TableOnline Icon

Seller

Klooga mnt 6A, Tabasalu

Perheravintola Seller sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Tallinnan kaupungista ja se on loistava paikka jos haluat viettää laatuaikaa itseksesi, perheesi, ystävien tai rakkaasi kanssa.

Aika Sellerissä kuluu yksilöllisessä, hidastempoisessa ympäristössä, jossa soi positiivinen musiikki ja palvelee ystävällinen henkilökunta hymyssä suin. Laajalta ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin masituvaa ja herkullista ruokaa. Kesäaikaan käytössä on myös suuri kesäterassi, jossa voi syödä ja nauttia ympäröivästä vehreydestä sekä luonnosta. Talvella mieltä lämmittää suuri takka, joka luo ravintolaan hyvin kodikkaan tunnelman. Seller on luonut lapsille aivan oman maailmansa kuuluisien Tete- ja Matu- pupujen parissa. Liiketapaamisiin, juhliin ja muihin tapahtumiin on myös mahdollista saada käyttöön oma tila talon toisesta kerroksesta. Seller houkuttelee monia ihmisiä luonnollisella, harmoonisella sisutuksella joka toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan mieltä rauhoittavasta ajasta, sekä herkullisesta ruoasta. Ravintolajohtaja Evelin ja keittiöpäällikkö Edgars kokevat, että tärkeintä heille on jokaisen asiakkaan kotiinsa viemä onnellisuus ravintolassa vierailun jälkeen.

Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu
Seller Tabasalu

5.00

Arvostelut (1)

5.00Ruoka
5.00Tunnelma
5.00Palvelu

Väga meeldis

Väga hea teenindus
Paavo - 21.2.2016

★ 5.00555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ