TableOnline Icon

Patrona

Annankatu 20, Helsinki

Order delivery

Welcome to Patrona´s new & unique modern concept, bringing authentic food with the real flavors using a combination of ideas and a fusion of flavors, inspired on the mexican kitchen with a modern twist.

Combining all this with an excellent variety of cocktails, artisan beers, tequila & mezcal. "Patrona brings you flavors, joy and a great atmosphere in the heart of Helsinki" We recommend to make a reservation, if you just want to drop by, we have a couple of seats at the bar where you can eat or enjoy a nice cocktail!

Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Patrona Helsinki
Tag

Bar
Open on

MO
-
TU
17:00-23:00
WE
17:00-23:00
TH
17:00-23:00
FR
16:00-23:00
SA
16:00-23:00
SU
-

3.77

Reviews (1037)

4.10Food
4.05
3.80Service

Arvostelu

Ravintolassa oli todella kuuma ja vaatteisiin tarttui keittiön hajut.
Vesa - 21.10.2016

★ 4.00554

Patrona

Istuimme ns. "takaosassa" missä vieressä heti metrin parin päässä oli WC:eiden sisäänkäynnit sekä keittiön sisäänkäynti, jossa ramppasi väkeä kuin rautatieasemalla konsanaan. Oli kiusallista istua vähän kuin käytävällä tai varastossa, vaikutti suuresti viihtymiseen sekä siihen että emme jääneet nauttimaan jälkiruokaa tms vaan halusimme siirtyä viihtyisämpään paikkaan. Samoin korkeat baarijakkarat ahdettuna pieneen nurkkaan siten että viereisen pöydän asiakkaan selkä on kiinni kyljessäsi kokoajan, eivät ole luotuja mukavaan istumiseen ruuan äärellä. Itse ruoka oli superherkullista ja palvelu mukavan rentoa ja asiallista.
Hannele - 21.10.2016

★ 5.00535

Patrona

Kiitos! Illallinen ravintolassanne on kuin olisi ulkomailla!
Karin - 20.10.2016

★ 4.00455

Ihanaa meksikolaista, vegevaihtoehtoihin voisi vähän panostaa

Söimme alkunachot porukalla, kaikki kokeillut eri guacamolet olivat erittäin hyviä, samoin salsa. Kokeilimme myös kaikkia eri chevicejä, olivat aivan loistavia. Pääruoka oli ehkä vähän tylsähkö, hieman enemmän mielikuvitusta voisi laittaa peliin. Tämä koskee erityisesti vegetacoa, jossa on avokadoa. Lämmin avokado maistuu lähes aina tympeältä ellei siitä ole tehty jotain "kermaista mössöä", esim mascarponeen tai kermaan sekoittamalla. Kasvissyöjämme oli tylsistynyt, sillä nachojen kanssa guacamolea (=avokadoa), avokado chevice, ja avokado taco samoilla sooseilla (joskin maukkailla) kuin chevicessä alkoi toistaa itseään vähän liikaa. Pekaanisuklaakakku jakoi mielipiteet, osa rakasti, osa ei innostunut ja piti mauttomana. Kaiken kaikkiaan oikein kiva paikka ja itse ainakin aion mennä toistekin. Chilidrinksu toimi myös, meinasi melkein unohtua :). Palvelu oli suoraviivaista ja toimivaa, ei mitään ylimääräistä tai yltiöpäistä.
Camilla - 15.10.2016

★ 4.00344

Dinner for two

Ok food, excellent service
Anni - 15.10.2016

★ 4.00455

Ruoka hyvää, palvelussa pieniä puutteita, erityisesti aikataulussa

Alkudrinkit olivat erinomaisia. Palvelu oli siinä määrin hidasta, että ravintolaan saapumisestamme meni 45 min ennen kuin nuo drinkit olivat käsissämme. Ensin odotettiin ruokalistoja, sitten tarjoilijaa jne. Alkudrinkkien jälkeen alkuruoka ja pääruoka tulivat sopivasti. Ruuat olivat oikein hyviä. Sitten syötyämme taas odotimme tarjoilijaa, että saimme pyydettyä laskun - ja sen jälkeen uudestaan, että saimme laskun maksettua.
Kari - 15.10.2016

★ 4.00553

Herkullista!

Tupa oli täynnä joten tarjoulu hieman hidasta, muutoin erittäin nautinnollinen kokemus. Suosittelen.
Pia - 15.10.2016

★ 4.00443

Hyvä ruoka, hidas palvelu

Ruoka oli hyvää ja innovatiivista. Valitettavasti palvelun hitaus huononsi kokemusta. Pääruokien jälkeen jouduimme antamaan pöydän pois seuraavalle varaukselle. Olimme tosin itse olleet 15 min myöhässä, mutta aika ei olisi mitenkään riittänyt, sillä jälkiruokien tilaukseen ja saamiseen, meni 45 minuuttia baarin tiskillä. Kokonaisaika kahden hengen ruoikailuun siis noin 3 tuntia (alkuruuat, pääruoka ja jälkiruoka). Paikka oli tosin aivan täysi, mutta mikään ei oikeuta 45 odotusta jälkiruokiin, jotka vaativat vain esille laiton.
Ville - 14.10.2016

★ 3.00552

Erittäin hyvä

Hieman hidas palvelu. Ja kaikki enkuksi. Siitä pieni miinus. Muuten ruoka erittäin hyvä ja vähän erilainen.
Kristina - 14.10.2016

★ 4.00534

Review

So dissapointed! Food was tastless. Lack of salt, lime and coriander. Been there two years ago and the food was so good. Don't know what happened. I loved the food because it tasted so fresh with lots of lime and coriander but know it tasted so mild.
Sindi - 14.10.2016

★ 3.00233

Kovat odotukset, valitettava pettymys

Kutsuin virolaisen yritysvieraan syömään Patronaan, Cholosta on ollut pelkästään positiivisia kokemuksia ja uskoin saman menon jatkuvan eri ympäristössäkin. Valitettavasti Patrona oli kokonaisuutena pettymys. Alku sujui hyvin, pöytään ohjattiin saman tien. Kysyttiin listalta vaihtoehtoa, jolla varmasti lähtisi nälkä, tähän suositeltiin maistelumenua, jonka koko seurue otti. Ehkä olisi voinut ehdottaa alkoholittomia drinkkejä, kun koko seurue ilmoitti olevansa autolla? Nachot tulivat nopeasti, ne olivat lisukkeineen maistuvat. Ceviche tuli sopivan ajan kuluttua tästä, ehkä jopa liiankin nopeasti. Tarjoilija ei kertonut annoksesta mitään, mitä kalaa se sisälsi tai mitä muuta annoksessa oli (toki kala listassa luki, mutta olisi kuulunut asiaan annos esitellä). Annoksen maku oli omaan makuun aivan liian sitruunainen ja rakenne vetinen. Cevichen jälkeen kului todella kauan ennen kuin lautaset haettiin pois tai pöydässä muutenkaan käytiin, arviolta 25 minuuttia. Lautasten pois hakemisen jälkeen kului vielä noin 10 minuuttia ennen kuin pääruoka tuli. Se oli hyvänmakuinen, ehkä aavistuksen pieni mutta selkeästi annoksista paras. Jälkiruoka tuli kohtuullisen nopeasti, tämä annos oli taas todella suuri ja aika raskas makeutensa johdosta. Kahvia kakun kanssa ei kuitenkaan tuotu! Seurueesta vain yksi olisi kahvin halunnut, joten sen takia ei lähdetty tarjoilijaa enää huhuilemaan. Lasku saatiin kohtuullisen hyvin pyydettyä. Palvelusta jäi tunne, että kiirettä oli ja silloin kun pöytään tultiin ei asiakkaaseen aidosti keskitytty ja kerrottu mitä on tarjolla, mitä mikäkin sisälsi (ehkä tarjoilijat eivät edes tienneet?) Annokset olivat kauniisti aseteltu, mutta maultaan ainoastaan pääruoka olisi saanut 3 tähteä. Jälkikäteen harmittaa ettei tullut otettua laajalta listalta muuta, mutta ehkä kesto olisi entisestään pidentynyt. Miljöö itsessään on hieno, musiikki oli yhden seurueen jäsenen mielestä aavistuksen liian kovalla.
Tommi - 12.10.2016

★ 2.00232

Illallinen kavereiden kanssa

erittäin tyytyväinen, kiitos! Voin lämpimästi suositella. Ainut mikä tulee mieleen oli se että ensi kertalaisena MENU oli vähän epäselvä.
Silina - 11.10.2016

★ 5.00544

Missä meksiko?

Ruoka oli kuten edellisellä omistajalla -erinomaista - ja tarjoilijammekin oli oikein ammattitaitoinen ja hyvä mutta valitettavasti se ihana meksikolainen ilmapiiri, henkilökunnan iloinen mölinä ja älinä ja espanjan kieli oli hävinnyt.. se mikä teki Patronasta sen erilaisen meksikolaisen. Sen autenttisen. Harmi.
Pia - 8.10.2016

★ 3.00524

Mitä on tapahtunut?

Hei! Yleensä en tällaista palautetta anna, mutta nyt on pakko. Pari vuotta on vierähtänyt siitä, kun Patronassa viimeksi kävin. Nyt päätin viedä sinne muutaman ulkosuomalaisen vieraan. Tämänkertainen käynti oli varsinainen pettymys. Piti oikein jälkikäteen yrittää selvittää, mitä ihmettä ravintolalle on tapahtunut? Onko omistajanvaihdos tehnyt tekosensa? (lainaus netistä: "Patronassa annosten kokoon ja näyttävyyteen satsataan, ja lisäsärmää niihin tuodaan Aasiasta ja Etelä-Amerikasta."???) Ravintolan henkilökunta oli apaattista (missä entinen ilo?), pöytä huojuva, tunnelma pikaruokamainen vs. todella hidas palvelu, pääruoka-annokset minimaalisen kokoisia hintaansa ja miljööseen nähden. Kiitos kuitenkin mainion makuisista kuhacevichestä ja kalatacosta!
Hanna-maria - 8.10.2016

★ 1.00232

Lauaintai-iltana

Ihanaa, että löytyy ravintoloita, josta ruuan saa pöytää jaettavaksi, eikä tarvitse jäkittää vain oman lautasen kanssa. Loistavia makuja!
Tiina - 8.10.2016

★ 4.00454

Lauantai-ilta Patronassa

Tarjoilijoiden huomiota sai välillä hakea, muuten erinomainen paikka!
Nina - 1.10.2016

★ 5.00554

Hyvät ruoat, pienet annokset

Ruoka oli hyvää ja hyvin valmistettu ja tuli pöytään kohtuullisen nopeasti, vaikka ravintola oli täynnä. Taco-annokset olivat kuitenkin koko seurueen mielestä liian pieniä, myös hintaansa (19e) nähden.
Karoliina - 1.10.2016

★ 4.00344

Patrona

Hyvä ruoka ja nopea palvelu. Pöytämme oli vähän epämukava (korkea pöytä ja selkänojattomat baarijakkarat). Musiikki melko kovalla.
Mikko - 30.9.2016

★ 4.00545

Paras drinkki

Kiva ja rento paikka, palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Paras drinkki jonka olen juonut!
Katariina - 28.9.2016

★ 4.00444

Best real mexican in town!

Great combination of everything (food atmosphere) and the best margaritas! Would be nice to have a larger menu - but that will probably bump up the price and slow down service.
Pekka - 24.9.2016

★ 5.00555

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT US