TableOnline Icon

Kiila Food & Bar

Kalevankatu 1, Helsinki

Restaurant Kiila Food & Bar along the Mannerheimintie, in the city centre serves Scandinavian and Finnish food with an international twist.

Great view from second floor to bustling Mannerheimintie makes Kiila perfect place to just sip cocktails enjoying good music or have a dinner with wines. Kiila has also nice terrace for eating or having cocktails. Restaurant opens already 8.00 pm serving breakfest and on weekends they serve taste brunches. A la Carte -dinner is availble everyday.

Kiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar HelsinkiKiila Food & Bar Helsinki
Reviews

3.60

Reviews (1074)

3.75Food
3.60
3.05Service

Kiila

Ruoka oli hyvää. Palvelu oli sekavaa. Asiakasta ei huomattu ja saman varatun pöydän seuruetta ohjattiin kahteen eri pöytään.
Hanna - 19.10.2017

★ 4.00531

Ei paras ilta

Ei ollut paras päivä ravintolalla salin eilä keittiön puolella. Alkuruokatilaus unohtui. Viinilista piti pyytää. Vain toiselle tuotiin olut. Pasta oli pettymys sekä ulkonäöltään että koostumukseltaan. Paremman tekisin kotona.
Taina - 17.10.2017

★ 3.00241
Show more

3.60

Reviews (1074)

3.75Food
3.60
3.05Service

Kiila

Ruoka oli hyvää. Palvelu oli sekavaa. Asiakasta ei huomattu ja saman varatun pöydän seuruetta ohjattiin kahteen eri pöytään.
Hanna - 19.10.2017

★ 4.00531

Ei paras ilta

Ei ollut paras päivä ravintolalla salin eilä keittiön puolella. Alkuruokatilaus unohtui. Viinilista piti pyytää. Vain toiselle tuotiin olut. Pasta oli pettymys sekä ulkonäöltään että koostumukseltaan. Paremman tekisin kotona.
Taina - 17.10.2017

★ 3.00241

Meluista, mutta hyvä ruoka

Paikassa musiikki aivan liian rauhatonta ja sitä soitettiin kovalla. Palvelu oli ilmeisesti ravintolassa olevasta isosta ryhmästä johtuen melko hidasta, mutta kuitenkin ystävällistä. Ruoka oli hyvää. Melu häiritsi mukavaa ravintolailtaa ja haittasi keskustelua.
Anna - 14.10.2017

★ 3.00533

Pettymys

Tarkoitus oli tulla syömään perheen kesken, koska emme olleet nähneet toisiamme lähes vuoteen. Meille kerrottiin, että ruokaa joutuisi odottamaan noin 30 min ja tämä oli meille ok. Kuitenkin ruokien saapuessa yksi seurueemme annoksista oli väärä. Tarjoilija lähti selvittämään asiaa toisen tarjoilijan kanssa ja noin 10 min päästä yksi tarjoilija tuli kertomaan meille, että käy kysymässä keittiöstä kauanko oikean annoksen saaminen kestäisi. Aloitimme syömään ja olimme pettyneitä, koska yksi ruokailija oli ilman annostaan. Odotimme tarjoilijaa kertomaan kuinka kauan annoksen saaminen kestäisi, koska hän oli sanonut menevänsä selvittämään asiaa. Tarjoilijaa ei kuitenkaan kuulunut. Hän ei myöskään ohi kulkiessaan ottanut meihin kontaktia ja ihmettelimme miksei hän tule kertomaan asiasta, jonka hän sanoi selvittävänsä. Odotimme 20 min lisää ja muu seurueemme oli jo syönyt, kun tarjoilija tuli puuttuvan annoksen kanssa. Emme siis saaneet vastausta siihen kauanko tilatun annoksen valmistamiseen menee, vaikka tarjoilija erikseen mainitsi meille menevänsä selvittämään asiaa. Jos olisimme odottaneet yhtä annosta, meidän muitten annokset olisivat olleet kylmiä. Odotettu annoskaan ei kuulemma ollut erityisen hyvää ja vaikutti nimenomaan kiireessä tehdyltä. Ymmärrän, että kaikille sattuu virheitä, mutta olimme aika pettyneitä asian hoitamiseen. Saimme myöhästyneestä annoksesta -20% alennuksen joka oli 4€, kun kokonais laskumme kuitenkin yli 80€. Itse olen asioinut Kiilassa ennenkin ja saanut hyvää palvelua, mutta en ihmettele, että muu seurueemme ei todennäköisesti tule uudelleen.
Anu - 14.10.2017

★ 3.00342

lounastapaaminen

Hyvä salaattipöytä, lounaan hinta-laatusuhde hyvä. Hieman meluisa ympäristö, vaikea kuulla puhetta oman pöydän yli - akustiikka ongelma.
Maria - 10.10.2017

★ 4.00434

Päivällinen ex kollegan seurassa

Vege pasta oli mielestäni maultaan lattea. Hyvä seura ja palvelu korvasi tilanteen.
Anne - 9.10.2017

★ 4.00344

Brunssi

Kassajonon purun voisi pyrkiä tekemään nopeammin. Lasi kuohuviiniä voisi kuulua brunssin hintaan, sillä se on kuitenkin melko tyyris. Muuten ympäristö on miellyttävä.
Mari - 8.10.2017

★ 4.00444

Hyvää ruokaa kovassa metelissä

Ruoka oli hyvää ja monipuolista brunssilla. Äänimaailmalle kannattaisi tehdä jotain, sillä pöydässä joutui korottamaan ääntään tullaakseen kuulluksi, koska asiakkaista lähtevä keskustelun meteli oli niin kova.
Mervi - 8.10.2017

★ 4.00444

Kiila brunssi

Tarjoilijoilla oli aivan liian kiire, jatkuvasti tarjottavat ja astiat loppu, epäsiisti vaikutelma
Birthe - 8.10.2017

★ 2.00322

Pettynyt

Kova meteli, ruokalista oli eri kuin netissä, pihviruoka oli kylmää ja kypsyysaste vähän niin ja näin.
Maritta - 7.10.2017

★ 1.00123

hyvä ja kätevä lounaspaikka

hyvä ja nopea palvelu
Pirjo - 5.10.2017

★ 4.00444

Brunssi

Todella ihanaa ruokaa, mukavassa ilmapiirissä. Ammattitaitoiset ihmiset töissä.
Kati - 1.10.2017

★ 4.00544

Yleisesti

Varasin pöydän brunssille viikkoa ennen ja erityisesti toivoin ikkunapaikkaa. Emme kuitenkaan saanut ikkunapaikkaa ja sisään tullessa minua kehotettiin toivomaan uudestaan kun varaan ensi kerran, vaikka sillä ei tälläkään kerralla ollut mitään vaikutusta. Hieman hassua että toinen pariskunta pääsi ikkunapöytään istumaan kuitenkin. Kun asiakasta saatetaan pöytään olisi ehkä hyvä osoittaa paikka selvemmin ja takkien säilytyspaikka, voisi kysyä onko asiakas käynyt aikaisemmin ja infota mistä löytyy wc ja lisämyynnin saisi helposti tehtyä infoamalla kuinka esim maksullisten juomien tilaaminen tapahtuu. Lisäksi asiakkaan lähtiessä nopea moikkaaminen ja kiitos eivät vie paljon aikaa mutta jättävät jäljen, sen olisin itse vielä lisännyt, jotta kodinomainen fiilis olisi säilynyt myös palvelun jälkeen. Ruoka oli ihan ok. Maustamiseen olisin toivonut hieman enemmän panostusta, mutta ihan perushyvä brunssi kuitenkin hintaansa nähden. :) Ilmapiiri oli kuitenkin rento ja mukava. Ravintola sisältä viihtyisä ja erityisesti valaistus oli mukava ja kodinomainen.
Sini - 1.10.2017

★ 3.00343

Maukas brunssi

Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja runsaasti.
Jaana - 30.9.2017

★ 4.00544

Ruoka oli ihan hyvää

Palvelu sisään tullessani oli hieman tylyä/töksähtävää. Ruoka oli kuitenkin ihan hyvää ja valikoimaa riittävästi.
Tuomo - 30.9.2017

★ 3.00433

Illallinen

Punaviini liian kylmää. Osa alkuruuista puuttui lankulta. Entrecote-liha ei ollut ihan priimaa. Kokonaisuus silti kiitettävä.
Saku - 29.9.2017

★ 5.00454

Ravintola-arvostelu

Palvelu oli hyvää paitsi laskua saimme odottaa kauan ja jouduimme hakemaan tarjoilijan ja kerroimme, että kaipaamme laskua. Hän oli hieman närkästynyt tästä :( Ihana pöytäpaikka :)
Tuire - 26.9.2017

★ 4.00444

Kiila

Palvelussa itsessään ei ollut vikaa mutta extra työntekijä vilkkaaseen lauantai-iltaan olisi ollut tarpeellinen. Ruokaa sai odottaa kauan, mutta ruoan jälkeen palvelu halvaantui totaalisesti. Olisimme tilanneet jälkiruokaa, mutta tarjoilija ei 45 minuuttiin tullut edes korjaamaan astioita, saati kysynyt haluaisimmeko tilata vielä jotain. Päätimme pyytää laskun, sitäkin saimme odottaa puolisen tuntia. Lopulta menimme itse kassalle maksamaan. Muistakin pöydistä kuulimme närkästyneitä kommentteja palvelun hitaudesta. Haluan vielä alleviivata että palvelussa itsessään ei ollut valittamista, vaan tarjoilijalla ei yksinkertaisesti ollut aikaa huomioida kaikkia pöytiä edes kohtuullisen ajan puitteissa.
Satu - 23.9.2017

★ 3.00331

Palaute

Hei! Kurja kirjoittaa negatiivista palautetta, mutta valitettavasti vierailumme teillä sisälsi kaikennäköistä pientä epäkohtaa. Isoimpana oli se, että kun meiltä oli otettu tilaukset, ja oltiin tuomassa juomia (n.10 minuuttia tilauksesta) meille kerrottiin, että ruokien kanssa menee vähän pidempään, 40 minuuttia. Se oli pettymys, josta olisi ollut hyvä kertoa jo tilatessa, niin kai olisi reiluinta. Asiaa ei erityisesti pahoiteltu vaan se tuli ilmoitusluontoisena eikä meidän kommentteja jääty mitenkään kuuntelemaan. Seuraava isompi pettymys oli se, kun viimein saimme ruoat, että yhden meistä tilaama pihvi ei ollut mediumina. Pihvi oli ilmeisesti jo listalla ilmoitettu mediumiksi. Tämän tähden yhden meistä ruoan odottelu venyi todella pitkäksi. Muita pienempiä juttuja oli, varmaankin juuri ravintolan kiiretilanteesta johtuen seuraavat: -shampanjalasit jäivät pöytäämme, vaikka emme niitä käyttäneet. -uuden viinilasitilauksen tullessa vanha tyhjä lasi jätettiin pöytään. -pihvin tullessa jouduimme pyytämään erikseen pihviveitsen -pihvistä tarjottiin jälkkäriä. Emme kerinneet sitä niin myöhäiseksi venyneessä illallisellamme ottamaan aikataulujemme vuoksi. Laskua tilatessa pihvin odottelusta kompensoitiin rahallisesti, mutta sitä ei mitenkään verbalisoitu tai otettu esiin. Jotenkin tuntui, että kommunikointi ei oikein toiminut tällä kertaa. Ruoat olivat oikein maittavia, kiitos niistä! Tilanne olivat kauniit ja sijainti mahtava! Ystävällisesti, Jenni
Jenni - 23.9.2017

★ 3.00542

Pöytävaraus

Ilmapiiri muuten ihana, todella meluisaa, vaikea keskustella
Janette - 22.9.2017

★ 4.00444

Restaurateur, join TableOnline

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE
Join our mailing list