TableOnline Icon

Rugosa

Kiviaidankatu 9 , Helsinki

Ravintola Rugosa tarjoilee aitoja makuja maailmalta merellisen Lauttasaaren ytimessä! Puuhiiliuunin hiilet hehkuvat illallisella ja tunnelma on kuin Välimeren rannalla.

Merivesiakvaario ja viherkasvit luovat raikkaan ilmapiirin, johon vastavalmistettujen kala-, kasvis- ja liharuokien hennosti savuinen tuoksu sekoittuu. Rugosan keittiö on saanut inspiraationsa maailmalta ja yhdistelee rohkeasti skandinaavisia ja välimerellisiä makuja. Aidot maut syntyvät laadukkaista raaka-aineista. Rugosan keittiössä suositaankin luomua ja raaka-aineita suoraan maatiloilta. Ravintolan ystävälliseen ja avoimeen tunnelmaan ovat tervetulleita niin lapsiperheet kuin laadukkaiden viinien ja oluiden ystävät! Ravintolan ovet aukeavat illalliselle perjantaina 19.1.2018!

Listattuna seuraavilla sivuilla:

Länsimetro
Rugosa HelsinkiRugosa HelsinkiRugosa Helsinki
Arvostelut

3.08 / 5

Arvostelut (11)

3.36Ruoka
3.55Tunnelma
3.27Palvelu

Hyvä Rugosa!

Toivottavasti ruoan taso pysyy näin hyvänä myös avajaishuuman jälkeen
Sini - 20.1.2018

★ 4.00445

Rugosa arvio

Hyvin meni odottelua lukuunottamatta. Yrittivät parhaansa kaiketi.
Eija - 20.1.2018

★ 3.00434
Näytä lisää

3.08

Arvostelut (11)

3.36Ruoka
3.55Tunnelma
3.27Palvelu

Hyvä Rugosa!

Toivottavasti ruoan taso pysyy näin hyvänä myös avajaishuuman jälkeen
Sini - 20.1.2018

★ 4.00445

Rugosa arvio

Hyvin meni odottelua lukuunottamatta. Yrittivät parhaansa kaiketi.
Eija - 20.1.2018

★ 3.00434

Savuista

Ruoka oli hyvää (fondant vähän liian kuiva), mutta hiiligrillistä tuleva savu oli voimakas ja sitä oli paljon. Ilmeisesti ”liesituulettimen” teho ei riitä. Näillä hinnoilla kaipaisi myös narikkaa ja esim. rapunovien naamioimista.
Kati - 20.1.2018

★ 3.00434

Voin suositella

Mielenkiintoinen tuttavuus. Hiiligrilleihin ei usein törmää. Ruoka oli sen ansiosta erinomaista. Jälkiruoka kruunasi aterian. Viinit uusi tuttavuus, onnistunut. Miljöö viimeistelty, tyylillä ylöspantu, iso akvaario kiva idea.
Kaarina - 20.1.2018

★ 4.00444

Ruokailu /ravintola Rugosa

Ravintola hyvällä paikalla. Tarjoilu ontui pahasti. Juomatilaus esim. kysyttävä ensimmäisenä ja huolehdittava myös jatkossa. Ruoka oli epäonnistunut sekä alku- että pääruoan osalta. Etanat olivat kutistuneet ja hieman kovia, blini liian iso alkuruoaksi, koska täyte vastaavasti vähänlainen. Pääruoaksi tilasimme puuhiiligrillatut sisäfileet. Kaikilla pihvit olivat erikokoiset ja medium oli enemmänkin medium++. Jos olisivat valmistettu puuhiiligrillissä niin raidatkin olisi näkynyt lihan pinnassa. Liha oli haaleata vaikka tarjoiltiin valurauta-alustalla. Ruokailu oli suuri pettymys, ainoastaan jälkiruoka oli ok. Irishcoffee onneton. Ensivaikutelma ravintolasta oli siis ei ammattimainen ja koska olin pyytänyt tuttavia eripuolilta espoota tutustumaan uuteen ravintolaan ja houkuttelin puuhiiligrillillä niin pettymys kaikilla oli melkoinen ja toivommekin, että saisitte ammattitaitoisempaa henkilökuntaa ravintolaanne. Hintatasoakin kannattaisi näin alussa miettiä tarkemmin ennenkuin pääsette finedining tasolle. Lauttasaarelaiset haluavat saarelleen hyvän ravintolan eli menestystä ja kaikkea hyvää teille.
Sirpa - 20.1.2018

★ 2.00121

Alkuvaikeuksiako?

Nyt ei hinta ja laatu kohdanneet. Osan näistä palautteista annoin jo suoraan paikanpäällä. Mutta mennäänpä järjestyksessä: 1. Vastaanotto sekavaa. Henkilökunnalla ei ollut kunnon käsitystä pöytävarauksista. On myös uskomatonta, että puolityhjään ravintolaan istutetaan kaksi vierasta pariskuntaa 10 cm päästä toisistaa, vaikka tilaa ympärillä olisi vielä 2 tunnin päästäkin ollut levittäytä. 2. Pöydät asetettu osittain erittäin epäkäytännöllisesti. mm. ulko-oven molemmin puolin oven vieressä pöydät (aika vetoisat ja kylmät paikat nauttia pitkäkestoisesta ruokailusta) Toiseksi; upea akvaario on asennettu niin, että kaksi pöytää siinä vieressä menettävät täysin ruokailurauhan ja joutuvat katselemaan niin aikuisten kuin lasten takamuksia ja kuuntelemaan heidän kovaäänistä keskustelua, kun tulevat ihastelemaan kaloja suoraan pöydän eteen. 3. Etanat tarjoillaan ilman etanahaarukoita (joutuu syömään isoilla haarukoilla) 4. Blini valtavan kokoinen, mutta lisukkeita suhteessa kovin vähän. 5. Ruoka kovin mautonta 6. Erittäin hintavat annokset eivät vastaa niiden makunautintoja ja laatua. 7. Henkilökunta arkoja? Puhe hiljaista arkaa piipitystä, josta ei meinannut kenenkään kohdalla kuulla/saada selvää. Kaiken kaikkiaan tämä oli suuri pettymys, mutta kuten otsikossa ilmaisin; toivottavasti on vain alkukankeutta, sillä ravintola itsessään on viihtyisä ja ainekset toimivaan konseptiin olisi olemassa.
Taina - 20.1.2018

★ 2.00342

Illallinen

Ok paikka, mutta huomasi että ravintola oli uusi. Kasvisvaihtoehto pääruuissa oli loppu ja asiaa ei pahoiteltu ollenkaan. Lihan ja suklaafonduen paistamisessa oli ongelmia. Sain uuden jälkiruoan ja se oli erinomainen. Alkuruuaksi tilasimme blini classicin ja täällä sivuilla luki, että siitä pitää maksaa: "+7 € per 2 hlö"(mielestäni tämä tarkoittaa kahdelta henkilöltä 7 €.). Meiltä laskutettiin kuitenkin 14 €.
Matti - 20.1.2018

★ 4.00343

Rugosa 19.1

Pääruoka oli pöytääntuotaessa jo kylmää.
Tiina - 19.1.2018

★ 4.00344

Kiitos ja onnea tulevaisuuteen!

Olimme ravintolan ensimmäisiä asiakkaita ja se hieman näkyi että kokemusta ei vielä ollut kertynyt. Ruoka oli maultaan hyvää ja kun se olisi ollut lämmintä, se olisi ollut vieläkin parempaa. Me saimme ruoat ajoissa mutta meidän jälkeen tulleet joutuivat odottamaan ruokiaan todella pitkään, joten keittiö ei ihan osannut ottaa haastetta täydestä salista vastaan. Kannattaisi miettiä listan pituutta mutta hyvä miljöö ja mahdollisuudet on onnistua!
Minna - 19.1.2018

★ 3.00333

Avajaisillan kokemus Rugosassa

Avajaispäiväksi positiivinen kokemus ja varmasti kaikki vielä paranee ajan myötä. Nyt ehkä oli henkilökunnan määrä alimitoitettu, annosten odotusajat olivat pitkiä ja jotkut annokset tulivat jäähtyneinä pöytiin. Mutta ruoka oli todella hyvää ja koko ruokalista vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tasokkaalta. Varmasti tulemme ahkerasti käymään, melkein naapurissa kun asumme. Tila on viihtyisä ja raikkaasti sisustettu. Akvaario on upea! Tervetullut lisä Lauttasaaren ravintolamaailmaan.
Kirsi - 19.1.2018

★ 4.00443

4,5h illallinen

Ihanan viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola, hyvä ensivaikutelma heti sisään tullessa. Odotukset eivät kuitenkaan täyttyneet, sillä käytimme ruokien odottamiseen yhteensä yli 4 tuntia. Ruoka itsessään oli todella hyvää.
Veera - 19.1.2018

★ 3.00443

19.01.2018 - 11.02.2018 Voimassa Maanantai - Sunnuntai 16:00 - 21:00

Rugosa: Kaksi kolmen ruokalajin menua yhden hinnalla

Lauttasaaren uutuusravintola Rugosa tarjoaa avajaistarjouksena varauksen tehneille ruokailijoille kaksi kolmen ruokalajin menua yhden hinnalla. Bliniviikkojen kunniaksi alkuruoka on mahdollista korottaa blinivaihtoehdoksi. ****** ALKUUN Sinihomejuusto-valkosipulietanat TAI Blini sieni +4€ / Blini Classic +7€ per 2 hlö. *** PÄÄRUOAKSI Rugosan punajuuripastaa vuohenjuustolla TAI Nieriää ja suppilovahveroita TAI Puuhiiligrillattua naudan sisäfileetä *** JÄLKEEN Saaren suklaafondant ****** Kasvisvaihtoehto 37€ / Kala 42€ / Liha 45€ kahdelta henkilöltä. Jos tiedätte etukäteen pöytäseurueenne alku-ja pääruokavalinnat, voitte ilmoittaa asian varauksen yhteydessä. Menulle sovitetut viinit 23€ / hlö, kuohuva +3€. Allergiat sekä erikoisruokavaliot otetaan huomioon ennakkoon ilmoitettuna. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai etuihin. Tarjous voimassa illallisaikaan 19.1.-11.2. pöytävarauksen tehneille seurueille.

Rugosa
Helsinki

22.01.2018 - 09.02.2018 Voimassa Maanantai - Perjantai 10:30 - 15:00

Rugosan lounastarjous -15%

Lauttasaaren uutuusravintola Rugosa tarjoaa avajaistarjouksena 15 % alennuksen lounaasta. Normaalihinta 10,50 €. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai etuihin. Voimassa lounasaikaan ma-pe 22.1.-9.2.

Rugosa
Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN