TableOnline Icon

Hausman

Töölönlahdenkatu 3, Helsinki

Ravintola Hausman on perheyritys, joka sijaistee Helsingin sydämessä rautatieasema ja kansalaistorin välittömässä läheisyydessä.

Hausmannin nimi viittaa siihen, että ruokalista edustaa saksalaista ja suomalais-scandinaavista keittiötä. Listalta löytyy tuhti Wienerschnitzel ja badenilaiseen tapaat valmistettua maksaa ja pohjoismaista ruokaa edustavat esim. Toasta skagen ja silakkapihvit. Ravintoloitsija Manfred Schlegelin yli 45 vuotinen rautainen alan kokemus takaa laadukkaan ruokailukokemuksen. Tytär Satu Schlegel ja ystävällinen sekä palvelualtis henkilökunta luovat asiakkaille miellyttävän ravintolaelämyksen. Manfredin ja Sadun omistautuminen näkyy jatkuvana korkeana laatuna ravintolan keittiön ja ravintolasalin työskentelyssä. Ravintolassa panostetaan aina parhaisiin raaka aineisiin. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka aineista paikan päällä. Hausmanniin voit tullla pikaiselle lounaalle, piipahtaa lasilliselle tai illallistaa pitkän kaavan mukaan. Ravintola on myös erinomainen paikka viettää yksityistilaisuuksia, Hausman tarjoaa myös catering-palveluja. Kesäaikaan ravintolan edessä on mukava terassi vastapäätä uutta keskuskirjastoa.

Hausman HelsinkiHausman HelsinkiHausman HelsinkiHausman HelsinkiHausman Helsinki
Specialities

FishBeerMeat
Open on

MO
11:00-15:00
TU
11:00-22:00
WE
11:00-22:00
TH
11:00-22:00
FR
11:00-00:00
SA
15:00-00:00
SU
-

Restaurateur, join TableOnline

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE