TableOnline Icon

Roster Turku

Tuomiokirkonkatu 6, Turku

Roster Turku on ravintola, baari & terassi.

Eloisa kohtaamispaikka Maaherran makasiinissa, Tuomiokirkon takana, jossa turhat muodollisuudet jätetään narikkaan. Keskitymme laadukkaaseen, vain parhaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan, loistavaan palveluun sekä tunnelmaan. Rosterin kahteen kerrokseen levittäytyvissä tiloissa onnistuvat erilaiset ja monipuoliset tilaisuudet. Varaa seurueellesi yksi tai molemmat Chef´s Table:t ja anna kokkitiimimme panna parastaan. Piipahda terassille kokemaan miltä Turusta ja pohjolasta inspiraationsa hakevat cocktailit maistuvat. Sunnuntain nautiskelijoille on tarjolla Sunday Roast – rento iltapäivä koko perheen ja ystävien sekä tietysti Rosterin ruokien parissa. Roster on auki viikon jokaisena päivänä ja meille ovat tervetulleita kaikki!

Roster Turku TurkuRoster Turku TurkuRoster Turku Turku

27.09.2017 - 01.10.2017

Food & Fun 27.9.-1.10.

Roster Turku on mukana huippusuositussa Food & Fun tapahtumassa 27.9.-1.10. jonka aikana tarjoillaan kuuden ruokalajin Food & Fun menua hintaan 52€ / hlö. Allergiat sekä erityisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen. JAETTAVAT ALKURUOAT Perunarieskaa, ranskankermaa, ja savustettua poroa, Savustettuja punajuuria ja suolattua keltuaista, Savusilakalla täytettyjä tuulihattuja VÄLIRUOKA Naudanliha tartar, metsäsieniä ja luuydintä PÄÄRUOKA Poron ulkofileetä, maa-artisokkaa ja päärynää JÄLKIRUOKA Mustaherukanlehti pannacotta, marjoja ja mustapippurikeksiä.

Lataa Menu

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme