TableOnline Icon

Grillsson Hämeentie

hämeentie 19, Helsinki

At Grillsson, you can feast on steaks prepared skilfully from first-class ingredients.

When you get a tender, top-quality steak sourced from pedigree beef in front of you, grilled to perfection and served with fantastic side dishes, you’ll find you’re as hungry as a wolf. The chef has lit a flame and, with expertise and live fire, has prepared a steak on a lava rock griddle to your exact specifications. Grillsson’s delicious meat dishes are cooked on the heat of lava rocks. An outstanding meal also requires a beverage to complement it – not forgetting aperitifs and digestifs. Grillsson also has a bar with an extremely wide selection of top-quality wines, excellent beers and lagers, and other drinks that will stimulate your taste buds. Grillssons staff want you to feel at home in the classic, relaxed and cosy atmosphere of the restaurant. Let your adventurer’s heart beat in the blaze of a living fire and make Grillsson your living room.

Grillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie HelsinkiGrillsson Hämeentie Helsinki
Reviews

3.67

Reviews (323)

3.40Food
2.90
3.00Service

Plaseeraus puuttui

Inhottavaa oli heti alkuun huomata että paikkoja ei oltu valmiiksi plaseerattu vaikka olimme hyvissä ajoin varanneet pöydän. Jouduimme istumaan tuntemattomien kanssa samassa pöydässä. Huomasi, että monet eivät olleet tästä mielessään. Henkilökunnalla meno ylimääräistä aikaa kun me miettivät minne sijoittaa ruokalijat kun tämän olisi voinut välttää laittamalla paikat valmiiksi.
Karoliina - 20.8.2017

★ 3.00432

Herkullinen brunssi

Sunnuntaibrunssi oli erittäin laadukas, erityisesti salaatit ja jälkiruoat maistuvat seurueellemme (ikäjakauma 7-75). Tilat olivat hiukan ahtaat, mutta tunnelmalliset.
Tia - 20.8.2017

★ 5.00544
Show more

3.67

Reviews (323)

3.40Food
2.90
3.00Service

Plaseeraus puuttui

Inhottavaa oli heti alkuun huomata että paikkoja ei oltu valmiiksi plaseerattu vaikka olimme hyvissä ajoin varanneet pöydän. Jouduimme istumaan tuntemattomien kanssa samassa pöydässä. Huomasi, että monet eivät olleet tästä mielessään. Henkilökunnalla meno ylimääräistä aikaa kun me miettivät minne sijoittaa ruokalijat kun tämän olisi voinut välttää laittamalla paikat valmiiksi.
Karoliina - 20.8.2017

★ 3.00432

Herkullinen brunssi

Sunnuntaibrunssi oli erittäin laadukas, erityisesti salaatit ja jälkiruoat maistuvat seurueellemme (ikäjakauma 7-75). Tilat olivat hiukan ahtaat, mutta tunnelmalliset.
Tia - 20.8.2017

★ 5.00544

Kiva brunssi!

Sunnuntainen (20.8.) brunssi onnistui kivasti. Olin lukenut kauhutarinoita facebook-sivuiltanne ja pelkäsin, että edeltäneen sunnuntain (13.8) fiasko toteutuisi. Klo 12 kattauksessa oli kuitenkin koko ajan ruokaa, lautasia ym. riittävästi. Kiva valikoima, raikas brunssi. Herkuttelimme ilolla. Harmitti, että pöytävarauksemme oli huomioitu varmasti määrässä mutta ei millään lapulla pöydässä. Kun tekee varauksen etukäteen hyvissä ajoin, toivoisi jonkinlaista merkkiä tms. jottei tarvitse muiden asiakkaiden kanssa taistella pöytäpaikoista.
Tiina - 20.8.2017

★ 4.00444

Onnistunut brunssi!

Maukas brunssi, jossa oli paljon erilaisia vaihtoehtoja ja mukavaa että oli maukkaita lämpimiä ruokia! Erityismaininta hyvälle asiakaspalvelulle, asiakkaat otettiin lämmöllä vastaan. Kiitos!
Noora - 20.8.2017

★ 5.00555

Kiitos <3

Totta puhuakseni odotukseni eivät olleet korkealla, kun tulin brunssille pihviravintolaan. En nimittäin itse syö lihaa. Brunssi oli kuitenkin ehdottomasti paras ikinä saamani. Suuri kiitos siitä. Brunssi oli ihanan rauhallinen, vaikka ilmeisesti se oli täyteen bookattu. Ruoka oli maittavaa. Erityiskiitos upeasta jälkiruokapöydästä. Tulen ehdottomasti uudestaan.
Ilona - 20.8.2017

★ 5.00554

Brunssi

Sunnuntai brunssi, vähän heikonlaisesti järjestetty. Sekava, turhan pieni tila. Ensimmäisessä kattauksessa hyvin tarjottavaa, seuraavan kattauksen alkaessa lautaset alkoi loppumaan, ruoat hupenemaan. Palvelussa vähän säätämisen meininkiä, ei olla täysin loppuun asti suunniteltu mm. pöytävarauksia, ei omia pöytiä kaikille, tuntui vähän siltä että kaikki tekee vähän kaikkea, ei selkeästi kovin hyvin organisoitu töitä. Ruoka hiukan mitäänsanomatonta, mautonta, ihan perus. En maksaisi normaalia hintaa.
Ritva - 20.8.2017

★ 3.00333

Onnistunut brunssi

Hyvää ruokaa ja runsas valikoima. Suosittelemme!
Pekka - 20.8.2017

★ 4.00444

Brunssi

Kiva, mutta aika ahdas paikka. Olisin toivonut hieman enemmän vaihtoehtoja lämpimiin ruokiin, jälkiruuat mahtavia.
Anni - 20.8.2017

★ 4.00344

Päivällinen

Suositeltava paikka
Tuomo - 17.8.2017

★ 5.00544

Liian vähän henkilökuntaa

Ravintolassa oli aivan liian vähän henkilökuntaa suhteessa sisään otettujen pöytävarausten määrään. Salin puolella ei ollut yhtäkään vain saliin keskittynyttä työntekijää. Vaikka kassahenkilö ja yksi salin-ja keittiön väliä sukkuloinut työntekijä tekivät parhaansa, olivat pöydät täynnä likaisia astioita ja parhaimmillaan jono oli aina ulos johtavien portaiden alapäähän saakka. Lisäksi sekä ruoat ja astiat olivat jatkuvasti lopussa. Omistajan täytyisi osata palkata riittävästi henkilökuntaa, jos järjestää tarjousbrunsseja.
Pasi - 13.8.2017

★ 1.00322

Brunssi oli fiasko

Jouduimme odottamaan pöytää 45 minuuttia vaikka oli pöytävaraus. Pöydät oli likaisia ja asiakkaat joutuivat siivoamaan edellisen asiakkaan astiat. Puolet menussa luvatuista ruokalajeista oli lopussa. Kaikki muukin ruoka oli kokoajan loppu. Saimme syödäksemme lähinnä pastasalaattia, perunaa ja maissia. Eli ei mitään minkä takia tulimme brunssille. Kaikenkaikkiaan brunssista jäi ikävä maku suuhun, pelkkää ajan ja rahan tuhlausta.
Linnea - 13.8.2017

★ 1.00211

Brunssiruuhka, mutta kohtuullinen ruoka

Tarjous brunssille oltiin myyty liikaa paikkoja ja sisääntulo ruuhkautui. Puolen tunnin odottamisen jälkeen odoteltiin 15min vielä ruokia, jotka olivat vuorotellen kaikki loppu. Henkilökuntaa oli kolme ja he tekivät kaikkensa, mutta ilman kohtuullisen maukasta ruokaa kokonaisuus olisi ollut 1 tähti.
Juhana - 13.8.2017

★ 2.00422

Brunssi

Olimme varanneet pöydän klo:14:00., mutta pääsimme pöytään vasta 14:20 ja tällöinkin meidän piti vielä odottaa reilu 10min. että pöytä saatiin siivottua. Grillssonin ongelma on liian vähäinen henkilökunnan määrä. Paikalla vain kaksi henkilöä, tarjoilija ja kokki. Vaikka he yrittivät parhaansa, eivät hekään mahdottomuuksiin taivu. Pöytiä ei saatu siivottua riittävän nopeasti, ruoka oli koko ajan loppu ja sitä joutui odottamaan, eikä kaikkea listassa mainittua edes ollut tarjolla. Offerillan tarjous oli varmasti osasyy brunssin suureen suosioon, mutta hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu ei pelasta eilistä farssia, joka brunssilla oli. Ruusuja kuitenkin työntekijöille, jotka jaksoivat venyä ja hymyillä kaaoksesta huolimatta.
Tea - 13.8.2017

★ 2.00322

Huono palvelu

Huono palvelu, vähä henkilökunta, olen todella pettynyt 
Valentina - 13.8.2017

★ 1.00131

Brunssi sunnuntaina

Nyt oli tainnut käydä niin että paikka oli ylibuukattu. Tai henkilökunnassa oli vajaamiehitys, homma ei ihan toiminut. Pisteet hyvästä asiakaspalvelusta vaikka paikka oli täynnä ja sotkuinen vajaamiehityksestä johtuen. Ruoka oli hinta/laatu suhteelra ookoo.
Salla - 13.8.2017

★ 2.00324

Brunssi

Ruoka oli tosi hyvää, mutta ravintolassa taisi olla liian vähän henkilökuntaa töissä. Ruoat, lasit, aterimet ja lautaset olivat loppu. Palkatkaa lisää henkilökuntaa töihin niin paikka olisi tosi hyvä!:) kiitos!
Emily - 13.8.2017

★ 3.00434

Emme saaneet luvattua ruokaa

Jonotimme pöytävaraustamme puolituntia, jonka jälkeen pääsimme puolituntia myöhemmin siivoamattomaan pöytään. Tämän jälkeen odotimme vielä 17 min lautasia ja ruokailuvälineitä, jotka olivat kokonaan loppu. Loppu olivat myös lasit, mehut sekä leivät joita olisi voinut syödä käsin. Lämpimistä ruoista kaikki oli myös loppu, kun saimme lautaset. Listan mukaista lohta tai katkarapuja emme koskaan nähneetkään, kuten myöskään leipää ei tullut myöskään enää lisää. Luvattuja, listalla olevia juustoja ( brie ja gryer)emme myöskää koskaan saaneet. Kokki tuli keittiöstä ilmoittamaan, että vaahtokarkkikakku sekä pannacotta ovat kokonaan loppuneet keittiöstä. Myös molemmat salaatit olivat myös loppu koko käyntimme ajan. Maksoimme täysin tyhjästä, ruokaa ei yksinkertaisesti ollut ja aikataulut pettivät todella pahasti!
Emilia - 13.8.2017

★ 1.00211

ihan kamalaa

ei voi mennä hommat enää pahemmin pieleen
Marko - 13.8.2017

★ 1.00111

Brunssi 13.8

13.8 Brunssi hieman kaaos, vain yksi tarjoilija ja kokki. Ruoka oli loppu pitkän aikaa, ja joitain ruokia ei saanut ollenkaan kun oli keittiöstä kokonaan loppu. Enemmän henkilökuntaa peliin niin toimii paremmin!
Ida - 13.8.2017

★ 2.00423

Arvostelu 13.8.2017

Pöytävarauksemme oli klo 14, pöydän saimme n 40 minuuttia myöhässä. Ruoka-astiat olivat tyhjiä ja niitä täytettiin milloin milläkin ruualla, ei listan mukaisella. Astiat loppuivat, vesi loppui, kahvi loppui. Paikka oli aivan täynnä ja henkilökuntaa yksi keittiössä ja yksi salin puolella. Kaikki plussa meneekin heille. Kohtuuttomasta työtaakasta huolimatta ystävälliset ilmeet ja palvelu. Ravintola oli täysin ylibuukattu sekä ruuan että henkilökunnan suhteen
Jutta - 13.8.2017

★ 2.00335

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE
Join our mailing list