TableOnline Icon

Krog Madame

Lapinlahdenkatu 3, Helsinki

Krog Madame is a new neighborhood restaurant in Kamppi, Helsinki.

Bistro-style restaurant serves Mediterranean cuisine in a relaxed environment. Exotic Mediterranean and North African flavours, as well as an extensive wine list and high-quality cocktails guarantee a successful restaurant experience. Restaurant also rents high-quality sauna and meeting facilities with the finest views over the rooftops of Helsinki. Madame's kitchen serves lunch Mon-Fri at 10:30-14 and dinner is served Mon-Fri at 16:30-22 and Sat 15-22.

Krog Madame HelsinkiKrog Madame HelsinkiKrog Madame HelsinkiKrog Madame HelsinkiKrog Madame HelsinkiKrog Madame HelsinkiKrog Madame Helsinki
Reviews

4.26

Reviews (887)

4.10Food
3.80
3.65Service

Krog

Alkutapas ja risotto todella hyvää, kanttarellit risotossa sopivat syksyiseen iltaan.
Satu - 20.9.2017

★ 4.00445

Hyvä ruoka, hidas palvelu

Istuimme arki-iltaa Krog Madamessa 5 hengen porukalla. Ruoka oli hyvää, hintataso kohtuullinen ja erityinen plussa siitä, että viinejä sai maistaa ennen valintaa. Palvelu oli kuitenkin uskomattoman hidasta: kolmessa ruokalajissa vierähti yli kolme tuntia ja useasti meistä tuntui, että meidät on täysin unohdettu. Tietyn ruokalajin kanssa tilatut juomat saapuivat vasta, kun ruoka oli jo puoliksi syöty. Ei jatkoon.
Outi - 18.9.2017

★ 3.00442
Show more

4.26

Reviews (887)

4.10Food
3.80
3.65Service

Krog

Alkutapas ja risotto todella hyvää, kanttarellit risotossa sopivat syksyiseen iltaan.
Satu - 20.9.2017

★ 4.00445

Hyvä ruoka, hidas palvelu

Istuimme arki-iltaa Krog Madamessa 5 hengen porukalla. Ruoka oli hyvää, hintataso kohtuullinen ja erityinen plussa siitä, että viinejä sai maistaa ennen valintaa. Palvelu oli kuitenkin uskomattoman hidasta: kolmessa ruokalajissa vierähti yli kolme tuntia ja useasti meistä tuntui, että meidät on täysin unohdettu. Tietyn ruokalajin kanssa tilatut juomat saapuivat vasta, kun ruoka oli jo puoliksi syöty. Ei jatkoon.
Outi - 18.9.2017

★ 3.00442

Harmillisen epätasaista

Ruoka oli täydellistä, palvelu ei niinkään. Alkuun tilatut kuohuviinit unohtui tuoda, salissa rämpyteltiin valoja ja tuntui muutenkin että tarjoijalle asiakas ei ollut pääasia. Harmi, koska ruoka oli jälleen ihanaa!
Anna - 16.9.2017

★ 4.00532

Palvelun taso petti pahasti

Hei, Olin varannut pöydän kymmenelle hengelle viime lauantaille. Saavuimme ravintolaan klo 18:00 ja meidät ohjattiin ravintolan kulmaukseen missä oli kyllä istumapaikat kymmenelle mutta nämä koostui kolmesta irrallisesta pöydästä joiden välissä oli puoli metriä tyhjää. Jouduimme itse siirtämään pöydät kiinni toisiinsa jotta varaus 10 hengen pöytäseurueesta toteutui. Istuuduttuamme odotimme n.40 minuuttia ennenkuin tarjoilija toi ensimmäisen kerran listoja pöytään ja saimme toivottua ensimmäisen kerran vettä pöytään. Osa otti alkuruokaa ja osa ei. Alkuruuat saapuivat mutta itseltäni jäi saamatta tilaamani etanat. Nämä tosin saapuivat n. 20 minuuttia muiden saamien alkupalojen jälkeen. Valittettavasti jouduin lähettämään ne takaisin keittiöön kun en halunnut enään yksikseni aloittaa alkupalaa kun muut olivat ne jo nautineet. Pääruoat olivat oikein maistuvia samoin kuin jälkiruokakin mutta valitettavasti suuret viiveet tarjoilussa sekä jo mainitsemani virheet söivät illan tunnelmaa melko lailla ja kyseessä oli vielä sisareni 30v synttäri-illallinen niin jäi kokemus hieman harmittamaan. Isommalla seurueella en usko ravintolaan enää palaavani mutta pienemmällä kyllä mahdollista kun kuten sanottua ruoaka itsessään oli hyvän makuista. Yt. Teemu
Teemu - 16.9.2017

★ 2.00431

Madame Krog

Tapakset herkulliset ja sisälsivät milenkiintoisia makuja, pizza mauton. Palvelu hidasta, alkuruokia odotettiin yli 50 min ja tarjoilijat sekoilivat palvelussa (tapasten jälkeen kysyttiin jälkkärihalukkuutta ja lämmin ruoka oli unohtua). Moka kyllä korvattiin.
Laura - 15.9.2017

★ 3.00333

Dinner

Jouduimme odottamaan alkujuomien tilauksen ottoa n.20min, joka mielestäni itse tarjoilijana työskentelevänä, oli pitkä aika. Varsinkaan kun pöydässä ei ollut edes vettä. Tarjoilijamme oli hyvin ystävällinen kyllä vaikkei viinestänne mitään tiennytkään. Ruoka erinomaista vaikkakin 50min alkuruokajono on hyvin suuri ja koen että siitä voisi mainita asiakkaalle. Kokonaisuudessaan hyvä, miinuksena aikasemmin mainitsemani seikat. Tulen kyllä uudestaan ehdottomasti, ruuan hinta-laatusuhde erittäin osuva.
Sini - 15.9.2017

★ 4.00443

Hyvää ruokaa

Kiva paikka, hyvä palvelu. Ranskalaiset perunat olivat yltiösuolaisia suolaisen ystävällekin - olisi voinut tarjota uuden satsin. Hienoa, että musiikki ei pauhannut, vaan sai keskittyä jutteluun.
Riitta - 11.9.2017

★ 4.00444

Positiivinen kokemus

Loistavaa ruokaa ja sujuvaa palvelua. Olimme hiljaiseen aikaan, illalla tunnelmaa olisi varmasti ollut vieläkin enemmän.
Pauli - 9.9.2017

★ 4.00545

Illallinen Krog Madamessa

Mainio ruoka kodikkaassa ravintolassa. Viihtyisä sisäpiha. Kitaristi-laulaja mukava yllätys 90 luvun biiseillä.
Petri - 8.9.2017

★ 4.00444

Kiitos :)

+ Hyvä palvelu ei ole itsestäänselvyys ja nyt se toteutui. Erittäin miellyttävä tarjoilija: osasi kertoa annoksista ja viinistä, tiedusteli erikseen ruokatilausta ottaessaan onko jotain allergioita tms. (näin ei ole koskaan ennen tapahtunut, valitettavasti usein allergioista tai yllättävistä ilmoituksista tehdään ravintoloissa ylitsepääsemätön ongelma). + Kaikki olimme tyytyväisiä ruokiimme, erityisesti jakamassamme tapaslautasessa carpaccio ja savustettu vuohenjuusto olivat erinomaisia. - Pieni miinus jälkiruoan suklaakakusta--> odotimme kunnon suklaakakkupalaa, jossa sitten olikin enemmän verigreippivaahtoa ym. Suklaakakun jälkkärilistalla on oltava iso pala! :) - Lauantai-illaksi ravintolan tunnelma oli hieman vaisu: asiakkaita yllättävän vähän, siihen hieman kiinnitti huomiota vaikka ei sinällään juurikaan omaan kokemukseemme vaikuttanut. Viihdyimme hyvin ja tulemme varmasti uudelleen.
Jenni - 2.9.2017

★ 4.00445

huh huh

Kun tulimme niin kukaan ei tuonut ruokalistaa eikä edes kaatanut vettä laseihin ennenkuin pyysimme. Sitten ei ollut hampurilaista saatavana vaikka oli teidän ainoa naudasta tehty annos. Tämän jälkeen tilaamamme viiniä ei löytynyt piiiitkän etsimisen jälkeen. Ruoan saaminen kesti hyvin kauan. Ja kesken kaiken keittiöstä levisi hirveä käry. Joten ei ollut positiivinen kokemus.
Camilla - 29.8.2017

★ 1.00321

Huonoa palvelua

Ruoka oli ihan hyvää, mutta palvelun takia paikkaa ei voi suositella. Tarjoilija käyttäytyi tylysti ja loi kiireisen tunnelman, vaikka arki-iltana ravintolassa oli aika hiljaista. Ravintolassa oli lisäksi pieni lintu, johon tarjoilija totesi että se on kyllä jo pari päivää kestänyt ongelma, jolle ei oikein voida mitään.
Eini - 29.8.2017

★ 3.00332

Odotimme innolla illallista

Odotimme innolla illallista ravintolassa, koska olimme aiemmin käyneet siellä ja olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Mutta tällä kertaa asia oli täysin toinen, ikävä kyllä tämä kerta mahtoi jäädä meidän viimeiseksi vierailuksi ravintolassa. Saapuessamme ravintolaan kaikki näytti vielä hyvältä, tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ohjasivat meidät pöytään ja ottivat myös tilauksen pikaisesti. Juttelimme ja aika kului kunnes noin 50 minuutin päästä aloimme katsomaan kelloa ja ihmettelemään, että missä ruokamme viipyy. Tarjoilija huomasi asian ja tuli kysymään onko kaikki hyvin johon vastasin, että odottelemme edelleen ruokaa, hän lähti sanomatta mitään ja palasi hetken päästä kysymään että olihan teillä nämä annokset molemmilla johon vastasimme myöntävästi. Tässä vaiheessa tarjoilijä kävi tilaamassa annoksemme ja tuli sanomaan, että ruokanmme tulee pian, sen enempää asiaa pahoittelematta. Odotettuamme jälleen noin 10 minuuttia tarjoilija tuli pöytäämme ja sanoi että on pahoillaan koska heillä on ollut härdelliä, mutta ruokamme on tulossa pian. Totta puhuakseni, ravintola oli lähes tyhjä ja 3 tarjoilijaa juttelivat keskenään lähes koko ajan. Luukulle tuli 2 annosta ja tarjoilija joka oli käynyt juttelemassa kanssamme kulki edestakaisin ja jutteli jotain kokin kanssa, mutta ei tehnyt elettäkään ottaakseen noita annoksia ja toimittaakseen siitä pöytään, olivat sitten meidän annoksia tai ei, ei ruoka ainakaan lämpölampun alla parane. Tässä vaiheessa päätimme lähteä hakemaan ruokaa jostain muualta ja nousimme, jolloin tarjoilija tuli pöytäämme sanomaan että ruoat tulevat ihan pian, mutta olimme päättäneet jo vaihtaa ravintolaa odotettuamme 1h ja 15min. Poistuimme ravintolasta ilman ruokaa ja ilman minkäänlaisia pahoitteluja. Mikäli tarjoilija olisi hoitanut tilanteen toisin, olisimme mitä luultavimmin istuneet siellä vaikka toisenkin tunnin ja tulleet vielä uudelleenkin, mutta toisin kävi. Onneksi saimme kuitenkin hyvääruokaa toisessa paikassa.
Karoliina - 25.8.2017

★ 1.00121

Madame ei petä ikinä

Pizzat olivat taas niin hyviä, että suunnitelma doggie bagin ottamisesta unohtui, ahmin kaiken kertaheitolla. Henkilökunta on aivan ihana, pirteää palvelua 
Tuija - 24.8.2017

★ 5.00555

Nautinto

Ruokien & juomien tuleminen pöytään kesti yllättävän kauan. Muuten loistava palvelu ja vielä parempi ruoka!
Jesper - 11.8.2017

★ 5.00545

Viihtyisä ravintola

Hyvää ruokaa, hyvä tunnelma ja ystävällinen palvelu. Mennään uudestaan :)
Johanna - 11.8.2017

★ 4.00445

Ihana kokemus

Asiantunteva, ystävällinen ja nopea palvelu. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja antoi hyviä suosituksia. Ruoat erinomaisia. Miljöönä Krog Madame oli myös täysi 10+.
Laura - 4.8.2017

★ 5.00555

Arvostelu

Ystävällinen henkilökunta ja ruoka hyvää.
Tiina - 4.8.2017

★ 5.00545

Kiitettävä

Kaikinpuolin loistava kokonaisuus
Erkki - 1.8.2017

★ 5.00555

Palaute

Mainio paikka
Arto - 31.7.2017

★ 5.00555

18.09.2017 - 31.10.2017 Available on Monday - Saturday 16:30 - 22:00

Two risottos for the price of one!

Krog Madame offers two risottos for the price of one for total price of 18€ (norm. 36€). Offer is valid for online bookers during dinners until the end of October (18.9.-31.10.)

Krog Madame
Helsinki

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE
Join our mailing list