TableOnline Icon

TUBA – Food and lounge

Mannenkatu 2, Oulu

Tuba on kaiken kansan kulttuurikuppila Oulun Mannenkadulla Ainolanpuistossa.

Tuba tarjoaa mm kohtuuhintaista lounasta, josta löytyy laajan kasvistarjonnan lisäksi mm. Grilliherkkuja. Tuba suosii ekohenkisyyden nimissä paljon lähi- ja luomutuotteita. Lounaan jälkeen tarjolla on hieman suppeampi iltapäivän menu ja viikonloppuisin herkullinen ja monipuolinen brunssi.

TUBA – Food and lounge Oulu
TUBA – Food and lounge Oulu
TUBA – Food and lounge Oulu

4.26

Arvostelut (212)

4.25Ruoka
4.55Tunnelma
4.30Palvelu

Lounasseurue

Ruoka oli todella maukasta, kaikki tullaan uudestaan !
Maarit - 29.12.2016

★ 4.00544

Joulubrunssi

Olisin toivonut täydin vegaanista brunssia, niin ei tuntisi jäävänsä jostain paitsi. Kylmäsavuporkkana oli paikoin liian suolaista, muutoin ruoka oli hyvää.
Tiina - 17.12.2016

★ 4.00354

Porukkapalaute

Tässä ryhmämme kommenttia: Tubassa en ole ennen käynyt. Se oli minusta viihtyisä paikka ja palvelu oli asiallista, mutta menu ei oikein innosta. Ehkä Falafel-annos olisi ollut hyvä, jos sitä olisi vielä ollut. Kanankin söisin mieluummin ilman paksuja kuorrutuksia. Eli jos johonkin haluavat satsata, niin ruokatarjontaa voisi kehittää. Toki voi olla vaikea löytää konseptia, joka miellyttää kaikkia. Nykyinen menu on selvästi suunniteltu niin että kuka tahansa pystyy annokset nopeasti kokoamaan. Ymmärrän senkin että kustannukset täytyy pitää kurissa. Bataattiranskalaiset oli hauska idea ja ne maistuivat myös hyvälle. Se oli ikävää, että listalla olevista ruuista aika monet oli loppu. Mutta ystävällinen palvelu, mukava ilmapiiri, hyvä meininki. Tuba oli ihan ok, mutta seitanpihviä kaipasin kyllä. Harmi, kun moni asia oli loppu. Palvelu oli ystävällistä ja notkeaa, mutta todella ikävää oli, että niin moni ruoka tai ruoka-aine oli loppunut. Ei ole kiva, valita uudelleen, kun jotain ajatellut tilata....ja sittenkään ei ehkä saa aivan sitä mitä halusi. Olin myös pettynyt hinta-laatu-suhteeseen. Tällä kertaa frittituotteet olivat onnistuneet, monesti on ollut liian kuivia tai sitten lötkyjä. Meillä oli kiva porukka ja hyvää seuraa, mutta ruoka ei kyllä ainakaan kasvissyöjien osalta vastannut odotuksia. Tyytyväisimipiä taisivat olla viskaalin pihvin syöjät.
Johanna - 17.12.2016

★ 3.00345

Excellent vegan brunch

great variety of foods. We loved trying out all different dishes. Staff is really friendly. Restaurant was bit too crowded not much privacy. Overall I would recommend it to everyone.
Jukka - 17.12.2016

★ 5.00535

Viihtyisä ilta

Kokonaisuudessaan hyvää ruokaa ja palvelua. Oulun parhaimpia ravintoloita kaikin puolin. Hinta-laatusuhde hyvä. Ainoa miinusmerkki tuli ettei ollut perinteistä perjantain burger-bufettia (asia ei tullut ilmi varausta tehdessä ja en katsonut tarkemmin ravintolan ohjelmaa), mutta sai ne tilattua listaltakin. Dippikastikkeet ja lisukkeet oilvat todella hyviä! Kiitos ja jatkakaa samaan malliin! Hyvää joulua!
Aila - 16.12.2016

★ 4.00555

Huolellisuutta lisää, kiitos!

Tilaamistamme viidestä annoksesta kahdesta puuttui osa tai oli virhe. Toisen asiakaspalvelu huomasi ja toi oikeat lisukkeet myöhemmin. Toisen huomasi aterioitsija itse ja sai sitten jälkiruokajuoman korvaukseksi. En ehkä olisi maininnut näistä, mutta kesällä käydessämme meidän kohdallamme mokailtiin myös pariinkin otteeseen. Ystävällisessä hengessä asiat selviteltiin. Yst. terv. Kaisa Seppänen
Kaisa - 26.11.2016

★ 4.00444

Vegaanibrunssi

Kaikki muu maistui paitsi jälkkäri.
Evita - 26.11.2016

★ 4.00544

Vegebrunssista palautetta

Hei! Vegaaninen brunssinne oli tällä kertaa alku- ja pääruokien osalta aivan älyttömän hyvä ja onnistunut, isot kiitokset siitä! Jälkiruokien osalta olin puolestaan jokseenkin pettynyt, aika vaisuja olivat varsinkin loistokkaan alku- ja pääruokasetin jälkeen. Aiemmin esim. rocky road on ollut tosi onnistunut jälkiruoka vegaanibrunssilla, jotain sen tyyppistä toivoisin jatkossakin. Sekä kookosherkku mangokastikkeella että banaanismoothie olivat maultaan kovin pliisuja. Mutta muuten tosiaan ihan huippusuoritus!
Elina - 26.11.2016

★ 4.00455

Niin lapset kuin aikuisetkin viihtyivät loistavasti.
Maiju - 19.11.2016

★ 5.00455

arvostelu

Hyvää ruokaa, palvelua piti odottaa turhan pitkään.
Tiina - 19.11.2016

★ 4.00352

Lauantaibrunssi

Herkullinen, monipuolinen, hienosti keliaakikot huomioonottanut tarjonta terveellistä ruokaa! Terveellisyyttä voisi vielä laajentaa jälkiruokatarjontaan (gluteeniton mantellikakku oli todella makea - siis vähemmän sokeria, kiitos). Seisovan pöydän ongelma on, että mistä lähdetään - nyt kierto lähti molempiin suuntiin ja piti jonottaa toista puolta uudestaan ...
Tuula - 19.11.2016

★ 5.00544

Loistavaa ruokaa ja mukavaa tunnelmaa

Erittäin monipuolista ruokaa. Fantastiset alkupalat, loistavat pääruuat ja ihan mielettömät jälkiruoat. Suklaakakut olivat todella maittavia.
Sami - 13.11.2016

★ 5.00555

Hyvä ruoka, parempi mieli

Hyvässä seurassa viihtyy kodinomaisessa tunnelmassa ja ruokakin maistui
Petra - 5.11.2016

★ 4.00443

Sänkkäripuhvetti

No helvetin hyvväähän se taas oli. Erityiskiitos kurpitsakeitosta, aivan täyrellistä.
Petri - 22.10.2016

★ 5.00555

Kotoisa ja rento paikka!

Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta!
Kaisa - 21.10.2016

★ 5.00555

Brunssi

Positiivisen erilainen, musiikkia voisi miettiä
Eila - 15.10.2016

★ 4.00443

Vegaanibrunssi

Leppoisa ilmapiiri, laadukas ruoka ja hyvä palvelu 
Heidi - 15.10.2016

★ 5.00455

Vegaanibrunssi Tubassa

Mahtavaa että tällaisia järjestetään. Todella hyviä ruokia eikä tarvinnut miettiä onko ruokaan "piilotettu" eläinperäisiä ainesosia. Ainut harmi oli että alkukeitto loppui kesken, seurueestamme kaksi saivat maistiaiset kattilanpohjalta (tosin kaikki sienet olivat menneet) ja kaksi jäi kokonaan ilman.
Tiina - 15.10.2016

★ 5.00454

Arvostelu

Etukäteen pelkäsimme, että sisältääköhän hävikkibrunssi kaikki Saarioisten ylijääneet einekset, mutta onneksi ei. Juurikin se syy, miksi käymme Tubassa eikä S-ketjun ravintoloissa. Ruoka oli ok, mutta ei ehkä ihan niiiiiin hyvää kuin teillä yleensä. Kasvisvaihtoehtoja oli aika niukasti, lähes kaikissa salaateissakin oli lihaa. Toki kun teemana on hävikki, niin tämä on ymmärrettävää. Muuten teillä on aina vegeilijät todella hyvin huomioitu. Jokatapauksessa ruoasta 3 tähteä, ehkäpä siksikin, että toissaviikon pizzabrunssilla oli parasta koskaan syömäämme pizzaa ja ihanat salaatit, niin odotukset ovat korkealla. En aina jaksa kirjoitella palautetta, mutta nyt kun aloitin, niin pisteet ehdottomasti hyvistä salaateista aina brunssilla ja lämpimistä ruoista. Jonkun verran ollaan käyty myös esim. Sassissa aamiaisella ja teidän brunssit eivät koskaan näytä tai maistu hotellin aamiaiselta. Plussaa siis ehdottomasti, että teillä panostetaan salaatteihin ja lämpimiin ruokiin eikä croissantteihin, jogurttiin ja leikkeleisiin, kuten muutamassa muussa brunssia tarjoavassa paikoissa. Makunsa kullakin, mutta tämä on juuri se syy, miksi brunssivalinta kohdistuu lähes aina Tubaan. Plussaa myös vaihtuvista teemoista. Alkuaikoihin verrattuna luomujuttuja ei ole enää ollut niin paljon, mutta kaikista luomutuotteista aina plussaa myös. Ehkäpä myös Oulun paras hinta-laatu lounaalla. Toki Rauhalakin hyvä, mutta Rauhalan tunnelma on melko jäykkä Tubaan verrattuna.
Tiia - 8.10.2016

★ 4.00354

Ryhmä

Rento tunnelma. Ilmapiiri erilainen kuin muissa vastaavissa ravintoloissa. Osuimme tubavisan aikaan paikalle ja se oli mukavaa plussaa.
Tuula - 28.9.2016

★ 4.00555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ