oli parasta. Tampereella on onneksi paljon hyvän ruoan ravintoloita!
Liisa - 12.6.2018

★ 3.00534

Erinomainen lounas

Ryhmämme koostui suurimmalta osalta hämeenlinnalaisista yritysvieraista. Alla tänään saamani viesti lounaalle osallistujalta (kirjoitti sen kaikkien vieraidemme puolesta): Periscopen lounas oli oikein hyvä! Paikka on aivan mahtava maisemineen ja Tampere näyttää siitä katsoen parhaat puolensa, sääkin oli niin hieno ja aurinkoinen.
Tiina - 12.6.2018

★ 5.00555

Pettymys

Otimme 50 e menut. Fine dining -hinta mutta parhaimmillaankin keskinkertaista buffet-tasoa. Pääruoka tosi suolaista ja lisukkeena tarjotut broccolinot osterikastikkeella olivat yksi vitsi, parempaa saa kotona suoraan purkista. Tarjoilu oli kiireistä ja koko hommassa oli rahastuksen maku.
Santeri - 11.6.2018

★ 2.00132

Likaiset lasit

Loistava ruoka ja viihtyisä paikka. Oli vain vastenmielistä huomata että vesilasissa jota joku ehti käyttää oli jo valmiiksi huulipunaa.
Ari - 11.6.2018

★ 2.00541

Päivällinen

Palvelu oli erinomaista, ruoka sensijaan oli pettymys. Kananpoika tuotiin lautasella kokonaisena ja oli sisältä kuivaa. Toinen peruna-annos tuotiin kahdelle ja oli ärsyttävän pieni. Dippejä vähän ja pienet koot. Alkupalat olivat maittavia, koot tosin pieniä. Hintaansa nähden ei vastannut odotuksia.
Aulikki - 11.6.2018

★ 2.00255

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!