TableOnline Icon

Ravinteli Huber

Aleksis Kiven katu 13, Tampere

Ravinteli Huber on nopeasti kovaan suosioon nousseen Berthan omistajien toinen ravintola Tampereen Aleksis Kiven kadulla.

Huber mainostaa itseään myös nimellä biffiravinteli ja voidaan sanoa, että hyvällä syyllä. Huberista on nimittäin mahdollista tilata jopa yli kilon pihvi nautittavaksi. Kaikki pihvit valmistetaan kotimaisesta rotukarjasta ja leikataan itse lihasahalla erilaisiksi pihveiksi. Lihan kypsyttämisessä käytetään Sous Vide -tekniikkaa ja pihvit paistetaan perinteisessä Inka-puuhiiligrillillä. Ravinteli tarjoilee illalllista maanantaista perjantaihin klo 16-24. Lauantaisin ovet ovat auki klo 13-24. Tiistaista perjantaihin Huber on auki myös päiväaikaan 11-14.

Ravinteli Huber Tampere
Ravinteli Huber Tampere
Ravinteli Huber Tampere
Ravinteli Huber Tampere

4.56

Reviews (795)

4.45Food
4.55
4.85Service

Lempi

Taisi tulla uusi lempiravintola Huberiata, ruoka oli erinomaista, otettiin mixed grill saadaksemme maistaa erilaisia lihoja. Tarjoilija oli asiantunteva, tunnelma rento. Varmasti mennään uudestaankin.
Jonna - 17.2.2017

★ 5.00545

Loistavaa palvelua!

Kiitos kokemuksesta.
Ann - 16.2.2017

★ 5.00555

ajjejwjwjj

Muuten erinomaista, mutta entrecote on aina sitkoinen.
Hanna - 15.2.2017

★ 4.00545

Tampereen paras liharavintola.

Useaan kertaan täällä käynyt ja aina yhtä hieno kokemus!
Petri - 14.2.2017

★ 5.00555

Huber

Mahtava palvelu, tarjoilija oli super ammattilinen ja ruoka oli ihan täydellistä. Hinta kova mutta joka centin arvoinen!!
Topi - 14.2.2017

★ 5.00555

Palaute

Palvelun taso ja ruoan taso täyttivät odotukset. Olin kuullut ravintolasta paljon kehuja, ja odotukseni olivat suht korkealla. Vietimme puolisoni kanssa viihtyisän illallisen.
Juha-pekka - 14.2.2017

★ 5.00444

Dinner

Ystävänpäivämenussa olisi hinta voinut olla selkeämmin 50e PER HENKILÖ. Monet voivat saada kuvan että menu on yhteensä 50euroa koska sitä mainostetaan kuitenkin kahdelle.
Jelena - 14.2.2017

★ 4.00555

Hyvää ruokaa

Loistava ruokapaikka
Anni - 14.2.2017

★ 5.00555

Hyvää oli

Kaikki meni ihan nappiin. Tarjoilijakin suositteli meille salattia ranskalaisten seuraksi, ranet ja muusi oli ehkä liikaa, mutta oma vika =D
Elisa - 11.2.2017

★ 5.00555

Hyvä ruoka ja palvelu

Kiitos.
Minna - 11.2.2017

★ 4.00444

Kiitos taas!

Huberin "Antero", Bearnaise, kylkeen Riberan viini, mitä muuta ihminen tarvitsee tullakseen onnelliseksi?
Tero - 11.2.2017

★ 5.00555

Kiitos kaunis!

Nautimme kaikki olostamme ravintolassanne. Ruoka oli herkullista ja palvelu moitteetonta. Tulemme ehdottomasti käymään uudestaan.
Tanja - 10.2.2017

★ 5.00555

Arvostelu

Ranskalaiset oli aika lötköjä ja haaleita. Liha hyvää.
Linda - 10.2.2017

★ 4.00355

Mukava lounas kivassa paikassa

Kävin asiakkaani ehdotuksen pohjalta liikelounaalla Huberissa. Ravintola oli minulle ennestään tuntematon ja mielikuvana oli lähinnä fine dining - paikka. Yllätyin positiivisesti, paikka oli mutkaton, kaikki toimi hienosti ja henkilökunta teki töitä iloisella sekä positiivisella mielellä. Lounasvalikoima ei ollut kovin laaja mutta annokset olivat todella maukkaita. Esimerkiksi Burger on varmasti Tampereen ehdotonta parhaimmistoa. Kala oli taitavasti paistettu ja istui hyvin salaatin parina. Jälkkärit toimivat. Yllättävää ettei kovi moni ollut keksinyt vielä Huberia maittavana lounaspaikkana. Kannattaa varmasti tehdä pieni markkinointikampanja että tupa täyttyy :-)
Tapio - 9.2.2017

★ 4.00445

Palaute

Loistava palvelu ja erinomainen ruoka... tälläkin kertaa! 
Janne - 4.2.2017

★ 5.00555

Ystävien tapaaminen

Meluisa, johtui varmaan suuresta määrästä kovia pintoja, tyyliin sopivat, oikein valitut ja asennetut akustiikkalevyt voisivat parantaa tilannetta paljon.
Markku - 4.2.2017

★ 4.00435

I love Huber!

Aivan mahtava ravintola. Testasin ensimmäisen kerran Huberin burgerin - oli maineensa veroinen. Ainoa miinuspuoli se, että täydellisyyttä hipovia ranskalaisia ei enää mahtunut vatsaan.
Liisa - 4.2.2017

★ 5.00555

Liha oli pettymys, palvelu loistavaa

Tulimme mieheni syntymäpäivänä hänen valitsemana Huberiin syömään. Mies on kovasti innostunut pihveistä ja niiden tekemisestä, itse olen aina ollut huonompi syömään lihaa. Suurin inhokkini on purkkamainen liha, jota ei saa millään nielaistua. Tilasimme 45 päivää riippunutta prime ribiä ja odotimme mahtavan mureaa lihaa. Heti kun liha tuli pöytään, katsoimme että se oli jäänyt raa'aksi (medium tilattu). Sanoimme siitä tarjoilijalle ja hän kertoi että kyspytys on tehty vesihauteessa (tms), joka jättää lihan punaisemmaksi sisältä. Hän vielä sanoi, että lihaa voidaan paistaa lisää, jos haluamme. Päätimme syödä lihan sellaisena kuin se tarjottiin. Reunapalat olivat vielä suhteellisen ok, mutta valitettavasti sitä inhoamaani 'purkkaa' eli melkoisen sitkeää. Keskipalat lihasta olivat selvästi raa'at. Jäi harmittamaan, vaikka saimmekin lihasta ihan hyvän hyvityksen. Palvelu oli loistavaa, isot kiitokset vaalealle miestarjoilijalle. Hän kiireenkin keskellä ehti kertomaan rauhassa asioista ja oli todella ystävällinen. Siitä jäi hyvä mieli.
Riikka - 4.2.2017

★ 4.00245

Huber

Hyvää oli.
Aleksi - 3.2.2017

★ 4.00455

illallinen

kyllä osaatte lihan kuin lihan valmistaa!! ei petä.
Kirsi - 30.1.2017

★ 4.00444

Restaurateur, join TableOnlineen

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT US