TableOnline Icon

Ynninkulma

Kirkkokatu 3, Oulu

Franzéninpuiston laidassa, Oulun Tuomiokirkon naapurissa seisoo yhä ylpeänä vuonna 1825 valmistunut Oulun NMKY:n vanha puutalo ”Ynninkulma”.

Kauniin patinan vuosien saatossa saanut talovanhus on ollut todistamassa niin kaupungin kasvua 5000 asukkaaseen kuin kaupungin roolia läänin hallintokaupunkinakin. Vanhin kolmesta tontilla sijaitsevista holveista on rakennettu jo 1600- luvun puolivälissä, joten holvikaarista pystyy aistimaan vuosisatojen takaisia oululaistarinoita. Nyt Ynninkulma on uuden Lapland Hotel Oulun ylpeydenaihe ja seen juhlahuoneisto on tunnelmallisinta Oulua. Ravintola Oulasta tuttu makumaailma tuo lisämaustetta illalliseen. Valittavanasi on siis pala parasta Oulua. Tiesitkö että nimi "Ynninkulma" viittaa siihen, että paikka tunnettiin ONMKY:n toimitilana neljän vuosikymmenen ajan?

Ynninkulma OuluYnninkulma OuluYnninkulma Oulu
Erikoisala

Gourmet
Tunnelma

Kotoisa
Ominaisuudet

Hotelli

14.05.2017 - 14.05.2017

Äitienpäivä Ynninkulmassa

14. toukokuuta hellitään Äitejä Ynninkulmassa lounaalla klo 13:00 alkavalla kauttauksella. Hinta 49€ / henkilö ja lapset 4-14v. 1€ / ikävuosi sekä alle 4v. veloituksetta


19.05.2017 - 19.05.2017

Illallinen Ynninkulmassa

Perjantaina 19.5. Kitchen&Bar Oulassa on suurempi illallistilaisuus, jonka johdosta tarjoamme teille mahdollisuuden ruokailla meidän historiallisessa Ynnikulman juhlahuoneistossa klo 20-23, pöytävarauksia otamme vastaan klo 20-22

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme