TableOnline Icon

Periscope Restaurant

Vuolteenkatu 1, Tampere

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.

Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta. Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää:

TableOnline blogissa: Ratinan huipulla ikimuistoisia elämyksiä
Periscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant TamperePeriscope Restaurant Tampere
Arvostelut

3.92 / 5

Arvostelut (364)

3.80Ruoka
3.95Tunnelma
4.15Palvelu

+++

Mahtava paikka! Jos jotenkin saisi hieman lisää tilaa ja viineissä mitä tilasimme ei olisi kestänyt niin kauan niin olisi ollut 10/10. Ruoka ja iloinen ravintoloitsija saavat ehdottomasti täydet pisteet!
Marko - 16.8.2018

★ 5.00544

Palvelun taso huono

Meitä palvellut tarjoilija ei ottanut kaikkia huomioon ja kysyi juomia vain kolmelta viidestä. Samoin kurkottaminen pöydän yli jokaisen ruoan tarjoilun yhteydessä ei ole miellyttävää. Yleensä jälkiruoan yhteydessä kysytään myös juomia uudestaan niin jouduimme itse kysymään onko kahvia tai teetä tarjolla. Ravintolanne on finedining ja tarjoilijan tavat kuin pikaruokalassa.
Jenny - 16.8.2018

★ 2.00331
Näytä lisää

3.92

Arvostelut (364)

3.80Ruoka
3.95Tunnelma
4.15Palvelu

+++

Mahtava paikka! Jos jotenkin saisi hieman lisää tilaa ja viineissä mitä tilasimme ei olisi kestänyt niin kauan niin olisi ollut 10/10. Ruoka ja iloinen ravintoloitsija saavat ehdottomasti täydet pisteet!
Marko - 16.8.2018

★ 5.00544

Palvelun taso huono

Meitä palvellut tarjoilija ei ottanut kaikkia huomioon ja kysyi juomia vain kolmelta viidestä. Samoin kurkottaminen pöydän yli jokaisen ruoan tarjoilun yhteydessä ei ole miellyttävää. Yleensä jälkiruoan yhteydessä kysytään myös juomia uudestaan niin jouduimme itse kysymään onko kahvia tai teetä tarjolla. Ravintolanne on finedining ja tarjoilijan tavat kuin pikaruokalassa.
Jenny - 16.8.2018

★ 2.00331

Illallinen Periscopessa

Palvelu oli mahtavaa! Eero? on yksi parhaista tarjoilijoista Tampereella. Ruoka oli todella hyvää. Leipä, alkupalat, pääruoat kaikki loistavia. Raaka-aineet pääosissa, ei liikaa suolaa, sopivasti mausteita=täydellistä. Kaikkinensa kokemus alusta loppuun loistava. Ainoa mikä ei saa täysiä pisteitä on miljöö. Osa tuoleista epämiellyttävät istua, pyöreän pöydän jalkaosa liian suuri, jolloin istuessa pitkään ei pysty liikuttelemaan jalkojaan. Mutta nämä loppujen lopuksi sivuseikkoja. Kokemus niin hyvä, että tulemme toistekin.
Pekka - 14.8.2018

★ 5.00545

Menu

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Ruoka-annokset kovin pieniä 49€ menussa, eli hinta turhan kallis. Jäi jopa vielä nälkä.
Riitta - 14.8.2018

★ 4.00355

Periscope tutustuminen

Kaikki toimi hyvin
Juha - 12.8.2018

★ 5.00555

Kiitos!

Onnistunut ruokailukokonaisuus, palvelu asiakkaan huomioivaa
Jouni - 11.8.2018

★ 5.00555

illalliskokemus

Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää. Ainoa miinus epäsiististä wc-tilasta.
Milja - 11.8.2018

★ 5.00545

Maisema edellä

Maisema hieno ja annokset kauniita. Panostukset ilmeisesti baarin ja terassin puolella, koska ruoka ei säväytä ja hinta/laatu-suhde onneton. Jälkiruokien kohdalla annoskoko jo liiankin pieni. Tarjoilu pääosin ystävällistä ja rentoa, vaikkakin taustamelulta ei meinaa kaikkien tarjoilijoiden puhetta kuulla.
Petri - 11.8.2018

★ 2.00134

Arvostelu

Keskellä olevat looshit olivat mielestämme epäonnistunut ratkaisu. Ravintolaa on mainostettu myös näköalalla, ja jos pöytä on looshin sisällä, ei ole mitään näköalaa. Broccoli ei ollut edes aldente, liian kovia. Possunposket olivat liian suolaisia. Tilausta tehdessä ilmoitettiin yhden ruokailijaa pähkinäallergiasta, kuitenkin pistaasipähkinät olivat jäliruoassa. Samoin jälkiruoan raparperit olisivat saaneet olla hieman pehmeämpiä. Tarjoilija oli ystävällinen ja asiantunteva. Siitä iso +.
Anna-leena - 11.8.2018

★ 3.00334

Nautimme

Hyvää ruokaa, erinomaista palvelua ja upeat näköalat. Hieman liian pieni pöytä viiden hengen seurueellemme oli ainoa negatiivinen asia.
Sari - 11.8.2018

★ 5.00445

Tuputtavaa palvelua ja osin haaleahkoa ruokaa

Enemmän olisin odottanut kovasti mainostetulta Rastaan ravintolalta. Ruokalista oli ihan kattava eikä ruoan maussakaan ollut vikaa. Mutta - ainakin burgerit olivat pöytään tuotaessa lähinnä vain lämpimiä ja päällä ollut sämpylä oli viileä, näinhän ei pitäisi olla. Tarjoilu oli kovin markkinointihenkistä, viiniä kaadettiin laseihin sumeilematta, jotta voitiin tyrkyttää uutta pullollista. Maltillisempi tarjoilu olisi antanut paljon paremman fiiliksen, samoin muutamaa astetta hilitympi musiikki. Väkisinkin tuli mieleen, että Tampereelle on saatu uusi juottola. Miesten wc oli likainen, kukaan ei nähtävästi käy välillä siistimässä.
Annikki - 10.8.2018

★ 3.00333

Arvostelu

Ruoka ei aivan vastannut odotuksiani, vaan osa annoksista oli hieman mauttomia. Kenties kiinnostavalta vaikuttanut ruokalista asetti odotukset hieman liian korkeaksi. Se mitä en kuitenkaan odottanut, oli viinilasien kärpäset ja henkilökunnan suhtautuminen asiaan. Tarjoilijan mukaan näitä ei oikein voi välttää, eikä ehdottamani korkki viinipulloon kuulemma käytännössä toimi. Asiaa ei myöskään juuri pahoiteltu, mutta kun näitä kärpäsiä olin kyllin onkinut lasista, lupasi tarjoilija ilmaisen kahvin :( Tämä tuli ilman kärpäsiä ;) Laskussa oli myös matchin wines laskutettu virheellisesti kahteen kertaan. Tätä myös pahoiteltiin. En tiedä käsitystänne ravintolanne tasosta, tai siitä miten miellätte tuon saavutettavan, mutta se, että tarjoilija katsoo kärpästen kuuluvan asiakkaan viinilasiiin ei tasoa ainakaan nosta.
Tommi - 10.8.2018

★ 2.00331

Lounas vihkiseurueelle

Okein hyvä kokemus näköalat hienot ruoka maukasta yhden mielestä kasvikset vähän suolaisia mutta kokonaisuus Ok kiitos
Pasi - 10.8.2018

★ 4.00445

Tärkeä ilta

Mainitsin pöytävarausta tehdessäni, että tarkoitukseni on kosia illan aikana. Pöydän sijainti ruoka ja palvelu olivat viimeisen päälle ja saimme juuri sopivasti erityiskohtelua. Tärkeä ilta onnistui yli odotusten ja mikä hienointa hän vastasi "kyllä!" :)
Vesa - 10.8.2018

★ 5.00555

Illallinen Periscopessa

Isompi menu oikein hyvä. Riittävän täyttäväkin. Baarin/terassin puolelta kuuluva musiikin "jumputus" hieman häiritsi.
Juho-pekka - 10.8.2018

★ 4.00434

Taas täys 10!!

Kiitos taas kerran!!! :)
Jannina - 8.8.2018

★ 5.00555

sopivan rento, keskitasoa vähän kalliimpi

Keskitasoa kalliimpi
Riitta - 8.8.2018

★ 4.00444

Ruoka petti

Paikka ja miljöö; Erinomainen ja viihtyisä. Henkilökunta; Lämminhenkistä ja asiantuntevaa. Ruoka; Kasi seitsemästä tilatusta ruokalajista oli hyvää. Makumaailma varsin hento ja mitäänsanomaton. Varsinkin ribsit olivat kuivia, täynnä ruston palasia ja rakenne oli kuin vanhaa purkkaa. Vertailuna esim. Farangin ribseihin ero on kuin yöllä ja päivällä. Reklamoimme tästä henkilökunnalle, joka konsultoituaan keittötä totesi, että tällaisia meidän ribsit nyt ovat. Sääli, sillä paikka ansaitsisi tasoistaan ruokaa.
Timo - 8.8.2018

★ 3.00355

Iso kiitos!

Kävimme illalla syömässä mieheni kanssa. Kaikki toiveeni, joita olin varausta tehdessäni esittänyt, toteutuivat täydellisesti. Ruoka oli erinomaista ja palvelu rennon ystävällistä. Paikka ja näkymät ovat huikeat! Tulemme ehdottomasti uudelleen!
Jaana - 8.8.2018

★ 5.00545

XX

Puoli tuntia istuttiin ennen kuin saatiin ruokalista. Siitä 1h 10 min ruoka, joka oli täysin mautonta. Ymmärrys siitä mitä menussa lukee ja mitä on lautasella on melkoinen.
Tarmo - 8.8.2018

★ 2.00133

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!