TableOnline Icon

Kustavin Kipinä

Pohjolanniementie 2, Turku

Seitsemättä kertaa järjestettävä Pop Up Ravintola Kipinä tuo tänä kesänä kaksi huippukeittiömestaria Kustaviin, keskelle saaristoa, kokkaamaan paikallisista ja oman alueensa parhaista raaka-aineista.

4 ruokalajin menu tarjoillaan modernin arkkitehtuurin ja taiteen keskellä, vain tunnin päässä Turusta. 18.–22.7.2018 - Georg Arnar Halldórsson, Óx, Reykjavik. Islannin kokkimaajoukkueen jäsen ja nykyään 11-paikkaisen Óx ravintolan keittiömestari käyttää yhdistelee makuja luovasti. Hän on ollut avaamassa uutta Sumac nimistä ravintolaa Reykjavikissa sekä ollut kolme vuotta kongressikeskus ja konserttitalo Harpan ravintolan Kolbrautinin keittiömestari. Hän tuo mukanaan islantilaisia raaka-aineita menulleen. 25.–29.7.2018 - Rene Uusmees, MEKK, Tallinna. Rene on vieraillut kipinässä jo pari kertaa aiemminkin, levittämässä uuden virolaisen keittiön ilosanomaa. Uudessa virolaisessa keittössä tuodaan vanhoja paikallisia ja slaavilaisia menetelmiä sekä raaka-aineita nykypäivään. Rene on MEKK ravintolan keittömestari sekä kehittänyt Tartossa sijaitsevan Viron Kansallismuseon ruokakonseptin. Aiempina vuosina vierailleita keittiömestareita ovat olleet muunmuassa Suomesta Pekka Terävä (Olo), Erik Mansikka (Kaskis), Matti Jämsen (Sesonki Gastro Bar, Suomen Bocuse d'Or edustaja 2010-11 & 2014-15), Islannista Sigurdur Haraldsson (Grillið), Fannar Vernhardsson (Mathús Garðabæjar), Siggi Hall (Food & Fun), Baskimaasta Patxi Rincon, Miamista Jonah Kim sekä Norjasta Tony Martin.

Kustavin Kipinä TurkuKustavin Kipinä TurkuKustavin Kipinä Turku
Reviews

5.00 / 5

Reviews (1)

5.00Food
5.00
5.00Service

Erinomaista

Kiitos Kipinän väelle.
Reima - 18.7.2018

★ 5.00555


5.00

Reviews (1)

5.00Food
5.00
5.00Service

Erinomaista

Kiitos Kipinän väelle.
Reima - 18.7.2018

★ 5.00555

18.07.2018 - 22.07.2018

Kustavin Kipinä: 18.-22.7.2018 Georg Arnar Halldórsson, Óx, Reykjavik

Islannin kokkimaajoukkueen jäsen ja nykyään 11-paikkaisen Óx ravintolan keittiömestari käyttää yhdistelee makuja luovasti. Hän on ollut avaamassa uutta Sumac nimistä ravintolaa Reykjavikissa sekä ollut kolme vuotta kongressikeskus ja konserttitalo Harpan ravintolan Kolbrautinin keittiömestari. Hän tuo mukanaan islantilaisia raaka-aineita menulleen. 4 ruokalajin menu: 65€ Viinipaketti 1: 38€ Viinipaketti 2: 55€ Alkoholiton juomapaketti: 30€


25.07.2018 - 29.07.2018

Kustavin Kipinä: 25.–29.7.2018 Rene Uusmees, MEKK, Tallinna

Rene on vieraillut kipinässä jo pari kertaa aiemminkin, levittämässä uuden virolaisen keittiön ilosanomaa. Uudessa virolaisessa keittössä tuodaan vanhoja paikallisia ja slaavilaisia menetelmiä sekä raaka-aineita nykypäivään. Rene on MEKK ravintolan keittömestari sekä kehittänyt Tartossa sijaitsevan Viron Kansallismuseon ruokakonseptin. 4 ruokalajin menu: 65€ Viinipaketti 1: 38€ Viinipaketti 2: 55€ Alkoholiton juomapaketti: 30€

Restaurateur, join TableOnline

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 100 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE