TableOnline Icon

Manhattan Steak House Esplanadi

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ensimmäinen Manhattan Steak House –ravintola perustettiin Helsinkiin, Forumin kauppakeskukseen, vuonna 1986.

Ajatuksena oli tarjota ihmisille hyviä pihvejä maukkailla lisukkeilla nopeasti. Manhattanin oman reseptin mukaan valmistetun Manhattan-grillimausteen tuoma jäljittelemätön maku sekä iloinen palvelu keräsivät pian joukon uskollisia kanta-asiakkaita. Nyt Manhattaneja on jo neljä – kolmessa kaupungissa. Kaikki liha on peräisin Snellmannilta ja on 100% kotimaista.

Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki
Manhattan Steak House Esplanadi Helsinki

4.00

Reviews (313)

4.25Food
3.85
4.05Service

Neljän hengen illallinen

Helppo tulla, pöytä varattu etukäteen, ohjattiin nopeasti pöytään. Pöytä vetoisalla paikalla oven vieressä, vaikkakin viihtyisä nurkkaus. Wc tosi siisti. Ruoka odotusten mukaista parempaa kun hyvää. Maksettiin erikseen neljän henkilön laskut. Tarjoilijalta meni laskut sekaisin jotka selvitettiin osin itseksemme.Viihtyisä paikka ravitolalta lähes täydellinen suoritus.
Jari - 3.12.2016

★ 4.00544

Pettymys!

Tilaamamme Etanat olivat hyviä. Niiden rinnalle olisi kaivannut leipää. Jotta olisi saanut kaiken ilon etanoista. Tilasimme kylläkin valkosipuileivät erikseen. Pääruoka... Liha oli raakaa vaikka piti olla Medium. Lammas oli todella punaista. Valkosipuliperunat olivat haaleita/kylmiä. Palvelu oli äärimmäisen hidasta. Jäliruoka jäi nauttimatta kun kaksi tuntia ei riittänyt kolmeen ruokalajiin.
Ilkka - 3.12.2016

★ 2.00232

Palaute

Tarjoilijoiden saumatonta eleetöntä ja nopeaa yhteistyötä oli ilo seurata. Kiitos hyvästä palvelusta ! Arvosana 10+
Laura - 2.12.2016

★ 5.00455

Maukas lounas

Maukasta ja riittävästi maustettua, konstailematonta ruokaa. Hinta/laatu kohdallaan, ainakin tällä kertaa. Peittoaa kevyesti monet "lounastehtaat."
Jarmo - 28.11.2016

★ 4.00434

Hyvää palvelua ja hyvää ruokaa

Alkupalat tuli nopeasti, mutta pääruuan tulemiseen kesti turhan kauan vaikka teimme valinnat juomia päätettäessä. Lounasaika joten täysin ymmärrettävää. Kaikki muu ehdotonta plussaa.
Roni - 26.11.2016

★ 5.00555

Illallinen ravintolassanne

Kävimme illallisella ystävä porukalla teillä eilen 26.11 lauantaina ja haluamme kiittää nuorta punahiuksista tarjoilijaa ja pitkää miestä erinomaisesta palvelusta ja kokkia hyvästä ruosta, Kiitos. :)
Maria katariina - 26.11.2016

★ 5.00555

Palaute

Pääruokiamme ei oltu laitettu tilaukseen, jouduimme odottelemaan tunnin ennen kuin asia edes huomattiin. Tästä hyvästä tarjoilija lupasi tarjota jälkiruuat. Inhimillisiä erehdyksia sattuu eikä meillä ollut kiire minnekään. Toki limut olivat jo ehtineet lämmetä ja laimeta, joten tarjoilija toi uudet. No harmiksemme ruuat saatuamme huomasimme pihvien olevan raakoja. Tilasimme medium+ pihvit ja ne olivat vain pinnasta ruskistettuja. Pihviravintolassa odottaisi pihvien kypsyysasteiden olevan hallussa. Tietysti meidän ruuat yritettiin tehdä nopeasti, kun olimme joutuneet jo odottamaan pitkään, mutta hosumalla vahingot tuppaavat kertaantumaan, niin kuin nyt kävi. Jouduimme siis vielä odottelemaan, kun kokki paistoi uudet pihvit. Pihvit saatuamme tarjoilija kysyi, haluammeko lisää kuumia lisukkeita, kun edelliset olivat jo ehtineet jäähtyä. Tarjoilija olisi voinut kysyä tätä asiaa samaan aikaan, kun uusia pihvejä alettiin paistaa. Näin ollen ne olisivat tulleet samaan aikaan. Jälkiruokahyvitys oli mukava, sillä tarjoilija sanoi, että voisimme ottaa vaikka kaksi jälkiruokaa, jos niin tahdomme. Mieheni tilasi jätskiannoksen tuplana ja minä tilasin jätskiannoksen ilman kermavaahtoa ja suklaakakun. Valitettavasti nekin tilaukset menivät osittain pieleen. Mieheni ei saanut jätskiannosta tuplana ja minun jätskiannoksessani oli kermavaahtoa. Suklaakakku oli maukas. Emme enää jaksaneet sanoa asiasta, sillä halusimme jo päästä nauttimaan jälkiruuista. Ystävämme ovat käyneet ko. ravintolassa usein ja saivat meidätkin ensimmäistä kertaa kokeilemaan. Emme hätkähdä pieniä inhimillisiä virheitä, mutta meidän tapauksessa turhan moni asia meni valitettavasti pieleen. Jatkossa ruuat kannatta tehdä rauhassa, vaikka olisikin sattunut kämmähdys. Nyt asiat menivät yksi toisensa jälkeen pieleen. Ruoka oli kyllä maukasta ja tarjoilija pahoitteli asiaa. En halua, että arvostelun lukevat säikähtävät ja jättävät menemättä ravintolaan, vaan toivon, että jokainen ravintolan väestä ottaa asioista opiksi, jotta jatkossa muille ei kävisi yhtä epäonnisesti. Lähdimme kuitenkin vatsat täynnä, mutta mieli hieman pettyneenä.
Satu - 26.11.2016

★ 3.00244

Hyvää pihviä

Ruoka oli hyvää ja porukka viihtyi.
Joni - 26.11.2016

★ 4.00544

Ilta ravintolassa

Miinusta meluisuudesta ja kiireisestä ilmapiiristä. Ruoka ja palvelu erittäin hyviä!
Ada-emilia - 25.11.2016

★ 3.00424

Kiitokset hyvästä ruoasta!!!

En muista pitkään aikaan syöneemme noin hyvää pihviruokaa kuin mitä teillä oli. Ruokien esilletarjoilu ja näyttävyys olivat mahtavaa. Ruoka oli pöytääntarjottuna tulikuumaa, eikä mitään kädenlämpöistä soossia!  Meille jäi hyvä mieli ja tulemme varmasti toistekin! Ravintolaanne kehtaa suositella kavereillemme!  Iso kiitos henkilökunnalle hyvästä ruoasta ja ilmapiiristä!!!
Jarno - 19.11.2016

★ 5.00544

Hyvä ruoka ja sujuva palvelu

Kiva saapua, jo ulkopuolella kivat joulukoristeet ja vihtyisää astua sisään. Henkilökunta tuli heti vastaan ja varattu pöytä odotti. Sopiva menu pihviravintolassa. Pihvit oli mureat ja kaikki seurassa otti eri ateria, ja kaikki oli tyytyväisiä. Palvelu sujui, ja hinta luokka oli mielestäni aika sopiva.
Jonas - 19.11.2016

★ 4.00444

Arvostelu

Palvelu oli erinomaista ja samoin ruoka. Ruoan tuleminen kesti tosin hieman kauan, mutta ruokailun jälkeen tarjoilija olisi tarjonnut kahvit tms. jälkiruoaksi talon piikkiin, mutta emme kuitenkaan niitä haluneet ottaa. Kaikenkaikkiaan miellyttävä kokemus kuitenkin ja voin suositella myös muille!
Juuso - 18.11.2016

★ 4.00545

Hyvää ruokaa

Ruoka oli erinomaista, niin palvelukin. Pieni harmi jäi siitä ruuan saaminen kesti melkein tunnin tilauksesta. Tämä toki huomioitiin laskussa ja jäi kaikin puolin hyvä fiilis. Suosittelen!
Mikael - 18.11.2016

★ 4.00544

KIITOS !!!!

Meidän pöydän tarjoilijalle isot kiitokset jaksoi hymyillä meille koko illan ja tarjoilu pelasi hienosti. Kiitos suosittelen ystävilleni ravintolaa....ainoa moite oli wc tilat.
Timo - 18.11.2016

★ 4.00545

Isänpäivä päivällinen

Perheemme nautti mukavan isänpäiväillallisen ravintolassanne. Ruoka oli hyvää niin kuin palvelukin. Olimme todella tyytyväisiä. Kiitos teille!
Verna - 13.11.2016

★ 4.00444

Ruoka pieni pettymys

Ruoka oli hieman kylmää, eikä maistunut kovinkaan paljon, vaikka näyttikin todella hyvältä. Pihvit ja jälkiruokakakut tuottivat pettymyksen. Parasta olivat valkosipulileivät alkupalaksi. Tällä hintatasolla odottaisi enemmän. Palvelu oli erittäin hyvää!
Teemu - 13.11.2016

★ 3.00244

Palaute

Palvelu muuten hyvää, mutta ruokaa jouduttiin odottamaan liian kauan eli noin 50 min.
Susanna - 13.11.2016

★ 4.00433

Great steaks, long wait

a bit too long a wait for the food especially if you have kids along.
Victor - 13.11.2016

★ 3.00543

Manhattan steak house

Ruoka oli tosi hyvä, mutta paikat olit taas ihan huonot. Lisäksi meien vieressä olevassa pöydässä oli joku ihan kännissä mies kuga ei osannut käyttäytyä ollenkaan. Meiden ilta oli kyllä rikottu !
Jaanika - 12.11.2016

★ 2.00523

Tosi kiva paikka! Ensimmäinen kerta oli koko porukalla ja varmasti tulemme uudestaan.

Huippu liha ja lisukkeet!
Mari - 5.11.2016

★ 5.00555

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT US