TableOnline Icon

Kiila Food & Bar

Kalevankatu 1, Helsinki

Restaurant Kiila Food & Bar along the Mannerheimintie, in the city centre serves Scandinavian and Finnish food with an international twist.

Great view from second floor to bustling Mannerheimintie makes Kiila perfect place to just sip cocktails enjoying good music or have a dinner with wines. Kiila has also nice terrace for eating or having cocktails. Restaurant opens already 8.00 pm serving breakfest and on weekends they serve taste brunches. A la Carte -dinner is availble everyday.

Kiila Food & Bar Helsinki
Kiila Food & Bar Helsinki
Kiila Food & Bar Helsinki
Kiila Food & Bar Helsinki
Kiila Food & Bar Helsinki
Kiila Food & Bar Helsinki

3.57

Reviews (832)

3.00Food
3.65
3.05Service

Ihan kiva.

Ravintolaa oli vaikea saada kiinni puhelimitse, kun yritin varata pöytää 8:lle. Aamupala oli muuttunut.
Tiina - 19.2.2017

★ 3.00452

Kiilan brunssi

1 kassa rahastaa ja ohjaa pöytään. Salaattipöytä , ihan perus, kasvissyöjille perunoita lämpimäksi ruuaksi. Vaahtokarkit ja tyrnihäsdäkkä gluteenittomia. Ei muita vaihtoehtoja. Kova hälinä. En suosittele.
Arja - 19.2.2017

★ 2.00121

Kiilan brunssi

Ruoka oli maukasta ja hyvä vailikoima. Mutta ruokaa ei ollut hyvin saataville; astiat oli tyhjillään ja osa jäi saamatta kokonaan. Lautaset ja ´ruokailuvälineet puuttuivat, niitä sai jopa pariin otteeseen odotella. Palvelu oli ystävällistä.
Sanna - 19.2.2017

★ 3.00333

Brunssilla Kiilassa

Ihan mukava brunssi. Kaipasin lohta ja kaloja, useampia juustoja, hilloa croissantin kanssa ja kakkua.
Maria - 18.2.2017

★ 3.00334

Palvelu tökkii, laatua enemmän valikoimiin

Palvelu töykeää, ruoka perus ok, tosin hyvin lihapitoinen, joten lihansyöjät olivat ihan tyytyväisiä. Jäimme kaipaamaan esim. kalaa ja katkarapuja. Leipävalikoima suppeaa. Missä kunnon tuoremehut ja smoothiet? Kahvi painunutta ja pahaa. Jäkiruokapöytä ihan ok. Hinta-laatusuhde ei kohdallaan ja palveluasenteeseen kannattaisi satsata.
Seppo - 18.2.2017

★ 2.00231

Eikö teitä lauantaibrunssii panostaminen kiinnosta?

Lauantain brunssi oli hintaansa nähden todella suppea! Nakkeja ja pastaa ja niistä yli 20€! Croissantit kaukana tuoreista. Leikkeleitä ja juustoja oli vain yhtä laatua. Jälkiruokapyödässä vain yhtä kakkua ja kaikki muu pyödässä oli kuivunutta eikä muutenkaan houkutellut. Ettekö te panosta lauantaihin ollenkaan? Vai oliko syynä se ettei viimeiseen kattaukseen enää kiinnosta keskittyä, jos on näin nii myykää se sitten halvemmalla!! Tuli mieleen että me "brunssilaiset" oltiin lauantaina vähän niin kuin sikaosasto jotka söi kaikkea mikä on jäänyt muilta yli. Olen käynyt teillä monesti mutta sunnuntaibrunsseilla ja tää oli todella pettymys. Pitää mennä muualle jossa saa hinnalle vastinetta ja syödä tuoretta.
Aleksi - 18.2.2017

★ 2.00133

Kiitos!

Kaikki oli erinomaista!
Helena - 18.2.2017

★ 5.00555

Päivällinen aikuisten kesken

Kaikki meni muuten ihan nappiin, mutta tarjoilija rupesi keräämään astioita pois pöydästä kun osa söi vielä.
Karoliina - 18.2.2017

★ 5.00554

Hyvä tunnelma

Baaritiskille muodostui usein aika pitkät jonot mikä vaikutti kokemukseen, mutta muuten tilat oli viihtyisät ja tunnelma hyvä. Pöytävaraamisen mahdollisuus baarialueellekin ehdottomasti plussa, kiitos siitä!
Minna - 17.2.2017

★ 4.00353

dinneri

hyvä!
Misael - 17.2.2017

★ 5.00445

Nice food and atmosphere but slow service

Nice food and atmosphere but slow service
Katja - 16.2.2017

★ 4.00442

Arvostelu

Ruoan laatu oli pettymys. Hampurilaisen pihvi oli kuiva ja ruoka liian suolasta minulla ja kaverillani. Ruokaa sai odottaa liian pitkään. Saimme erittäin kapean pöydän ja meluisan paikan. Pyysin siirtoa rauhallisempaan paikkaan mutta vapaata pöytää ei kuulemma ollut. Sen ajan kun söimme ympärilläni oli kolme pöytää vapaana. Ei näin. En suosittelisi enkä tulisi syömään uudelleen
Mari - 14.2.2017

★ 2.00222

Just Married

Olemme tyytyväisiä kokemukseemme Kiilassa ja tulemme ravintolaan mielellämme uudelleen. Ruoka oli maukasta ja hinta-laatu -suhde kohdallaan. Erityismaininta kekseliäästä jälkkärilistasta. Vegaanivaihtoehtoja olisi hyvä tuoda enemmän esille menussa. Lisäksi kaipasimme alkoholitonta kuohuviiniä. Saimme ravintolan parhaan kulmapöydän sitä erikseen pyytämättä. Eli henkilökunta tuntui huomioivan erityisen juhlapäivämme, vaikka emme infonneet mitään etukäteen. Iso kiitos siitä!
Liisa - 14.2.2017

★ 4.00454

Illallinen

Ravintolan ilmapiiri ja palvelu on todella ihana, varsinkin eilisen koristelut oli top. Jöi kuitenkin mietityttämään onko Pirkka suola ja pippurimyllyt todella astetta hintavamman ja mielestäni tasokkaamman ravintolan imagoon sopivia a la carte puolella. Ihmeeksi jäi myös yleensä kaikki ruokaisen poikaystäväni rapupasta, kun siitä 2/3 jäi lautaselle, valitettavasti. Yleensä olen ravintolasta pitänyt, mutta nyt nämä asiat jöivät jotenkin vaivaamaan. Nämä asiat kannattaa ehkä laittaa mietintään!
Aurora - 14.2.2017

★ 3.00244

arvostelu

Hieman epätarkkuutta laskun kanssa(Cityshoppari etu meinasi jäädä huomioimatta vaikka kortti näytettiin ohjeen mukaan heti ennen tilauksen tekoa. WC-tilojen siisteyteen voisitte myös kiinniittää huomiota.
Seija - 14.2.2017

★ 4.00544

Illallinen Kiilassa

Ruoka ihan jees, mutta ei mitenkään erityistä. Aika meluisa paikka. Palvelu paikoin tosi hidasta ja osa tarjoilijoista oikein ystävällisiä osa tosi kylmäkiskoisia.
Päivi - 14.2.2017

★ 3.00333

Ruuan saaminen keski kauan

Perusruokaa, vähän ylihintaista. Odotimme pääruokia noin tunnin.
Minna - 14.2.2017

★ 3.00233

Ystävänpäivän illallinen

14.2.2017. Palvelua ei juuri ollut, sillä ravintola oli hyvin täynnä. Lisää tarjoilijoita olisi tarvinnut, mutta paikalla olevat olivat hyvin rentoja, ammattimaisia ja mukavia. Ruokalistassa oli paljon kielioppivirheitä, mikä heikensi kuvaa hyvästä ravintolasta. Ruokalistojen oikoluku olisi pieni vaiva, mutta oikeinkirjoitus vaikuttaa siihen, millainen kuva asiakkaalle jää ravintolasta. Ruoka oli hyvää, mutta annokset olivat melko pieniä. Jopa kaltaiselleni pienikokoiselle naiselle annos oli aika pieni, ja deittini lähti ravintolasta nälkäisenä. Tilasimme molemmat burgerit, mutta sama ongelma ilmeni viime kerralla, kun söin jokirapupastan. Kokonaisuudessaan ilta oli kiva, kiitos Kiilan henkilökunnalle!
Emma - 14.2.2017

★ 3.00342

Ystävänpäiväillallinen

Tullessamme ravintolaan hyvissä ajoin ennen varausta, tarjoilija opasti meidät baarin puolelle ja kertoi, että pääsemme varattuun pöytään vähän ennen neljää. Hän ei kuitenkaan ottanut meiltä minkäänlaista tilausta tai tullut kysymään mitä haluaisimme, joten päädyimme istumaan pöydässä tyhjin käsin kunnes lopulta marssin itse tiskille tilaamaan viinit. Noin muuten illallinen meni mukavasti. Lisäksi olisi kiva jos laseittain tarjoiltavien kuohuviinien valikoima olisi kattavampi ettei tarvitsisi koko pulloa aina tilata.
Mika - 14.2.2017

★ 4.00344

Laatu heikentynyt

Hei, olemme käyneet viimeisen noin parin vuoden aikana säännöllisesti useita kertoja brunssilla Kiilassa. Taso on heikentynyt aivan valtavasti joka kerralla. Eilisellä brunssilla (su 12.2.) ei ollut mitään tuoreita kasviksia/vihanneksia (paitsi salaatinlehtiä), kaikki oli säilykkeitä tai teollisia valmisteita. Lämpimissä ruuissa kasvisruokailijalle oli tarjolla vain lohkoperunoita ja sipulinrenkaita. Sekasyöjäkään ei innostunut teollisista valmisteista. Missä itsetehdyt ruuat, salaatit, jne.?Pöyristyttävän huono hinta-laatusuhde. Missään ruuissa ei ole ollut nimiä, joten kasvis-/gluteeniton/laktoositon ruokailija oli pulassa valitessaan syötävää. Lisäksi pöydästä puuttui puolukkahillo, vaikka oli mustaa makkaraa. Likaiset lautaset lojuivat pitkään pöydässämme ja palvelussa oli muutenkin osittain toivomisen varaa.
Niina - 12.2.2017

★ 1.00122

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT US