TableOnline Icon

Restaurant Eevert

Ratakatu 9, Helsinki

Designravintola Eevert sijaitsee Helsingin Punavuoressa arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa suojellussa rakennuksessa.

Eevertin ruokafilosofia on skandinaavinen ja inspiraation lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Aitoa suomalaista ruokakulttuuria aistien ja käsityötä kunnioittaen. Tarjolla laadukasta skandinaavista ruokaa kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen rennolla ja modernilla twistillä. Menuissa löytyy runsaasti Suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja tuotteita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. Ravintolan sommelier on tarkoin valinnut menuille täydellisesti sopivat viinit ja huolehtinut viinilistan monipuolisuudesta. Designravintola Eevertissä on myös suomalaisuutta kunnioittavia muita juomia tarjolla. Juomat ovat elämyksiä suomalaisesta luonnosta rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden kera. Ravintola palvelee arkisin lounaalla tilauksesta.

Listattuna seuraavilla erkoissivuilla:

Ystävänpäivä

Lue lisää:

City.fi 20.10.2017: Eevert on skandiravintola alusta loppuun
Restaurant Eevert HelsinkiRestaurant Eevert HelsinkiRestaurant Eevert HelsinkiRestaurant Eevert Helsinki
Arvostelut

4.32 / 5

Arvostelut (106)

4.55Ruoka
4.30Tunnelma
4.30Palvelu

Onnistunut tulokas!

Kaikki osui nappiin.
Maarit - 20.2.2018

★ 5.00555

Loistava illallinen rennon kokouksen päätteeksi

Kaikki oli kohdillaan en muuttaisi mitään.
Sami - 19.2.2018

★ 5.00555
Näytä lisää
Avoinna

MA
-
TI
17:00-23:00
KE
17:00-23:00
TO
17:00-23:00
PE
17:00-23:00
LA
17:00-23:00
SU
-

4.32

Arvostelut (106)

4.55Ruoka
4.30Tunnelma
4.30Palvelu

Onnistunut tulokas!

Kaikki osui nappiin.
Maarit - 20.2.2018

★ 5.00555

Loistava illallinen rennon kokouksen päätteeksi

Kaikki oli kohdillaan en muuttaisi mitään.
Sami - 19.2.2018

★ 5.00555

Kannattaa pistäytyä syömään

Vietimme ns. Valetine's dinneriä ja paikka täytti odotukset. Ruoka oli lähes parasta mitä Hgin seudulta voi saada ja Dinner kokonaisuus oli oikeastaan erittäin hyvä. Jos haluat naistasi ilhaduttaa, vie hänet sinne.
Juhani - 14.2.2018

★ 4.00445

Ystävänpäivä illallinen Eevertin tapaan

Hyvä paketti! Erinomainen ruoka.
Vesa - 14.2.2018

★ 5.00555

Palaute

Ilmapiiri rohkea suomalainen 70-luvun tunnelma tuotuna tähän päivään. Tarjoilu ei synkassa. Kovaääninen tarjoilija oli liian tunkeileva. Ei antanut tilaa asiakkaan omille ajatuksille. Tarjoilijoiden asut myös huomiotaherättävän erilaiset interilööriinverrattuna. Ruoka oli erinomaista. Söimme ystävänpäiväeanyyn. Hinta laatu ei myöskään synkassa mausta huolimatta. Ehkä Eevert hakee vielä linjaansa oltuaan auki vasta 3kk. Sanoisin, että lisää hienotunteisuutta tarjoiluun, niin kokonaiskuva parempi!
Sini - 14.2.2018

★ 3.00532

Ystävänpäivä-menu

Mukava paikka, hieno miljöö ja mukavat tarjoilijat. Hieman sellaista uuden paikan kankeutta oli välillä (esim lasien vaihdot meinasivat unohtua juomien vaihtuessa ja eri tarjoilijat kyselivät samoja asioita vuoronperään, täysiä kaatoja suositeltiin usemman kerran vaikka oli sovittu puolikkaista), mutta kaiken kaikkiaan mukava paikka sekä henkilökunta ja voisin suositella muillekkin.
Mikko - 14.2.2018

★ 4.00554

Ystävän kanssa päivällisellä

Henkilökunta oli ystävällistä ja kohteliasta. Ravintola on todella siisti ja viihtyisä. Annokset ovat erittäin kauniita. Istuimme ikkunan vieressä ja siinä kohtaa oli vähän kylmä. Raintolassa myös kaikui puheet vähän liikaa. Pääruoka (taimen) oli loistava, vaikka kastikkeet olisivat kaivanneet makua hieman. Alku- ja pääruuan makumaailma ei vastannut odotuksia/mielikuvaa, vaikka maukkaita olivatkin. Alkujuomat olivat aika persoonallisen makuisia - niistä tykkää tai ei. Pienistä puutteista huolimatta voin mennä ravintolaan uudelleenkin.
Sanna - 13.2.2018

★ 3.00344

Fiskars, Esa Parras

Kiitos, aivan erinomainen kokonaisuus. Todella herkullisia ruokia. Hämmästyttävää, kuinka hyvin ruoka ja viini voivat sopia yhteen. Lämmin palvelu.
Heidi - 13.2.2018

★ 5.00545

Tyylikas miljöö ja hyvää yritystä!

Olimme samppanjabrunssilla, joka oli ensimmäinen laatuaan tässä ravintolassa. Jonkinlaisen sekavuuden ja sähläyksen voi tällä harjoituksen puutetta -perusteella antaa anteeksi. Kuitenkin on sanottava, että asiakas pitää huomioida koko ajan sisään tulosta poislähtöön. Sisään tullessa naulakko ja käytävä oli täynnä ihmisiä, eikä kukaan opastanut, miten tilanteessa tulisi toimia. Meillä oli pöytävaraus ja jonotimme sitten pöytään ohjausta, mutta jo tässä vaiheessa asiakas olisi pitänyt huomioida ja kysyä esimerkiksi pöytävarauksesta. Meille olisi tullut informoida, mitä tapahtuu seuraavaksi (esim. hetkinen, laitan tuota pikaa pöytänne valmiiksi, pääsette siihen ihan kohta tms.) ja missä mennään (kun on ruuhkautunut tilanne). Kukaan ei kuitenkaan kysynyt meiltä mitään, tuskin edes tervehti, ja jouduimme itse lopulta kysymään, että mitä nyt tapahtuu. Tässä asiakkaan vastaanotossa on vielä paljon parannettavaa, ja lämmin hymy auttaa yli pienen kiiretilanteen. Vielä pöydässä jouduimme odottamaan, ennen kuin meitä palveltiin.Tarjoilijamme oli kuitenkin erittäin ystävällinen ja pahoitteli asiaankuuluvasti sitä, että olimme joutuneet odottamaan. Hän oli muutenkin kaikin puolin palveluhenkinen ja ammattitaitoinen. Ravintola oli viihtyisä ja tunnelma sopivan vilkas, kun miellyttävä puheensorina täytti tilan. Sisutus oli viehättävä design-lamppuineen ja -huonekaluineen. Samppanja oli erinomaista ja sai mielen uudelleen piristymään alun huonon kokemuksen jälkeen. Brunssi on ruuan suhteen vaikea konsepti ja muistinkin taas, miksi en useinkaan käy brunssilla. En hirveästi pidä buffeteista, koska se asettaa ruuan laadulle ja tarjoilulle yleensä liian suuren haasteen. Niin tälläkin kertaa. Ruokalajeja oli kyllä paljon ja ne olivat melko innovatiivisia, eli yritystä oli kiitettävästi. Juustoja oli montaa sorttia, samoin jälkiruokia. Brunssin kohokohta olikin (samppanjan ohella) jälkiruoka-Pavlova. Lämpimät ruuat olivat minulle vähän pettymys, koska en syö makkaraa, ja tarjolla ollut munakas oli haaleaa. Seurueeni muut jäsenet kyllä pitivät makkaroista kovasti. Kylmät ruuat olivat kohtalaisia - yritystä tosiaan oli tarjota jotain muuta kuin ihan perinteisiä buffet-ruokia. Buffetin makuelämysten perusteella en kuitenkaan tulisi ravintolaan toista kertaa, mikä saattaa olla enemmänkin konseptin kuin kokin vika. Ehkä pitää kokeilla ravintolaa myös päivällisellä tai illallisella, niin saa paremman kuvan keittiön tasosta. Sunnuntai-päivän ruokailuun ja seurusteluun perheen tai ystäväporukan kanssa brunssi mukavassa miljöössä ja ihan syötävän ruuan kera on toki kiva tapa viettää päivää. Seurueeni pääosin tykkäsi ruuasta kovasti ja kehui miljöötä.
Riikka - 4.2.2018

★ 3.00343

Hyvä ruoka, ontuva palvelu

Shampanja brunssi ravintola Eevertissä oli tarjolla olevan ruoan puolesta hyvä kokemus. Ruoka oli laadukasta, hyvää ja ei-tavanomaista brunssimättöä. Brunssipöytää täydennettiin ripeästi, mikä on tietysti hyvä asia. Eevert-ravintolana on viihtyisä. Mutta palvelu! Sisään tullessamme kyselin tarjoilijoilta, miten pöytiin ohjaudutaan. Sain vääriä ohjeita ja tarjoilija lupasi tulla hetken päästä kertomaan lisää. Seisoskelin ravintolasalin oven suussa hyvän tovin, kunnes siirryin jonottamaan tiskille. Tiskin edustallakin odottelimme tovin jos toisen pöytään ohjausta. Pöytään ohjaus oli eleetön, ei ohjeistusta buffetin sijainnista (ravintolan toisessa päässä) tai ylipäätään yhtään mistään. Odottelimme myös kohtuullisen pitkään saadaksemme ruokajuomat (vesi). Nämä tietysti erikseen pyydettynä. Tunnelma kauniissa ravintolasalissa oli kiireinen ja vaikutelma sellainen kuin ravintolan toiminta olisi juuri alkanut. Kuten jo on ilmennyt, kontaktin saanti tarjoilijoihin oli ponnistelujen takana. Toivottavasti tämä puoli ruokakokemuksesta saadaan kuntoon muutoin toimivaan konseptiin. Tämä brunssi kirkasti asiantilan, että ravintolan tunnelma ja palvelu ovat ensiarvoisen tärkeitä ja voivat epäonnistuessaan pilata ruokailuhetken.
Tarja - 4.2.2018

★ 3.00432

Loistava brunssi

Loistava lisä Helsingin niukkaan sunnuntai brunssi tarjontaan. Ruoka oli todella maittavaa ja palvelu oli sujuvaa. Mukavana lisänä Shampanja tietoisku ja maistiaiset, hyvä. Lisää näitä.
Hannu - 4.2.2018

★ 5.00555

Upeita makuja ja hyvä palvelu

Koko porukkamme nautti kaikin siemauksin illallisesta Eevertissä. Ruoka oli todella herkullista ja palvelu oli hyvää sekä ystävällistä. Tunnelma ravintolassa oli upea ja design oli hienosti tuotu esille. Vahva suositus, tulemme varmasti uudestaan. Kiitos Eevert!
Harri - 3.2.2018

★ 5.00555

Herkullinen kokemus

Upeat puitteet, herkullinen ruoka ja loistava palvelu. Eihän sitä muuta voi toivoa, suosittelen lämpimästi.
Elisa - 3.2.2018

★ 5.00555

Eevert

Ruoka oli erinomaista, mutta ruoan pöytiintarjoilu oli epätasaista, välillä ruoka tuli liian nopeasti ja seuraavaksi pääruokaa sai odotella todella pitkään.
Miia - 31.1.2018

★ 3.00533

Loistava kokonaisuus

Kyrö maistelumenu suositusviineillä oli loistava kokonaisuus, upeita makuja ja täydellisesti menulle sopivat viinit. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu toimi erinomaisesti. Keittiö kävi myös pöydässämme tervehtimässä, se oli oikein miellyttävä yllätys. Ilta kokonaisuudessaan oli varsin on onnistunut.Vahva suositus.
Ilmari - 29.1.2018

★ 5.00555

Upea ravintola

Tunnelmallinen ja tyylikäs ravintola. Suomalainen design tuotu upeasti esille. Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä ja palvelu toimi saumattomasti. Oli mukava kuunnella Eevertin tarinoita. Söimme blinimenun, joka oli erinomainen. Hienot maut ja hyvin yhteensopivat viinit. Kiitos hienosta illasta, tulemme varmasti pian uudestaan.
Valma - 29.1.2018

★ 5.00555

Chain restaurant atmosphere

Food and wines were adequate, some of it very good. The place badly lacks in atmosphere. Cramming the place full of Danish Modern is not quite the ticket.
Esa-pekka - 27.1.2018

★ 2.00323

Loistopaikka

Todella silmiähivelevää designia. Hyvää palvelua ja hyvää ruokaa. Alku- ja jälkiruokablinit aivan mahtavia ja siikakin oikein hyvää. Lämpimät suositukset
Tommi - 19.1.2018

★ 5.00555

Eevert

Hyvä kokemus!
Kai - 17.1.2018

★ 5.00555

Eevert

Tyylikäs, aika pelkistetty tila, jossa oli melko kova hälinä.
Hannele - 17.1.2018

★ 4.00445

Designravintola Eevertin hiihtolomaviikon erikoismenu 19.-28.2.2018
19.02.2018 - 28.02.2018

Designravintola Eevertin hiihtolomaviikon erikoismenu 19.-28.2.2018

Hiihtolomien kunniaksi Eevertkin osallistuu mäenlaskun riemuihin ja tarjoilee lomalaisille sekä muille herkuttelijoille erikoismenun aikavälillä 19.-28.2.2018, klo 17-23. Menu vain 39 € (norm. 52 €). Suositusviinit menulle 27 € (norm. 38 €). Alle 12v. lapsille sama menu puolikkaana ja puoleen hintaan tarjoushinnasta! Yllätä perheesi, ystäväsi, asiakkaasi tai työporukkasi ja tuo heidät hiihtolomaviikon erikoismenun äärelle, suomalaisen designin ympäröimänä. Tule yksin, kaksin tai koko porukan kera nauttimaan Eevertin herkuista. Menussa on hienostuneita suomalaisia makuja ja niihin yhdistämällä kotimaiset puhtaat sekä tuoreet raaka-aineet Suomen luonnosta takaavat varman makunautinnon.

Lataa Menu

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

LUE LISÄÄ