TableOnline Icon

Sergio's

Läntinen rantakatu 27, Turku

Aito italialainen ravintola Sergio’s sijaitsee Turussa vuonna 1787 valmistuneessa suojellussa rakennuksessa.

Pääosin italialainen henkilökunta tuottaa raaka-aineet suoraan Italiasta, jotta laatu ja maku pysyvät halutulla tasolla, tuoreet raaka-aineet ravintola hankkii toreilta ja lähituottajilta. Sergio’s tarjoilee kaikkia italialaisen keittiön herkullisia makuelämyksiä, kuten risottoa, pastaa ja suussa sulavia jälkiruokia. Aidot pizzat ovat kuitenkin ravintolan ylpeydenaihe ja Sergio’sin Davide Sindoni onkin pizzamestari 2017 -kilpailun voittaja. Viinit ovat suurimmaksi osin ravintolan itse maahantuomia.

Sergio's TurkuSergio's TurkuSergio's TurkuSergio's TurkuSergio's TurkuSergio's TurkuSergio's TurkuSergio's Turku

27.09.2017 - 30.09.2017

Food & Fun 27.9.-1.10.

Sergio's on mukana huippusuositussa Food & Fun tapahtumassa 27.9.-1.10. jonka aikana tarjoillaan Food & Fun menua hintaan 52€ / hlö. Allergiat sekä erityisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme