TableOnline Icon

Trofé

Pikk 29, Tallinn

Trofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé TallinnTrofé Tallinn

Sinua odottaa uuden pohjoismaisen ruoan suosion maailmanlaajuisen kasvun innoittamana Tallinnan vanhassa kaupungissa ravintola Trofé.

Trofen ruokalista lähestyy modernilla tavalla virolaisia ja skandinaavisia tunnettuja ja rakastettuja ruokia ja valikoimassa on pohjoismaisen keittiön tapaan niin riistaa, lihaa kuin myös kalaa Baltiasta ja Skandinaviasta. Lisäksi myös klassisia pohjoismaisia eturuokia ja herkullisia jälkiruokia. Asiakkaiden suosikkeja ovat norjalainen lohifilee, sorsafilee ja hirvenliha, joita ei voi jättää huomiotta! Ravintolan keittiömestari on Igor Gerassimov. Kesällä on avoinna terassi sekä talon edessä että sisäpihalla.


Amazing November 3 course menu only for 17€
19.11.2018 - 30.11.2018

Amazing November 3 course menu only for 17€

Have a delightful dinner in our cozy restaurant Trofe in medieval atmosphere! Our chef the cuisine has prepared a 3-course dinner especially for you and your partner. 3 course menu for only 17 € SPRING ROLLS WITH SWEET AND SOUR SAUCE OVEN COOKED PORK BELLY Cider and sage sauce, swede puree, kohlrabi salad, black pudding, peanuts with dried plum CARROT CAKE Ice cream with poppy seeds and caramel sauce, dried fruits and almonds

Lataa Menu

Trofé
Tallinn

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!