TableOnline Icon

Roux

Rautatienkatu 7, Lahti

Ravintola Roux Lahden Rautatienkadulla on tunnelmallinen ruokapaikka, joka yhdistää loistavasti herkulliset ruoat ja laadukkaat viinit.

Roux sijaitsee Lahden kaupungintalon lähettyvillä vanhassa apteekissa, jonka miljöö luo loistavat puitteet herkutteluhetkelle. Ravintolassa on myös kabinetti intiimeille tilaisuuksille. Ravintoloitsijoiden työpanos välittyy ruokailijoille huomioivana ja ystävällisenä palveluna ja keittiössä valmistuvat suomalaisen, skandinaavisen ja kansainvälisen keittiön herkut perinteiseen tyyliin. Roux palvelee maanantaista perjantaihin klo 16-23, lauantaisin klo 13-23 ja sunnuntaisin klo 13-18.

Roux Lahti
Roux Lahti
Roux Lahti
Roux Lahti
Roux Lahti

4.50

Arvostelut (2)

4.00Ruoka
4.50Tunnelma
4.50Palvelu

Arvostelu

Alkukeitto oli liian suolaista  Pääruokana Poroa oli annoksessa vähänlaisesti ( miehen mielipide)
Nina - 10.9.2016

★ 5.00455

Maistuvaa oli

Mukava uusi tuttavuus. Tulemme toistekin. Erityisesti pää- ja jälkiruoka maistuivat =)
Jaana - 18.9.2015

★ 4.00444

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ