TableOnline Icon

Sushibar + Wine Korjaamo

Töölönkatu 51 a-b, Helsinki

Sushibar + Wine yhdistää käsityösushin, pientilaviinit ja Skandinaavisen muotoilun.

Ravintola sijaitsee Kulttuurikeskus Korjaamolla mikä luo ravintolaan omanlaisensa urbaanin sykkeen. Kesäaikaan voi nautiskella myös sisäpihan terassilla. Paikalle mahtuu myös lastenvaunujen kanssa. Sushibar + Wine on auki maanantaista lauantaihin. Tervetuloa lounaalle, illalliselle tai viinilasilliselle! Voit myös tilata ruoat mukaan ja koukata Korjaamon kautta.

Sushibar + Wine Korjaamo HelsinkiSushibar + Wine Korjaamo HelsinkiSushibar + Wine Korjaamo HelsinkiSushibar + Wine Korjaamo Helsinki
Arvostelut

4.22

Arvostelut (101)

4.75Ruoka
3.75Tunnelma
3.20Palvelu

Kaunis kiitos 

Todella laadukkaat raaka-aineet ja maukas ruoka. Lämmin ystävällinen ja nopea palvelu. Suosittelen lömpimästi, kyllä oli antoisa elämys koko seurueelle. kiitos ❤
Sinikka - 11.8.2017

★ 5.00555

Sushibar + wine Korjaamo

Vuosia sushibarin asiakkaana rakastan teidän ruokaa ja henkilökunta on aivan ihanaa ja asiantuntevaa. Ainut miinus on, että tilaukset täytyy tehdä tiskiltä. Muuten 6/5
Mette - 9.8.2017

★ 5.00554
Näytä lisää

4.22

Arvostelut (101)

4.75Ruoka
3.75Tunnelma
3.20Palvelu

Kaunis kiitos 

Todella laadukkaat raaka-aineet ja maukas ruoka. Lämmin ystävällinen ja nopea palvelu. Suosittelen lömpimästi, kyllä oli antoisa elämys koko seurueelle. kiitos ❤
Sinikka - 11.8.2017

★ 5.00555

Sushibar + wine Korjaamo

Vuosia sushibarin asiakkaana rakastan teidän ruokaa ja henkilökunta on aivan ihanaa ja asiantuntevaa. Ainut miinus on, että tilaukset täytyy tehdä tiskiltä. Muuten 6/5
Mette - 9.8.2017

★ 5.00554

Perheillallinen

Ihana lämminhenkinen paikka ja aivan mahtava ruoka.
Kai - 22.7.2017

★ 5.00555

Palvelu hidasta

Palevelu oli hitaan puoleista. Pöytämme ensimmäinen jäsen joutui esim. odottamaan 5 min ennen kun kukaan tuli kysymään mitään, vaikka paikassa ei ollut juurikaan muita asiakkaita.
Anne - 1.7.2017

★ 3.00442

Parasta sushia

Sushibarissa saa aina mahtavaa ruokaa, kävipä missä niistä tahansa. Myös tarjoilijan viinisuositus, riesling listan ulkopuolelta, oli oikein toimiva. Ainoa miinus huonoista tuoleista, oltiin baarijakkaroilla ja kaivattiin selkänojia.
Emma - 10.6.2017

★ 4.00535

Arvostelu

Kaupungin parhaat sushit!!
Eevi - 30.5.2017

★ 5.00554

Palaute

Annosten tilaaminen on aina pientä säätämistä, mutta tällä kertaa myös oikean laskun saaminen oli hankalaa. Oikea lasku tuli vasta kolmannen korjauksen jälkeen, ja se oli vähän ärsyttävää. Ensimmäisessä laskussa oli ylimääräisiä sushiannoksia, toisessa jostain syystä tuplamäärä viiniä. Harvoin tulee katsottua kuitteja niin tarkasti, kuin nyt.
Mikko - 12.5.2017

★ 3.00432

Ihanaa sushia, mukava ympäristö

Todella maukasta sushia mukavassa ympäristössä. Riesling viikoista plussaa! Palvelussa vähän hitautta, mutta ystävällisellä otteella.
Emmi - 11.5.2017

★ 4.00544

suhsia raskaana olevalle

Kävimme eilen raskaana olevan vaimoni kanssa sushilla teillä, koska olemme ennenkin käyneet ja olemme olleet tyytyväisiä. Mainostitte facebook sivuillanne raskaana oleville hyvin kypsennettyä kalaa susheissa. Tilatessamme ruokaa tarjoilijahenkilökunta ei oikein tiennyt miten kala tulisi valmistaa eikä osannut vastata kysymykseen kun kysyimme käsitelläänkö samoilla veitsillä ja tasoilla raakaa kalaa kuin kypsennettyä ja miten homma toimii. vastaus oli vähän epäröivä mutta lupasi kertoa keittiöön terveiset. Kahdesta kypsennetystä annoksesta vain toinen tuli pöytään ja kun tilasimme uudestaan puuttuvat annokset, kala oli vain puoliksi kypsennettyä. Kokemus jäi mieleen huonona :/
Teemu - 28.4.2017

★ 3.00442

Loistava ruoka, heikko palvelu

Hieman yllättyneet tunnelmat usein vieraillusta Sushibar & Winesta. Muuta seuruetta odotellessanme olisimme halunneet tilata viiniä, mutta tarjoilijat eivät kiinnittäneet meihin mitään huomiota, joten alkudrinkit jäi tilaamatta. Sama muiden tilausten kanssa, palvelua sai odottaa todella pitkään pyynnöistä huolimatta. Palvelu ei myöskään ollut erityisen ystävällistä Korjaamolla, toisin kuin Fredrikinkadulla, jossa henkilökunta on aina todella mukavaa.
Nelli - 25.4.2017

★ 3.00532

Sushi bar&wine Korjaamo

Kävimme ke 5.4 sushilla Korjaamolla. Palvelu oli jälleen valitettavasti huonoa. Tarjoilija oli tympeä ja kaikkien viiden seurueen jäsenten tilaukset sekoittui keskenään, osalta meistä puuttui tilattuja nigireitä. Lopuksi yhden lasku veloitettiin luotolta, vaikka tarjoilija kysyi ensin kummalta veloitetaan. Todella valitettavaa, että nykyisin monta kertaa on saanut pettyä Korjaamon sushi barin palveluun tai valikoimaan. Mari
Mari - 5.4.2017

★ 3.00521

Illallinen Sushibar + Wine Korjaamo

Ruoka oli erittäin hyvää, mutta palvelu oli kahden tarjoilijan osalta nihkeää. Toinen tarjoilija kuuli seurueemme puhuvan toisillemme, että tarvitsemme pöytäämme soijakastikkeen ja päätti tähän näpäyttää erittäin tylyyn äänensävyyn että: "niin tuon sen soijan heti kun olen tuonut ruuat pöytään". Emme siis puhuneet suoraan tarjoilijalle ja hän ei ollut puheemme aikana seurueemme pöydässä vaan hän selvästi kuuli keskustelumme sivusta. Tämän jälkeen odottelimme soijaa seuraavat viisi minuuttia ja kun tarjoilija ohitti pöytämme jouduimme pyytämään soijaa vielä erikseen, jonka jälkeen saimme soijakastikkeen. Ruokailun jälkeen toinen tarjoilija tuli keräämään astiat ja erittäin väsyneesti kysyi, että otammeko vielä jotain. Äänensävy jolla asia esitettiin, ei todellakaan vakuuttanut tarttumaan tarjoukseen. Huonon palvelun lisäksi odotimme ruokiamme yli tunnin. Mielestäni se on liian pitkä aika siihen nähden, että pöytä oli jo varattu etukäteen ja voisi ajatella, että lauantai-illan ruuhkiin on varauduttu myös tarpeellisella määrällä työntekijöitä. Ravintolassa vierailu herätti lähinnä kysymyksen siitä, että onko ravintolan henkilökunta ylityöllistetty ja huonovointinen vai muuten vain huonolla asenteella varustettu. Olen asioinut aiemminkin Sushibar + Wine - ravintoloissa, muissakin pisteissä kuin Korjaamolla, ja aiemmin kaikki on sujunut mallikkaasti. Tämän jälkeen en kuitenkaan usko asioivani ainakaan Korjaamolla.
Saara - 1.4.2017

★ 2.00531

Suhsibar and wine dinneri

Erinomainen ruoka, palvelu ja yksinkertainen varaus systeemi!
Sini - 31.3.2017

★ 5.00554

Erinomaiset sushit

Tosi hyvä ruoka, kiva paikka!
Tomy - 22.2.2017

★ 5.00544

Helsingin parasta sushia!

Sushit suussa sulavia - Helsingin parhaita, palvelu huippua (ihan aina näin ei ole ollut, mutta tällä kertaa kaikki meni oikein hyvin!)
Sirja - 11.2.2017

★ 5.00554

Loistava ruoka

Varmasti Helsingin parasta sushia
Vappu - 27.1.2017

★ 5.00545

Ruoka hyvää, palvelu huonoa

Ruualla kesti poikkeuksellisen kauan ja tarjoilija oli tyly ja hajamielinen. Onneksi sushi oli erittäin maukasta kuten aina.
Halinen - 21.1.2017

★ 3.00521

sushi bar, Korjaamo

Yleensä olen aina tyytyväinen palveluun, nyt ei jäänyt ihan niin hyvä fiilis. Tilasin sushi bar-lajitelman, minulle ei kuitenkaan mainittu että simpukat oli loppu. En olisi tilannut lajitelmaa, jos olisin tämän tiennyt. Kun sanoin tästä, minulle tarjottiin lisäksi toisen nigirin. Toivon että jatkossa mainitsette jos joku on loppu, niin tietää mitä tilata. En enää siinä kohtaa halunnut alkaa vaihtamaan tilausta, kun annos oli tullut pöytään ja tässä oli kestänyt jonkin aikaa. Mari
Mari - 21.1.2017

★ 3.00532

Miso ja edamame nappiin, wakame?

Wakame-salaattinne on aika "rajua". Pidän siitä kovasti muissa paikoissa ja annoin toistamiseen mahdollisuuden Korjaamolla, mutta vaikka terveellisyys kovasti onkin mieleeni, niin tämä on kyllä liian leväisein makuista minulle ja näin ollen varmasti lähes kaikille ja jää viimeiseksi kerraksi kun sitä teillä tilaan. Kiitos kuitenkin; miso-keitto ja edamamet olivat aivan nappiin. Samoin nigiri (en muista mikä) ei ollut hullumpaa!
Joanna - 12.1.2017

★ 3.00322

Kiitos

Erityiskiitos tarjoilijoille, jotka palvelivat todella palveluhenkisesti, tiesivät mitä myyvät ja olivat joustavia.
Kaisa - 5.1.2017

★ 5.00545

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme