TableOnline Icon

Säsong - Vinter

Lapinlahdentie 1, Helsinki

Ensimmäinen sesonkitapahtuma Vinter on tullut päätökseen.

Seuraava tapahtuma, Vår, järjestetään Toukokuussa 2017. Tapahtuman tiedotus tapahtuu ensisijaisesta TableOnline.fi:ssa, sen Facebook-sivuilla sekä uutiskirjeissä, pysykää kuulolla! Säsong - Vinter saa tapahtumapaikakseen ravintola Loopin, joka sijaitsee entisessä Lapinlahden psykiatrisessa sairaalassa. Arkkitehti C.L. Engelin suunnittelema, vuonna 1841 valmistunut uusklassinen rakennus rannikoineen ja puistoalueineen tekee paikkavalinnasta kiinnostavan ja yllättävän. Vinter on ensimmäinen Säsongin neljästä tapahtumasta ja Säsong palaa jokaisena vuodenaikana aina uuteen paikkaan, ennakkoon ilmoittamattomaan aikaan. RUOKA - Säsong vaalii vuodenaikojen jokaista hetkeä ja taikoo esiin pohjoismaiden parhaat maut lähituottajien avulla. Säsong - Vinter avautuu vierailleen vain kahtena iltana, perjantaina 20.1. sekä lauantaina 21.1.2017. Seitsemän ruokalajin illallinen (72€) tarjoillaan kahdessa kattauksessa alkaen kello 17.00-17:30 sekä kello 20.30-21:00. Illalliskortista peritään ennakkomaksu, joka oikeuttaa tarjolla olevaan illalliseen. Tapahtumaan ei ole erillisiä pääsylippuja, ruokailu lunastetaan varauksen tekijän nimellä. KEITTIÖMESTARIT- Markus ja Thomas uskovat, että sesonkiajattelusta ja paikallisista aineksista luodaan parhaimmat annokset. Tutustuttuaan harjoittelijoina ja työskenneltyään sen jälkeen erillään eräissä Ruotsin, Suomen ja Belgian parhaista ravintoloista, tapasivat he uudelleen Helsingissä muutamia vuosia myöhemmin. Säsong on heidän ensimmäinen yhteishankkeensa, muttei varmastikaan viimeinen. Markus Fogelholm- "Nuorempana katselin kokkiohjelmaa Jamie Oliverin - Alastonta Kokkia ja aina jakson loputtua pyöräilin ostamaan tuoreita aineksia, joista tein perheelleni ruokaa. Säsongin avulla haluan luoda jotain yhtä hauskaa ja jännittävää, kuin silloin.". Thomas Hudson - "Muutettuani Suomeen luulin, että masentuisin talvisin raaka-aineiden vähyyden vuoksi, mutta olin väärässä. Talvessa on omat haasteensa, mutta myös hyötynsä. Minulle Säsong on tilaisuus näyttää, mitä Suomessa rakastan.".

data.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.citydata.restaurant.name + ' ' + data.restaurant.city
Arvostelut

4.33

Arvostelut (6)

4.50Ruoka
4.67Tunnelma
4.50Palvelu

Vinter

Oli mielenkiintoisia raaka-aine valintoja, yllättäviä makuja. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kevättä.
Heli - 21.1.2017

★ 5.00555

Vinter räjäytti potin!

Markuksen sekä Thomaksen Säsong projektin ensimmäinen pop-up Vinter oli kaikilta osa-alueiltaan täydellinen! Lapinlahden vanhan mielisairaalan tunnelma oli piste i:n päälle illallisella. Oikeastaan ainoa valituksen sananen oli se, että pääruoka ei ollut lähellekään illallisen parasta antia, vaikka aika uskomaton olikin. Alkuruoat jyräsivät makumaailmoillaan sekä kekseliäisyydellään niin pahasti, ettei pääruoalla ollut mitään mahdollisuuksia nostaa itseään tarpeeksi esille. En malta odottaa Våriä toukokuussa!
Kimi - 21.1.2017

★ 5.00555
Näytä Lisää

4.33

Arvostelut (6)

4.50Ruoka
4.67Tunnelma
4.50Palvelu

Vinter

Oli mielenkiintoisia raaka-aine valintoja, yllättäviä makuja. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kevättä.
Heli - 21.1.2017

★ 5.00555

Vinter räjäytti potin!

Markuksen sekä Thomaksen Säsong projektin ensimmäinen pop-up Vinter oli kaikilta osa-alueiltaan täydellinen! Lapinlahden vanhan mielisairaalan tunnelma oli piste i:n päälle illallisella. Oikeastaan ainoa valituksen sananen oli se, että pääruoka ei ollut lähellekään illallisen parasta antia, vaikka aika uskomaton olikin. Alkuruoat jyräsivät makumaailmoillaan sekä kekseliäisyydellään niin pahasti, ettei pääruoalla ollut mitään mahdollisuuksia nostaa itseään tarpeeksi esille. En malta odottaa Våriä toukokuussa!
Kimi - 21.1.2017

★ 5.00555

Vinter

Virheellinen juomalasku hieaman harmitti vaikka pyynnöstä kyllä korjattiin. Salissa oleva ilma tuoksui hieman keittörasvalle, joka tuoksui vaatteissa.
Jouni - 21.1.2017

★ 4.00554

Pettymys

Yksi ruokalaji oli herkullinen. Muut olivat jotenkin omituisia, ei iskenyt meikäläisen makuhermoon. Juomis sai toistuvasti odotella.
Susanna - 20.1.2017

★ 2.00244

Ihana Vinter

Pidin erittäin paljon. Tuskin malta odottaa kevättä.
Marika - 20.1.2017

★ 5.00555

Mahtava

Ruoka 5/5 mahtavaa, ja erittäin hauska konsepti. Olisi hienoa jos olisi mahdollisuus juoda drinkki tms. odottaessa edellisen kattauksen loppumista. Mehupaketista ei kukaan maininnut, se olisi ollut meistä toiselle sopiva tuona hetkenä. Annokset aavistuksen erikokoisia eri ihmisillä, ei se haittaa mutta juurikin se parhaimman makuinen annos oli itselläni pienempi kuin ympärillä :)
Henri - 20.1.2017

★ 5.00544

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ