TableOnline Icon

Kustavin Kipinä

Pohjolanniementie 2, Turku

Seitsemättä kertaa järjestettävä Pop Up Ravintola Kipinä tuo tänä kesänä kaksi huippukeittiömestaria Kustaviin, keskelle saaristoa, kokkaamaan paikallisista ja oman alueensa parhaista raaka-aineista.

4 ruokalajin menu tarjoillaan modernin arkkitehtuurin ja taiteen keskellä, vain tunnin päässä Turusta. 18.–22.7.2018 - Georg Arnar Halldórsson, Óx, Reykjavik. Islannin kokkimaajoukkueen jäsen ja nykyään 11-paikkaisen Óx ravintolan keittiömestari käyttää yhdistelee makuja luovasti. Hän on ollut avaamassa uutta Sumac nimistä ravintolaa Reykjavikissa sekä ollut kolme vuotta kongressikeskus ja konserttitalo Harpan ravintolan Kolbrautinin keittiömestari. Hän tuo mukanaan islantilaisia raaka-aineita menulleen. 25.–29.7.2018 - Rene Uusmees, MEKK, Tallinna. Rene on vieraillut kipinässä jo pari kertaa aiemminkin, levittämässä uuden virolaisen keittiön ilosanomaa. Uudessa virolaisessa keittössä tuodaan vanhoja paikallisia ja slaavilaisia menetelmiä sekä raaka-aineita nykypäivään. Rene on MEKK ravintolan keittömestari sekä kehittänyt Tartossa sijaitsevan Viron Kansallismuseon ruokakonseptin. Aiempina vuosina vierailleita keittiömestareita ovat olleet muunmuassa Suomesta Pekka Terävä (Olo), Erik Mansikka (Kaskis), Matti Jämsen (Sesonki Gastro Bar, Suomen Bocuse d'Or edustaja 2010-11 & 2014-15), Islannista Sigurdur Haraldsson (Grillið), Fannar Vernhardsson (Mathús Garðabæjar), Siggi Hall (Food & Fun), Baskimaasta Patxi Rincon, Miamista Jonah Kim sekä Norjasta Tony Martin.

Kustavin Kipinä TurkuKustavin Kipinä TurkuKustavin Kipinä Turku
Reviews

4.87 / 5

Reviews (15)

4.93Food
4.87
4.87Service

Maittavia Kipinöitä

Me tykättiin ihan valtavasti! Annokset huolella suunniteltuja, sopivan kokoisia, kastikkeet ihan mahtavia, kirsikkana kakun päällä ihana mehupaketti. Todella erikoista ja hienoa, että viinin tilalla on muutakin kuin vesi tai vischy tai olut. Lisäksi kaikki haluamamme lisätiedot saatiin ravintolasta, historiasta, kokin tarina. Hienoa, että on aikaa asiakkaille. Tulemme uudestaan! Ensi kesään :)
Tuija - 29.7.2018

★ 5.00555

Kesäinen elämysruoka

Rentouttava elämysmatka ruuan maailmaan.
Lauri - 28.7.2018

★ 5.00555
Show more
Open on

MO
-
TU
-
WE
17:00-23:00
TH
16:00-23:00
FR
16:00-23:00
SA
1300-23:00
SU
15:00-22:00

4.87

Reviews (15)

4.93Food
4.87
4.87Service

Maittavia Kipinöitä

Me tykättiin ihan valtavasti! Annokset huolella suunniteltuja, sopivan kokoisia, kastikkeet ihan mahtavia, kirsikkana kakun päällä ihana mehupaketti. Todella erikoista ja hienoa, että viinin tilalla on muutakin kuin vesi tai vischy tai olut. Lisäksi kaikki haluamamme lisätiedot saatiin ravintolasta, historiasta, kokin tarina. Hienoa, että on aikaa asiakkaille. Tulemme uudestaan! Ensi kesään :)
Tuija - 29.7.2018

★ 5.00555

Kesäinen elämysruoka

Rentouttava elämysmatka ruuan maailmaan.
Lauri - 28.7.2018

★ 5.00555

erinomainen

erinomainen, kokonaisvaltainen elämys kaikille aisteille
Tarja - 27.7.2018

★ 5.00545

Kiitos

Alkoholiton juomapaketti on aivan huima kokemus - joka kerta.
Timo - 27.7.2018

★ 5.00555

Onnistunut ilta

Olimme 6 hengen porukalla 27.7. klo 19 kattauksessa. Ilta oli varsin onnistunut, tänä vuonna aikataulukin piti hyvin. Annokset olivat kauniita ja hyviä, kokki kivasti kävi niistä kertomassa, ei kuitenkaan liikaa. Palautteena: alkujuomaa tarjotessa tulisi mainita asiakkaille, että juoma on maksullinen, eikä siis talon tarjoama. Lasku voi olla yllätys, jos tätä ei tiedä.
Kari - 27.7.2018

★ 4.00454

Ihana ruoka, juomavalikoima ei yltänyt samalle tasolle

Aivan ihana ruoka, mutta juomavalikoima ei yltänyt samalle tasolle. Avauksessa puolikuiva samppanja, joka minusta sopisi paremmin jälkiruuan kaveriksi.
Leena - 27.7.2018

★ 4.00555

Hyvä

Elävä taustamusiikki olisi ollut kiva, kuten joinain kertoina on ollut. Keittiömestari ei tullut kertomaan jälkiruuasta, kokonaisuus jäi siis vähän puolitiehen. Eräs pöytäseurueeni jäsen joi olutta, siihen olisi ollut kiva paikallinen vaihtoehto bulkkituotteen sijaan.
Anita - 27.7.2018

★ 5.00544

Upea ilta!

Illallinen oli upea elämys meille kaikille! Vieraamme olivat aivan innoissaan ja ihmeissään! Paikka on todella upea, jotain erilaista saaristossa. Luonto tuotu upeasti esiin. Menu ja ruoka olivat michelin tähden tasoisia ellei parempaa. Ruoka oli niin hyvää, että "se vei kielen mennessään"! Viinit olivat hyvät, mutta sitä puolta voisi ehkä vähän kehitellä (tämä ei ole moite ollenkaan!). Tulemme taas ensi kesänä.
Ilona - 26.7.2018

★ 5.00555

Upea kokemus

Hyvää ja laadukasta ruokaa ja palvelua keskellä kaunista luontoa.
Annica - 25.7.2018

★ 5.00555

Kustavin Kipinä 22-7-2018 18:00>

Ikimuistettava ruokailutapahtuma. Kokonaisuus täys kymppi! Klo 18 aloitus venyi lähes tunnilla, mutta ei haitannut positiivista kokemusta.
Marko - 22.7.2018

★ 5.00555

Kipinä

Upea kokonaisuus! Ruoka oli erinomaista , ympäristö kaunis ja palvelu ystävällistä.
Minna - 21.7.2018

★ 5.00555

Iloiset kokit

Upea kohde metsän perukoilla. Hauskat kokit Islannista ja ruoka maittavaa. Jälkiruoka paras antimista
Ville - 21.7.2018

★ 5.00555

Kiitokset

Nautimme herkullisesta ruuasta ja myös niihin sovitetuista juomista. Luonto ja ympäristö maistui sekä ruuissa että juomissa. Kiitos koko porukalle. Hyvä henki ja yhteistyö tiimin kesken välittyi asiakkaalle.
Matti - 20.7.2018

★ 5.00555

Erinomaista

Kiitos Kipinän väelle.
Reima - 18.7.2018

★ 5.00555

Hyvää oli

Mehupaketti oli ihan mahtava, viinipaketteja saa aina, mutta ruokien kanssa mietittyjä itsetehtyjä mehuja ei. Miljöö oli mahtava. Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä ja lämminhenkistä. Ruokien välillä ja ensimmäisen alkuruoan tuloon kesti vähän, mutta se menköön ensimmäisen kattauksen piikkiin. Kiva kokemus.
Jarno - 18.7.2018

★ 5.00555

Restaurateur, join TableOnline

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 100 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE