TableOnline Icon

Karljohan

Yrjönkatu 21, Helsinki

Gift card

Karljohan cooks classics and traditionalities with a big heart.

Houses vorschmack, overcooked sirloin chest, thymus and all the other visceral foods has found many loyal friends within 30 years. In the 10 to 12 course lunch menu which change every day you could find something like Tirri roast which is an traditional Carelian fat puree, old-time dill meat or lamb cabbage. On offer there is always also fish, meat and viscerals. Happy hubbub of lunch bends in a cozy unhurried, when the restaurant opens its doors for dinner at five. Lover of delicious food appreciates the Karljohas carefully prepared classic dishes and seasonal specialties, uncomplicated service and an intimate atmosphere. Lunch Mon-Fri 11-15. Karl Johan does not take any reservations for the lunch.

Karljohan HelsinkiKarljohan HelsinkiKarljohan Helsinki
Reviews

4.46

Reviews (397)

4.30Food
4.30
4.50Service

Lauantai-ilta kaksin

Ruoka hyvää, hinta-laatusuhde ok, olut kallis.
Tuula - 19.8.2017

★ 4.00445

Maukas ja kesäinen illallinen

Toast Skagen ja Hanhenkopi alkupaloina maukkaat ja kauniisti esille asetetut. Karljohanin oma juhlaolut hyvää. Päivän kala, juurekset ja tuoreista kanttarelleista tehty kastike sopivat hyvin yhteen. Valkoviini sopivan kylmää. Mustikka parfait ja ruislastut jälkiruokana kruunaavat aterian.
Anne - 4.8.2017

★ 4.00445
Show more
Specialities

WineMeat
atmosphere

CasualCosy
Open on

MO
11:00-23:00
TU
11:00-23:00
WE
11:00-23:00
TH
11:00-23:00
FR
11:00-23:00
SA
14:00-23:00
SU
-

4.46

Reviews (397)

4.30Food
4.30
4.50Service

Lauantai-ilta kaksin

Ruoka hyvää, hinta-laatusuhde ok, olut kallis.
Tuula - 19.8.2017

★ 4.00445

Maukas ja kesäinen illallinen

Toast Skagen ja Hanhenkopi alkupaloina maukkaat ja kauniisti esille asetetut. Karljohanin oma juhlaolut hyvää. Päivän kala, juurekset ja tuoreista kanttarelleista tehty kastike sopivat hyvin yhteen. Valkoviini sopivan kylmää. Mustikka parfait ja ruislastut jälkiruokana kruunaavat aterian.
Anne - 4.8.2017

★ 4.00445

Todella viihtyisä miljöö

Todella viihtyisä miljöö
Anna-maija - 4.8.2017

★ 4.00444

Mediocre.

Of someone is allergie to gluten and you mistakenly serve her a cracker with the cheese, you should knie that you cannot simply advise not to eat the cracker. The cracker may have contaminated the cheese and thuis could make very sick. The food came with a lot of mashed potatoes, somewhat too much, in our view.
Bert - 31.7.2017

★ 3.00333

HIeno kokemus

aiavan erinomaista, eikä suinkaan mitään tavallista arkiruokaa! Kanttarellejakin oli keitossa ihan runsaasti! Kolmen ruokalajin menu jätti ihanan jälkimaun!
Leena - 26.7.2017

★ 5.00555

Kesälomalle

Ruoka oli hyvää, mutta tunnelma ei ollut kovin korkealla.
Heikki - 21.7.2017

★ 3.00433

Iltapala neljälle

Parasta oli tarjoilija, asenne kohdallaan ja palvelu ok huumorin säestyksellä
Martti - 20.7.2017

★ 5.00455

Mutkatonta maukasta ruokaa

Kiva pieni ravintola, viihtyisä tunnelma ja hyvä palvelu. Ruoka oli maukasta ja sopivan kokoiset annokset.
Eveliina - 18.7.2017

★ 5.00554

Pettymys?

Olimme tottuneet saamaan erinomaista ruokaa täältä. Tällä kertaa ruuan laatu ja taso oli ns. normaalitasoa eli meistä kolmesta nautiskeliasta huonoa. Onko kokki vaihtunut, epäilimme?
Tapio - 18.7.2017

★ 4.00234

Hieno kokemu

Hienosti ja hyvistä raaka-aineista tehtyjä annoksia. Erinomainen riesling
Jukka - 17.7.2017

★ 4.00545

Finsk mat när den är som bäst!

God mat, trevlig och kunnig service, fint och konstruktör upplagt. Bra!
Tomas - 11.7.2017

★ 5.00455

Perinteitä kunnioittava illallinen

Remontoidun Karljohanin interiööri on siisti ja asiallinen. Illan yleisöstä enemmistö oli turisteja - ehkä aitoon suomalaiseen ruokaan tutustumassa? Ravintola rauhaisa paikka keskellä Helsinkiä. Kausimenu maistui. Korvasienikeitto asiallista: sieniä runsaasti, hiekkaa ihan hitunen (niin kuin pitääkin). Valitettavasti 3 kertaa ryöpätyistä korvasienistä lähtee myrkyn lisäksi suurin osa makuakin, mutta se ei ole kokin vika. Karitsan munuaiset oli paistettu juuri sopiviksi. Pannacotta ja raparperi oli onnistunut yhdistelmä. Miellyttävä ja asiallinen tarjoilija suositteli mukavat viinit. Ensi kerralla ehkä kateenkorvaa.
Heikki - 27.6.2017

★ 4.00444

LOISTAVAA

etanat maistuvia, kuha erittäin hyvää, juustot maukkaita ja ne viinit AAAHHHH
Lauri - 8.6.2017

★ 5.00555

Tiistai 6.6.2017

Monet kiitokset koko seurueen puolesta, kaikki olivat tyytyväisiä. Lisäksi kaunis ympäristö.
Marja-liisa - 6.6.2017

★ 5.00555

Ensimmäinen käynti

Ehdottomasti tulen toistekin ja kerron kokemuksesta kavereille. Hyvää kesää!
Arja - 6.6.2017

★ 5.00555

Kaikki tykkäsivät

Kiva paikka
Arja - 6.6.2017

★ 5.00555

Palaute

Kiitos! Kaikki toimi hyvin. Voin suositella hyvänä ja miellyttävänä ruokapaikkana.
Jorma - 1.6.2017

★ 4.00445

Excellent

Ensimmäinen vierailu, mutta ei viimeinen. Erittäin mukava ja viihtyisä ravintola.Palvelu oli mukava ,jouheva ja luonteva. Ruokalistasta löytyi jokaiselle jotakin ja lisäksi oli muutamia päivittäin vaihtuvia annoksi liitutaululla. Valintamme oli Vorschmack, joka oli erittäin maukas ja riittoisa. Hatvoin niin hyvää saa! Ravintolan pienuuden ja suosittuvuuden takia kannattaa varata pöytä ajoissa.
Stig - 27.5.2017

★ 4.00555

Illallinen

Muuten erittäin miellyttävä illallinen, mutta naapuripöydän suurehkon seurueen äänekäs seurustelu pienessä tilassa häiritsi omaa keskustelua.
Vesa - 26.5.2017

★ 4.00544

Onnistunut uudistuminen

Hyvää ruokaa viihtyisässä miljöössä.
Anna-maija - 22.5.2017

★ 4.00444

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE
Join our mailing list