TableOnline Icon

Wanha Laamanni

Vuorikatu 17, Porvoo

Ravintola Wanha Laamanni tarjoaa moderneja skandinaavisia makuelämyksiä historiallisessa perinnemiljöössä vanhan Porvoon sydämessä.

Laamannissa herkutellaan jaettavien ruokien äärellä ja tietysti hyvässä seurassa. Tarjolla on makuhermoja kutkutteleva enemmän on enemmän-lista joka koostuu jaettavaksi tarkoitetuista annoksista. Kahdelle hengelle suosittelemme ainakin neljää annosta. Ota siis mukaan parasta seuraa ja tilaa pöytä täyteen herkkuja. Tarkoin valikoiduista raaka-aineista Laamannin keittössä loihditaan maistuvat menukokonaisuudet myös ryhmille. Porvoon Tuomiokirkon vieressä sijaitseva ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1790. Sisätilat jakaantuvat kahteen kerrokseen ja molempien salien tunnelman kruunaa kaunis takka. Huikaisevan kauniit näkymät avautuvat 80-paikkaiselta terassilta yli vanhan Porvoon kattojen. Osa terassista on katettu ja lämmitetty.

Wanha Laamanni PorvooWanha Laamanni PorvooWanha Laamanni PorvooWanha Laamanni PorvooWanha Laamanni Porvoo

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!