TableOnline Icon

Sandro Ratina

Vuolteenkatu 5, Tampere

Sandro Ratinassa tarjoillaan maanantaista perjantaihin lounasta ja viikonloppuihin startataan rakastetuilla brunsseilla.

Iltaisin tarjolla on menu, jonka ruoat saavat inspiraationsta Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Välimeren rikkaista keittiöistä. Tervetuloa Sandro-maailmaan!

Listattuna seuraavilla erkoissivuilla:

Sandro ravintolat TableOnlinessa!
Brunssipaikkoja Tampereella

Lue lisää:

CITY 12.3.2018: Sandro tuo notkuvat brunssipöytänsä Tampereelle
Sandro Ratina TampereSandro Ratina TampereSandro Ratina TampereSandro Ratina TampereSandro Ratina TampereSandro Ratina Tampere
Arvostelut

3.90 / 5

Arvostelut (20)

3.85Ruoka
4.10Tunnelma
4.20Palvelu

Ihana terassi ja hyvää ruokaa!

Hyvän tuulen palvelua, iso kiitos!
Milja - 18.7.2018

★ 4.00445

Loistobrunssi

Omasta mielestäni paikan varanneille voisi tarjota vähän syrjäisempää pöytää. Kassan vieressä syödessä vähän ärsytti, kun kirjaimellisesti kaikki ramppasivat vierestä. Mutta meillä oli kyllä saapuessa vapaus vaihtaa paikkaa, ja itsepä siihen silti menimme. :D tietää seuraavalla kerralla. Ruoka oli 6/5.
Henna - 15.7.2018

★ 5.00545
Näytä lisää

3.90

Arvostelut (20)

3.85Ruoka
4.10Tunnelma
4.20Palvelu

Ihana terassi ja hyvää ruokaa!

Hyvän tuulen palvelua, iso kiitos!
Milja - 18.7.2018

★ 4.00445

Loistobrunssi

Omasta mielestäni paikan varanneille voisi tarjota vähän syrjäisempää pöytää. Kassan vieressä syödessä vähän ärsytti, kun kirjaimellisesti kaikki ramppasivat vierestä. Mutta meillä oli kyllä saapuessa vapaus vaihtaa paikkaa, ja itsepä siihen silti menimme. :D tietää seuraavalla kerralla. Ruoka oli 6/5.
Henna - 15.7.2018

★ 5.00545

Sandro ratina

Tarjoilijat voisivat käydä kysymässä juomien riittävyyden yms useammin. Ruoka oli aivan mahtavaa, ja annosten jakaminen helppoa. Maut ja kokonaisuudet maittavia. Miljööllä kaunis ja ihana lauantai aurinkoisen tuntien viettämiseen. Lämmin suositus ja ehdottomasti uusinta käynnin arvoinen..
Christina - 14.7.2018

★ 4.00544

Visit in sandro

Overall an international atmosphere, interesting consept and we learnt about new amazing flavours. Especially dips and mezes were really good
Mari - 14.7.2018

★ 4.00444

Ruokailu 13.7.2018

Palvelu oli todella hyvää, siitä iso kiitos! Musiikki sisällä oli todella kovalla. Se yhdistettynä ympäriltä kuuluvaan yleiseen hälinään sa aikaan sen, ettei keskustelukumppanin, saati tarjoilijan puheesta saanut kunnolla selvää.
Pia - 13.7.2018

★ 4.00335

Brunssi

Keskinkertaista buffee ruokaa, odotin brunssilta enemmän.
Lilli - 1.7.2018

★ 3.00333

Seppo H

Excellent service & delicious food
Seppo - 26.6.2018

★ 4.00445

Upea brunssi!

Maukkaita uusia makuja, viihtyisä ympäristö ja ilmapiiri. Tulen taatusti uudestaan!
Elli-mari - 17.6.2018

★ 5.00555

Hyvä kokemus

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Otimme kahdelle hengelle leipää dipillä, pari mezeä ja yhden hot platen mikä oli sopiva määrä. Laskua saimme hieman odotella, mutta hyvä kokemus ja listalla paljon hyvältä kuulostavia annoksia joten varmasti käydään toistekin.
Mikko - 15.6.2018

★ 5.00544

Review

Service was a bit over enthusiastic and we had to wait quite long for our mimosas. Also in my opinion there could have been more salt in most of the dishes. Otherwise everything was great and especially the dessert table was excellent!
Katja - 9.6.2018

★ 4.00444

Arvio

Pyydän kiinnittämään huomiota siihen, että asiakas palvellaan loppuun siten, että myös lasku tuodaan mahdollisimman pian. Asiakkaalle voisi tarjota mahdollisuuden pyytää lasku vaikka tiedustelemalla jälkiruokaa ja sen jälkeen kun lasku on pyydetty olisi hyvä kiinnittää huomiota, ettei odotusaika ole 20 minuuttia, että ensimmäinen lasku tuodaan pöytään. Muuten menu käytiin kivasti läpi, ruoka oli maistuvaa ja palvelu ystävällistä. Tsemppiä teille :)
Noora - 8.6.2018

★ 2.00322

Sunnuntai Brunssi

Salaatitt ja alkupalat hyviä, mutta olisin toivonut niihin ja myös pääruokaan hieman enemmän eri makuja ja mausteita, nyt kaikki oli melki saman makuisia, oli sitten lajike mikä tahansa. Jälkiruoat melkein jokainen olivat loistavia ja yllättäviäkin yhdistelmiä, näitä yllätyksiä kun löytyy myös ruoista, se olisi täydellistä! Iso plussa kasvisruokien moninaisuudelle! Kiitos!
Pepina - 3.6.2018

★ 4.00355

Brunssi

Erinomaista ruokaa ja kiva palvelu. Henkilökunnalla tuntui olevan hyvä meininki, hymyileviä kasvoja tuli vastaan joka puolella. Tila oli viihtyisä ja tarjonta suorastaan kasvissyöjän taivas. Jos jotain kehitettävää, niin Mimosa olisi saanut olla kylmää. Lisäksi meitä hieman hämmensi ja jopa huvitti tarjoilijoiden tapa tulla nappaamaan lautaset pöydästä heti kun viimeinen suupala oli saatu suuhun. Ei auttanut vaikka ruokailuvälineet olisi jättänyt levälleen tai vaikka olisi nojaillut lautasen yllä. Varmaan tarkoituksena on vain, ettei tarvitsisi santsata likaiselle lautaiselle, mutta ehkä hieman rauhallisempikin siivoustahti olisi riittänyt. Kaikenkaikkiaan kokemus oli kuitenkin todella positiivinen ja suosittelen brunssia varmasti myös muille.
Taina - 19.5.2018

★ 4.00544

Suosittelen

Hovimestari huippu. Tarjoilijoita vävi pöydässä aluksi liikaakin. Ruoka ja juomatilauksia kyseli 3 tarjoilijaa vaikka ne oli jo tehty. Ruoka oli todella hyvää,mutta jälkiruoka pettymys. Ovesta kävi kova veto sen auetessa . Onneksi omi lämmin päivä.
Anu - 18.5.2018

★ 4.00544

Jonna

It would be great if the allergens are marked with signs. More glutenfree options to desserts, pls.
Jonna - 13.5.2018

★ 4.00453

Brunssi

Miljöö kiva ja palvelu erittäin hyvää. Äitienpäivä brunssi oli aika mauton.
Marjo - 13.5.2018

★ 3.00255

Sandro Ratina äitienpäivänbrunssi

Palvelu oli ystävällistä, joskin esimerkiksi ravintolaan saavuttuamme vasta kolmas meitä tervehtinyt tarjoilija osasi ohjata meidät pöytäämme ja juomatilauksen ottamisessa kesti melko kauan. Pöydissä olleisiin ruokalistoihin ei oltu merkitty esimerkiksi ruokien allergeeneja tai kasvisruokien osalta vegaanisuutta. Yleisesti ottaen olisi hyvä, jos tarjoilupöydissä olisi kunkin ruuan kohdalla kyltti kertomassa, mistä ruuasta on kyse ja lisäksi merkintä esim. allergeeneista ja vegaanisuudesta. Olemme käyneet Sandron brunsseilla Helsingissä Eirassa ja Kampissa tavallisena sunnuntaina ja tällöin vegaanisia ruokia on ollut huomattavasti enemmän tarjolla ja ne ovat olleet selkeästi merkittyjä. Siksi odotimme paljon äitienpäiväbrunssilta, joka oli vielä normaalia kalliimpi. Erityisesti pettymyksen tuotti se, että lämpimissä ruuissa ei ollut vegaanista pääruokaa ja että jälkiruokapöydässä mikään ei hedelmiä lukuunottamatta ollut vegaanista. Asiasta kysyttäessä saimme palat raakakakkua kokilta. Kokki vastasi ruokien vegaanisuutta koskeviin tiedusteluihimme, mutta sekä henkilökunnan että asiakkaiden kannalta sujuvampaa olisi, mikäli kaikkea ei tarvitsisi erikseen kysyä. Aiomme testata tavallisen sunnuntaibrunssin, josta toivottavasti ei ole tehty helsinkiläiseen verrokkiinsa nähden erityistä manse- eli lihaa ja perunaa -versiota. Kaiken kaikkiaan miljöö oli viihtyisä, henkilökunta ystävällistä ja ruoka ihan hyvää, mutta odotimme enemmän.
Aino - 13.5.2018

★ 3.00344

Erinomainen brunssi

Sandro ei pettänyt tälläkään kertaa. Brunssi on arvokas, mutta valikoima on laaja ja herkullinen. Ratinan tilat ovat viihtyisät. Kisaa Tampereen parhaasta brunssista.
Maija - 12.5.2018

★ 5.00555

Miellyttävä ympäristö, ruoassa parannettavaa

Olen vuosia käynyt säännöllisesti Kallion Sandrossa lounaalla. Odotin vastaavaa, mutta erityisesti lounastarjottavien määrä oli pettymys Tampereella. Ruoka ei myöskään ollut yhtä maukasta kuin Kalliossa. Muuten ravintola oli oikein viihtyisä ja henkilöstö ystävällistä.
Mia - 11.5.2018

★ 3.00144

Feedback

More vegan options, please. The waitress was so cute and kind even everything didn't come up roses her personality was so super that we just loved it:) Athmosphere is great, spacy and the outdoor terrace was nice too! Good to have a place like this in Tampere.
Kati - 9.5.2018

★ 4.00454

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!