TableOnline Icon

Ravintolat Oulu

Oulu nyt myös TableOnlinessa. Löydä suosikkiravintolasi ja tee ilmainen pöytävaraus vaivattomasti minuutissa!


Kansainvälinen, Moderni, Suomalainen

Skandinaavinen, Ranskalainen, Pohjoismainen

Kansainvälinen, Suomalainen, Perinteinen

Lämmin suosittelu

Oulun parhaat pitsat!
Johanna - 22.3.2019


Hävikki brunssi

Ruoka ja tunnelma erinomainen.
Seija - 16.3.2019


Ravintola Hugo, Oulu

Absolutely perfect dinner
Risto - 16.3.2019

★ 5.00
544

Hampurilainen

Valitettavasti jouduin ensimmäisen kerran pettymään ruokaan jonka söin teillä. Hampurilainen oli kylmä, poltettu ja bataatti ranskalaiset olivat myös kylmät. Ranskalaiset käytettiin uudestaan rasvakeittimessä, joten söin niitä jonkin verran, eivät olleet tuoreen oloisia enää. Hampurilaisen sämpylä oli poltettu ja täytteet , pihvi kylmiä. Tyttäreni mozzarella pizza oli myös hänelle pettymys. Mauton ja kuiva. Perheeni miesten pizzat olivat onnistuneet, kiitos siitä. Sain hyvää palvelua tarjoilijatar, joka toi minulle 20 euron lahjakortin yllätyksenä. Hyvää reakointia tilanteessa. Toisten tarjoilijoitten hymyttömyys ihmetytti kun siivosivat ja järjestivät ympäristöä. Tuban rento, iloinen, konstailematon tyyli oli nyt hakusassa. Kaikesta näistä kokemuksesta huolimatta, olette minun suosikkipaikka jota suosittelen kaikille ja tulen jatkossakin syömään teille. Terveisin Tarja Korpela
Tarja - 15.3.2019


Hyvää

Syötiin Hugon Menu viinipaketilla. Oli maukas ja täyttävä, hyvä!
Jussi - 15.3.2019

★ 5.00
545

viihtyisää ja hyvää ruokaa

Rento ja viihtyisä paikka. Hyvää ruokaa. Harmillisesti paikka sulkeutui liian aikaisin. (Ruokalista oli huonosti luettava hämärässä, siitä miinus)
Sirkku - 14.3.2019


Annokset eivät petä koskaan

Ruoka ja viiniparitus todella hyvää. Tulemme aina Hugoon käydessämme Oulussa, ja moni yhden/kahden tähden Michelin-ravintola jää listallamme taakse (esim Steirereck, Tim Raue). Tällä kertaa palvelu oli hieman omituista, vaikkakin ystävällistä. Toinen tarjoilijoista oli opiskelija, joka sai olomme monta kertaa (tahattomasti) koomisen epämukavaksi. Kun syömme isoa menua viineineen, emme halua kuulla kommentteja hummerin kilohinnasta (”tällä hinnalla olisi paras maistua”) saati siitä kuinka vähällä tarjoilija joutui tulemaan toimeen (”ei minun opintotuella”) :D. Eivät kuulu elämykseen. Ei siis jäänyt paha maku suuhun, lähinnä huvittava, mutta totesimme vaimon kanssa molemmat, että toivottavasti tämä kaveri ei aio tällä alalla tienata leipäänsä. :)
Ville - 12.3.2019

★ 5.00
553

Pizza-ilta kavereiden kanssa

Tubassa on ihanan rento ja kotoisa retrofiilis, jossa ei tarvitse katsella hienostelevia pönöttäjiä.
Marja - 9.3.2019


Hieno ilta

Loppuun myyty ilta ja kailkki toimi hyvin, ilman suurempaa ruuhkaa.
Tero - 8.3.2019


Hugo

Hyvää oli
Mervi - 2.3.2019

★ 5.00
555

Hääpäivä illallinen

Palvelusta kuusi tähteä, aivan loistava palvelu!
Jarkko - 28.2.2019

★ 5.00
555

Mainiota ruokaa

Hyvä
Saila - 27.2.2019


Vegaanibrunssi

Brunssi oli toteutettu hyvin, ruoka oli maukasta ja houkuttelevaa. Ehdottomasti menen uudestaankin!
Katri - 23.2.2019


Datenight

Sopivasti rento ruokailu treffi-iltaan!
Nina - 22.2.2019


Erittäin hyvä ruoka

Vähän ahtaanoloinen ravintola mutta ruoka oli erittäin herkullista! Pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä viikonloppuna.
Milla - 22.2.2019


Aina yhtä kivaa!

Tosi ystävällistä ja rentoa palvelua sekä mukava tunnelma. Hienoa, että brunssilla oli runsaasti vege ja maidottomia vaihtoehtoja.
Matilda - 16.2.2019


Ruoka hyvää mutta palvelu hidasta

Lista on mielenkiintoinen. Kun on pöytävaraus, pöytiintarjoilu olisi kiva, että voi rauhassa keskustella annoksista tarjoilijan kanssa. Ruokaa piti odottaa yli tunti, ja moni meitä myöhemmin tullut seurue sai annoksensa ennen meitä. Tosi hyvät pitsat ja tacot. Yli tunnin odottelun jälkeen tacoannos tuntui pieneltä.
Riikka - 16.2.2019


Illallinen

Chef`s menu osoittautui oikeaksi kokemukseksi viinilistan kera! Loistava ruoka, mahtavat tarjoilijat ja ikimuistoinen ilta. Suosittelen!
Risto - 16.2.2019

★ 5.00
555

Arvostelu

Pizza ainakin oikein hyvää. Pizzalle ei tosin kannata mennä kuin kaksi ihmistä kerralla, sillä loput joutuvat odottamaan annostaan ja yhdessä syöminen menee hieman pilalle, kun seuralaiset ovat jo yli puolivälissä annoksiaan kun loput saavat ruuan. Muissakin pöydissä näytti olevan epäselvyyksiä annosten kanssa. Riittämättömästi työntekijöitä ruuhka-aikana. Pöytiin ei ohjata, viitotaan että varaamasi pöytä on ehkä tuolla jossain. Itse en pidä siitä, että ruoka pitää tilata kassalta.
Maria - 16.2.2019


10+ paikka

Heti ovesta astuessamme otettiin meidät vastaan, palveltiin kokoajan hienosti, aina pois lähtemiseen asti. Tuntui että työntekijät oikeasti nauttivat työstään. Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilijat kertoivat tarkkaan mitä annokset sisälsivät. Oulun paras ravintola.
Tero - 14.2.2019

★ 5.00
555

Italia-brunssi

Hyvää ruokaa ja maidottomia vaihtoehtoja oli runsaasti, mikä oli mahtavaa.
Jenna - 9.2.2019


Maukas brunssi

Ruoka oli todella hyvää. Toivoisin, että pöydät sijoitettaisiin väljemmin. Ikkunan vieressä olevalta paikalta oli erittäin vaikea kulkea, koska pöytien välissä ei ollut yhtään tilaa. Onneksi nyt yksi pöytä oli tyhjillään, niin pääsi kulkemaan, muuten se olisi ollut mahdotonta. Kuitenkin kokonaisuutena hyvä fiilis jäi.
Mauri - 9.2.2019


kevyt illallinen

Meille Kahdelle -paketti oli aivan mahtava! Tarjoilijan asiantuntemus ja innostus työhönsä kyllä piristi. Miljöö oli mahtava ja vaikka tilassa oli isompikin seurue, heidän tuottama melu ei häirinnyt iltaamme. Tuskin kuulimme edes heitä.
Olli - 6.2.2019

★ 5.00
555

Arvostelu

Palvelu hyvää ja ruoka loistavaa
Lotvonen - 1.2.2019

★ 5.00
535

Meille kahdelle paketti

Todella hyvää ruokaa, mukava ja osaava henkilökunta. Tulemme kyllä pian uudestaan.
Lilla - 1.2.2019

★ 5.00
555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!