TableOnline Icon

Zum Beispiel

Rihkamakatu 2, Porvoo

Zum Beispiel on rento ravintola ja olohuone Porvoon vanhassa kaupungissa.

Zumin ruoka kertoo tarinoita pyörämatkoista Meksikossa ja itäisessä Euroopassa ja tuo terveisiä Välimereltä ja Alpeilta. Keittiön kulmakivinä ovat tuoreet raaka-aineet, kasvikset ja puhtaat maut. Ravintolan sydän on avokeittiö, jossa lämpenee Bertha-hiiliuuni. Zumin hapanjuureen leivotut luomuleivät ja omatekoinen luomupasta sekä jäätelöt ovat jo käsite. Kaikki ruoka on laktoositonta, ja eri ruokavaliot otetaan hyvin huomioon. Myös gluteeniton leipä leivotaan itse. Ruoan ja kahvin sekä teen alkuperään kiinnitetään erityistä huomiota, ja ravintola on ammattikeittiöiden luomuohjelmassa ylimmässä tähtiluokituksessa. Laadukas olut- ja luomuviinivalikoima kruunaa kaiken.

Lue lisää:

Kotoisasti maailmalla – Zum Beispiel
Zum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel PorvooZum Beispiel Porvoo
Arvostelut

4.21 / 5

Arvostelut (453)

4.55Ruoka
4.30Tunnelma
4.25Palvelu

Arvioni

Hyvin palveltiin keliaakikkoa.
Hanna - 16.2.2019

★ 5.00534

palaute

Tila on hieman kolkko, voisi olla viihtyisämpikin. Henkilökunta hyvin vähäpuheista ja totista. Mutta ruoka oli erinomaisen hyvää.
Heta - 16.2.2019

★ 4.00543
Näytä lisää
Avoinna

MA
10:00-18:00
TI
10:00-18:00
KE
10:00-20:00
TO
10:00-20:00
PE
10:00-23:00
LA
10:00-23:00
SU
-

4.21

Arvostelut (453)

4.55Ruoka
4.30Tunnelma
4.25Palvelu

Arvioni

Hyvin palveltiin keliaakikkoa.
Hanna - 16.2.2019

★ 5.00534

palaute

Tila on hieman kolkko, voisi olla viihtyisämpikin. Henkilökunta hyvin vähäpuheista ja totista. Mutta ruoka oli erinomaisen hyvää.
Heta - 16.2.2019

★ 4.00543

Herkullista ruokaa mukavassa miljöössä

Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu ja viihtyisä paikka. Suositellaan ehdottomasti.
Lasse - 16.2.2019

★ 5.00555

Onnistunut ilta!

Palvelu, ruoka ja tunnelma täysi kymppi. Ihanaa, että Porvoossa on tällainen oma olohuone, johon on aina kiva mennä syömään ja istumaan ystävien kanssa. ,
Outi - 16.2.2019

★ 5.00555

Kehno kokemus

Ravintolassa oli mukava sisustus ja tunnelma, joka loi fiilistä eurooppalaisesta, kiireisestä ravintolasta. Kiire näkyi siinä, että tarjoilijat eivät pystyneet ehkä antamaan asiakkailleen tarpeeksi aikaa ja palvelutilanteet suoritettiin vain läpi huomioimatta asiakasta - esimerkiksi hanaoluita kysyttäessä vastattiin nopeasti oluiden nimet, mutta ei sen kummemmin kerrottu niistä. Harmi, mutta olihan siellä toki ruuhkaa ja osa tarjoilijoista näytti siltä, että saavat hermoromahduksen. Onneksi pöytä oli varattuna meille kahdeksi tunniksi, sillä niin kauan kaiken kaikkiaan ruokailuun meni: ruokia sai aika kauan odotella. Alkuruoat olivat erikoiset; toisessa alkuruoassa salaatti oli niin tulista, ettei sitä pystynyt syömään ja siinä ollut ananas oli palanut poroksi, ja toisessa ruoassa paputahnaa oli niin paljon, että se peitti kaiken muun maun alleen. Pääruoaksi otettiin burgerit, koska ne vaikuttivat erikoisilta ja oli halua kokeilla uusia makuja. Kumkvatit olivat suuressa suosiossa kasvisburgerissä; oli kumkvattimajoneesia ja burgerin sisällä oleva salsa maistui kumkvatille. Kirpeää ja samanmakuista = tylsää. Kasvispihvi oli todella hyvää, mutta sämpylä oli sitkeää. Burgerista jäi puolet syömässä, sillä maut eivät kohdanneet eivätkä olleet niin erikoisia. Toisessa burgerissä pihvi oli todella paksu, eikä burgerissa ollut mitään kastiketta = burgeri oli kuiva. Tässäkin burgerissa tullut majoneesi maistui hiukan kumkvatille, tai jollekin muulle sitrushedelmälle. Tätäkään ei syöty kokonaan. Kaiken kaikkiaan burgerit osoittautuivat tylsiksi. Otettiin vielä jälkiruokaa siinä toivossa, että paikasta jäisi hyvä muisto mieleen. Mutta kun ei: suklaisessa laavakakussa pohja oli palanut, mutta kakku oli silti vetistä maistuen jollekin kaakaojauholle (ei ollut suklainen). Mansikkakin oli raaka ja tätä ihmeteltiin, miten kokki on edes kehdannut sen edes laittaa lautaselle? Noh, parasta tässä meidän ruokailussa oli pistaasijäätelö, mikä oli aivan älyttömän hyvää! Sille antaisin suoraan viisi tähteä. Harmi, että se ei riitä antamaan koko kokemuksesta parempaa arviointia. Selattuamme arvosteluja etukäteen ymmärsimme ravintolan olevan todella hyvä ja "fine dining"-paikka ja ehkä tämän takia meillä oli liian suuret odotukset ravintolasta.
Jasmiina - 16.2.2019

★ 2.00232

Kiitos

Kodikas. Tilava. Ripeä ja hyvä palvelu. Ruokalista monipuolinen ja ruoka todella maukasta ja kauniit annokset pöytiin tuotuina,
Anne - 13.2.2019

★ 4.00545

Neste Oyj merkkipäiväruokailu

Ruoka, palvelu erinomaista. Ainoa selkeä ja iso miinus oli se, että laskutettiin alkuperäisen varauksen mukainen lukumäärä ruokailijoita, vaikka todellinen osallistujamäärä oli pienempi ja tämä oli samana aamuna etukäteen ilmoitettu (pöytä oli katettu pienemmälle määrälle). Mikään ravintola muualla ei toimi näin, vaan yleensä lasku tulee paikalla olijoiden mukaisesti. Jatkossa vien oman ryhmäni muualle syömään.
Jaana - 12.2.2019

★ 4.00545

Arvostelu / palaute

Olin yhteiskumppani kanssa lounaalla. Palvelu ja ruokailu olivat OK ja plussana Runebergin tortutut kahvin kanssa
Vesa - 5.2.2019

★ 5.00555

hyvin pettynyt..

harmi että noin kiva paikka ei onnistu palvelussa ja ruuan kanssa paremmin. potentiaalia löytyisi vaikka mihin ja olin niin ilmoinen kun huomasin että olette auki myös iltasin. mutta henkilökunta ei osanut työnsä, ja ruoka oli kylmä tai raaka. 12 porukasta 4 sai ruokaa joka oli hyvää, muuten liian raakoja burgereita tai pihviannos oli kylmä. tarjoilia unohti mainita että saa hakea leipää, kun kysyi miltä maistu ei kuunnellut.. harmi etten voinu antaa parempaa arvosanaa.. mutta aion kylla yrittää vielä joskus toiste. kävin lounaalla ennen ja se oli todella hyvää.
Petra - 2.2.2019

★ 2.00341

Lohi annos

Hyvää oli
Johan - 29.1.2019

★ 5.00555

Serkukset syömässä

Ystävällinen palvelu. Erikoiskiitos takaisinsoitosta kun yritin ilta-aikaan tavoitella puhelimitse ja päästyäni kuulemaan vain vastaajaa, johon en jättänyt edes viestiä. Ruokalistan, mielestäni turhan kryptisiä, nimiä ja selityksiä avattiin kiitettävästi.
Heli - 26.1.2019

★ 4.00445

24.1.

Jätte bra mat och service!
Carina - 24.1.2019

★ 4.00545

Avarnin ruokailu

Todella asiakas ystävällistä palvelua. Kysymyksiin ja muutoksiin saatiin vastaus heti.
Marko - 18.1.2019

★ 5.00555

Palaute

Hei, kävimme pe 18.1 ystäväporukalla syömässä. Ruoka oli todella hyvää ja nautimme illan tunnelmasta, siitä huolimatta, että tarjoilamme käytös jätti hiukan toivomisen varaa. Meiltä otettiin saavuttuamme juomatilaukset, mutta meille ei kerrottu tiettyjen juomien kuuluvan burger-tarjoukseen ja tästä johtuen suurin osa seurueestamme tilasi ateriaan kuulumattomia juomia. Tämä selvisi meille ruokatilausta tehdessämme. Olisimme toivoneet, että tätä tarjousta olisi mainostettu jo juomatilausta tehdessämme. Tämän lisäksi tarjoilijalla tuntui olevan kova kiire saada meidät pois , vaikkakin ympärillämme oli tyhjiä pöytiä, joten tarvetta hätiköinnille ei ollut. Lautasia tultiin keräämään pois vaikka meillä yhdellä oli vielä ruokailu kesken.. Ravintola todella viihtyisä ja yks meidän lempiravintoloista Porvoossa.
Linda - 18.1.2019

★ 4.00543

Laadukas ja nopea

Laadukas ruoka ja nopea keittiöhenkilökunta teki vaikutuksen.
Markus - 15.1.2019

★ 5.00544

Hyvää ruokaa ja rentoa meininkiä

Rento tunnelma, mukava palvelu ja jännittävä ruokalista. Oli jotain erilaista ja uusia tuttavuuksia. Listaan kannattaa tutustua ennakkoon. ;)
Minttu - 12.1.2019

★ 4.00544

Palaute

Palvelu oli kiitettävää, kiitos siintä
Jani - 11.1.2019

★ 4.00445

14 hengen ruokailu

Hyvässä ajoin ilmoitetut ruokavaliot olisi voinut huomioida paremmin esim. esittelemällä valmiiksi valittuja vaihtoehtoja.
Leena - 7.1.2019

★ 4.00554

Erinomainen ruoka ja palvelu

Olimme illallisella ravintolassa, ja kokemus oli kokonaisuudessaan hyvä. Oli kiva, että ravintolassa, jossa tarjoillaan pihviä oli myös vegaanit otettu huomioon. Ainoa miinus oli cappucino, joka maistui palaneelta ja vaahto jätti toivomisen varaa. Silti vahva suositus!
Laura - 5.1.2019

★ 4.00455

Mukava ilta 壟

Tullessamme ravintolaan meidät otettiin ysyävällisesti vastaan ja ohjattiin pöytään. Palvelu oli läpi illan mutkatonta, mukavan rentoa ja iloista. Jos jotain palvelusta haluaa kritisoida niin välillä tuli sellainen fiilis että olisi voinut hiukan antaa enemmän aikaa ruokien välille, mutta tiedän että tämä vain pieni haitta. Alkuruokakeitto jossa oli mustekalaa, rapua jne oli todella maittava. Paljon syvyyttä maussa ja eri vivahteita. Pääruoaksi valitsimme kevyesti savustettua lohta ja Steinpilz risoton. Lohi annos oli hyvä. Annoksessa meidän mielestä oli perunat turhia, mauttomia. Annos olisi toiminut paremmin ilman niitä, enemmän vaikka sesongin kasviksia tilalle tai sitruunarisottoa? Steinpilz risotto oli makumaailmaltaan todella tuhti ja intensiivinen. Todella paljon sientä ja kurpitsaa. Annos toimi loistavasti valitsemamme rieslingin kanssa. Risotto olisi saanut olla minun makuuni koostumukseltaan "löysempi" ja reilusti vähemmän rosmariiniä. Jälkiruoiksi otimme kahvit ja kaksi eri makua talon jäätelöitä. Runebergin jäätelö oli hyvä. Toimi tarkoitukseensa loistavasti. Mutta hasselpähkinäjäätelö. HU HU... aivan LOISTAVA  Parhaimpia jäätelöitä mitä ollaan ikinä maistettu. Todella vahva maku alusta loppuun asti. Maistui aivan wiener nougatilta. Kokonaisuutena todella hyvä ravintola. Voin suositella ravintolaa ja pienet viilaukset makumaailmassa tekevät tästä vieläkin loistavamman paikan. Ja leivät leipäpöydässä , loistavia 壟 Kiitos mahtavasta illasta 壟
Jani - 4.1.2019

★ 5.00455

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!