TableOnline Icon

Säsong

Helsinki, Helsinki

Höst is here and Säsong’s final restaurant is underway.

Säsong will be hosting a dinner Saturday 4th November and a Sunday special 5th November at Restaurant Starter, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki. Säsong again will serve a 5 course menu focusing on truly seasonal, ethical and organic produce. With Höst offering flavours and hidden gems from the woodland, farms and lakes. Markus and Thomas have always believed that high-end gastronomy should be accessible to all. Use every single piece produce in a humble and respectful way. Höst is the continuation and development of ideals. Creating a restaurant in an interesting location, focusing on produce locally sourced and cooking in a sustainable fashion.

Säsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong HelsinkiSäsong Helsinki
Reviews

4.38

Reviews (13)

4.46Food
4.46
4.54Service

Toivotta

Todella mukava sunnutairuokailu perheen kanssa. Ruuat olivat erinomaisia ja viinipaketissa oli hauskoja vähän erilaisia viinejä - ja mikä hienoa, sen sai myös puolikkaana.
Timo - 5.11.2017

★ 5.00545

Vuoden viimeinen: Höst

Tarjoilu ei toiminut hyvin. Ruuat kyllä tulivat kivaan tahtiin, mutta juomista vastaava tarjoilija ei ollut tilanteen tasalla. Juomat tulivat myöhässä ja välillä oli tulla myös väärää juomaa. Se vähän latisti tunnelmaa. Ruuat olivat onnistuneita, mutta eivät niin yllätyksellisiä kuin aiempien vuodenaikojen menuissa. Paras osio olivat loistavat amuset. Kiva paikka, kaunis valaistus ja mukava kokemus kuitenkin jälleen. Palvelun takkuilusta saimme juomista puolet hyvitystä, eli hyvin hoidettu sekin asia. Ensi vuotta odotellen.
Kristiina - 4.11.2017

★ 4.00453
Show more
atmosphere

ModernCasual
Open on

MO
-
TU
-
WE
-
TH
-
FR
-
SA
17:00-00:00
SU
13:00-21:00

4.38

Reviews (13)

4.46Food
4.46
4.54Service

Toivotta

Todella mukava sunnutairuokailu perheen kanssa. Ruuat olivat erinomaisia ja viinipaketissa oli hauskoja vähän erilaisia viinejä - ja mikä hienoa, sen sai myös puolikkaana.
Timo - 5.11.2017

★ 5.00545

Vuoden viimeinen: Höst

Tarjoilu ei toiminut hyvin. Ruuat kyllä tulivat kivaan tahtiin, mutta juomista vastaava tarjoilija ei ollut tilanteen tasalla. Juomat tulivat myöhässä ja välillä oli tulla myös väärää juomaa. Se vähän latisti tunnelmaa. Ruuat olivat onnistuneita, mutta eivät niin yllätyksellisiä kuin aiempien vuodenaikojen menuissa. Paras osio olivat loistavat amuset. Kiva paikka, kaunis valaistus ja mukava kokemus kuitenkin jälleen. Palvelun takkuilusta saimme juomista puolet hyvitystä, eli hyvin hoidettu sekin asia. Ensi vuotta odotellen.
Kristiina - 4.11.2017

★ 4.00453

Kasviselämyksiä urbaanissa saunassa

Erinomaisesti toteutettu kokonaisuus, jossa kasviksia oli käytetty herkullisella ja kiinnostavalla tavalla. Hyviä ylläyksiä. Ystävällinen palvelu ja osuvat viinivalinnat jälleen.
Kristiina - 25.8.2017

★ 5.00555

Ruoka ja miljöö pettymys

Raaka-aineet olivat laadukkaita, mutta erityisesti pää- ja jälkiruoka olivat suuria pettymyksiä. Molemmissa olisi saanut olla innovatiivisuutta huomattavasti enemmän. Lisäksi sisustus oli hyvin mielikuvitukseton. Erityinen kiitos laadukkaasta viinipaketista! Palvelu oli kaiken kaikkiaan laadukasta.
Sauli - 25.8.2017

★ 2.00224

Säsong, osa kaksi

Kivan yllättävä miljöö. Kuljetuksen järjestäminen loistojuttu. Menu jälleen erittäin hyvä, viinit sopivat hyvin ruokiin.
Kristiina - 13.5.2017

★ 5.00545

Täydellistä!

En muista toista illallista jossa jokainen ruokalaji olisi ollut kympin suoritus! Ei huteja eikä edes keskinkertaisuutta, kaikki hipoi täydellisyyttä
Minna - 13.5.2017

★ 5.00555

Elämysruokailua

Oli harvinaista herkkua päästä kokemaan uniikki kokemus keskellä ainutlaatuista ympäristöä. Viinien ja ruuan yhdistelyssä oli onnistuttu mainiosti ja erityisesti kala- ja liha-annokset (ja mieletön tummakuorinen leipä) nousi oman pöydän suosikeiksi. Tunnelman luomisessa oli onnistuttu jopa parempi kuin Vinterissä! Näitä lisää!
Jonna - 11.5.2017

★ 5.00555

Vinter

Oli mielenkiintoisia raaka-aine valintoja, yllättäviä makuja. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kevättä.
Heli - 21.1.2017

★ 5.00555

Vinter räjäytti potin!

Markuksen sekä Thomaksen Säsong projektin ensimmäinen pop-up Vinter oli kaikilta osa-alueiltaan täydellinen! Lapinlahden vanhan mielisairaalan tunnelma oli piste i:n päälle illallisella. Oikeastaan ainoa valituksen sananen oli se, että pääruoka ei ollut lähellekään illallisen parasta antia, vaikka aika uskomaton olikin. Alkuruoat jyräsivät makumaailmoillaan sekä kekseliäisyydellään niin pahasti, ettei pääruoalla ollut mitään mahdollisuuksia nostaa itseään tarpeeksi esille. En malta odottaa Våriä toukokuussa!
Kimi - 21.1.2017

★ 5.00555

Vinter

Virheellinen juomalasku hieaman harmitti vaikka pyynnöstä kyllä korjattiin. Salissa oleva ilma tuoksui hieman keittörasvalle, joka tuoksui vaatteissa.
Jouni - 21.1.2017

★ 4.00554

Pettymys

Yksi ruokalaji oli herkullinen. Muut olivat jotenkin omituisia, ei iskenyt meikäläisen makuhermoon. Juomis sai toistuvasti odotella.
Susanna - 20.1.2017

★ 2.00244

Ihana Vinter

Pidin erittäin paljon. Tuskin malta odottaa kevättä.
Marika - 20.1.2017

★ 5.00555

Mahtava

Ruoka 5/5 mahtavaa, ja erittäin hauska konsepti. Olisi hienoa jos olisi mahdollisuus juoda drinkki tms. odottaessa edellisen kattauksen loppumista. Mehupaketista ei kukaan maininnut, se olisi ollut meistä toiselle sopiva tuona hetkenä. Annokset aavistuksen erikokoisia eri ihmisillä, ei se haittaa mutta juurikin se parhaimman makuinen annos oli itselläni pienempi kuin ympärillä :)
Henri - 20.1.2017

★ 5.00544

Restaurateur, join TableOnline

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 50 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE
Join our mailing list